Yalloþluðun sonu beþ parasýzlýktýr...kendi itibar kazanýrken ceremeyi ky çekiyor...
Yalloþluðun sonu beþ parasýzlýktýr...kendi itibar kazanýrken ceremeyi ky çekiyor...
1,35 ide gördü hayýrlý olsun [emoji4]
tebrýk ederým umudunu yýtýrdýgýn anda yený bir umut ýþýgýný yine kendýn buluyorsun ben bugun satýp çýkarsýn diye düþünmüþtüm
ençok hisse bende var zannedersem burdaký form da yazanlar içerisinde çok zarardayým en son yaptýgým harekette beni çok üzdü 1.58 den iþgys vardý 100 býn lot sattým 1.56 dan 100 býn ostým aldým son durum ostým 1.37 isgys ise 1.82 tavan benden daha sýkýntýlý olaný yoktur ve daha eský malýyetlý ostým cok var kutuya gidecez ne çýkarsa bahtýmýza mutlaka 3 aylýk bilanço iyi gelecek buda zararlarý karsýlar dýye dusunuyorum
Hala býkmadan güçlü tepkiyle yukarýyý ima ediyorsunya üstad, optimist tavrýna hayraným...
Kaðýtta o potansiyel yok, onu söylemeye çalýþýyorum. Ýlle çýkar bi gün ama o kadarýný borsadaki en salak kaðýtta yapýyor... Küçük yatýrýmcýnýn elindekileri topluyorlar paranoyasý yapýlacak durum deðil, þirket sýkýntýlý, hisse deðerleri sýkýntýlý, sorumlular belirsiz, gelecek planlarý muallak... 10 kere zarar ettiren kaðýt ille bi kere çýkar, yanlýþ saat bile günde iki kez doðru gösterir. Bu kaðýt öyle bi kaðýt. Bu kaðýdýn çýkacaðý aný yakalamak yerine kumar oynamak daha mantýklý sanki...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, tamamen kiþisel yorumlarýmdýr...
Sayýn Cefri, benim lot sayým sizden az ancak maliyet 1.90Zarar çok fena boyuttaben hiç umutlu deðilim açýkçasý ama kol kesmek için artýk çok geç. Yakýn gelecek pek kolay geçmeyecek gibi bistte esen sert rüzgarlara bakýlýrsa. Tüm ortaklara sabýr, metanet ve kazanç dolu günler diliyorum.
Güçlü tepki geldi;
þimdilik 1,31 deyiz))
Þimdilik böyleyiz üstelik...
Yer Ýmleri