Yalloşluğun sonu beş parasızlıktır...kendi itibar kazanırken ceremeyi ky çekiyor...
Yalloşluğun sonu beş parasızlıktır...kendi itibar kazanırken ceremeyi ky çekiyor...
1,35 ide gördü hayırlı olsun [emoji4]
tebrık ederım umudunu yıtırdıgın anda yenı bir umut ışıgını yine kendın buluyorsun ben bugun satıp çıkarsın diye düşünmüştüm
ençok hisse bende var zannedersem burdakı form da yazanlar içerisinde çok zarardayım en son yaptıgım harekette beni çok üzdü 1.58 den işgys vardı 100 bın lot sattım 1.56 dan 100 bın ostım aldım son durum ostım 1.37 isgys ise 1.82 tavan benden daha sıkıntılı olanı yoktur ve daha eskı malıyetlı ostım cok var kutuya gidecez ne çıkarsa bahtımıza mutlaka 3 aylık bilanço iyi gelecek buda zararları karsılar dıye dusunuyorum
Hala bıkmadan güçlü tepkiyle yukarıyı ima ediyorsunya üstad, optimist tavrına hayranım...
Kağıtta o potansiyel yok, onu söylemeye çalışıyorum. İlle çıkar bi gün ama o kadarını borsadaki en salak kağıtta yapıyor... Küçük yatırımcının elindekileri topluyorlar paranoyası yapılacak durum değil, şirket sıkıntılı, hisse değerleri sıkıntılı, sorumlular belirsiz, gelecek planları muallak... 10 kere zarar ettiren kağıt ille bi kere çıkar, yanlış saat bile günde iki kez doğru gösterir. Bu kağıt öyle bi kağıt. Bu kağıdın çıkacağı anı yakalamak yerine kumar oynamak daha mantıklı sanki...
Yatırım tavsiyesi değildir, tamamen kişisel yorumlarımdır...
Sayın Cefri, benim lot sayım sizden az ancak maliyet 1.90Zarar çok fena boyuttaben hiç umutlu değilim açıkçası ama kol kesmek için artık çok geç. Yakın gelecek pek kolay geçmeyecek gibi bistte esen sert rüzgarlara bakılırsa. Tüm ortaklara sabır, metanet ve kazanç dolu günler diliyorum.
Güçlü tepki geldi;
şimdilik 1,31 deyiz))
Şimdilik böyleyiz üstelik...
Yer İmleri