Sonuçta bir hareket var eskisine göre umudum arttı...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sonuçta bir hareket var eskisine göre umudum arttı...
İSTERUK İSTERUK HALKYATIRIMIN ana oyuncu olmasını isteruk
Birtek investaz ekside diğer tüm aracı kurumlar artıda tahta -3
Geçen sefer de 42.60 dan dönmemiş miydi?
Varmı son dakika babayiğiti şöğle toplıyacak.:whistling: SONBAHARA KALDI GALİBA
10 küsür yıldır borsadayım böyle bi takas ilk defa görüyorum...Tek satıcı var tahtada ve tüm malı gömmüş normalde tabana kadar verebilirlermiş tahtayı...Bu satışa rağmen sağlam durmuş
http://imageturko.com/?di=KJUV
alıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/vJgQR6.png
satıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/XEBDq7.png
genel durum
https://i.hizliresim.com/zJm2lY.png
Gözlerim yaşardı ICO hisseyi övdü
Satışların karşılanması kafalarda büyük soru işaretleri yarattı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm teslim töreninde yaptığı açıklamada, "15 yıl içerisinde 7 buçuk milyon konutu baştan sona yenileceğiz" dedi.
Bir dizi ziyaretler için Sakarya'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap 280 konut ve 2 iş yeri projesi tapu teslim törenine de katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki törende yaptığı konuşmada, "Sakarya'da nasıl bir zemin içerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat ara ara yüksek katlı bina yapma istediği devam ediyor. Bunlar doğru değil. Yarın bir gün deprem bir daha gelir bizi bir daha sıkıştırır. 6 ve üzerindeki şiddetli yaşanan deprem sayısı 56'dır. Neredeyse bir buçuk, iki yıla yakın zamanda bu ülkede 6 ve üstü şiddetinde deprem oluyor. Bu son yüzyıldaki bu 56 depremde 83 bin kişiyi kaybettik. Bütün bunları bilerek bizim bu işte lakayıt kalarak sessizce izlememiz mi gerekiyor. Yoksa doğru olan bir tavır içerisinde bütün yapılarımızı depreme hazır hale getirmemiz gerekiyor. Elbetteki ikinci tavır doğru. Bütün Türkiye'de adeta severberlik başlattık. Bu seferberlik ne kadar depreme dayanıksız yapımız varsa Allah'ın izni ile 15 sene içerisinde hepsini yenileceğiz. Anadolu'da ileriki yıllarda en az 300 bin konutu her yıl değiştireceğiz bulduğumuz formüllerle. 15 yıl içerisinde 7 buçuk milyon konutu baştan sona yenileceğiz. Böylece biz ülkemizi depreme hazırlıklı hale getireceğiz. Depremden korkmayacağız artık. Deprem adam öldürmüyor. Bu deprem binlerce yıldır oluyor. Bu dünya kaç bin yıldır varsa o günden beri oluyor. O zaman suç bizde. Allah bu dünyayı bir ayar üzerine yaratmış. Ona uygun yaşamamız gerekiyor" dedi.
7.5 milyon konutu kim boyayacak işte bütün mesele burda!
Biraz dyo biraz mrshl boyayacak ama kentsel donusum basladiginda yil sonuna kadar baslanacak bu fiyatlara **** a.z menkuldeki gibi o.c galerici bozmalari bi daha mal.alamayacak..110 lardaki eski zirve tekrar gorulecektir bence ...ytd...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün Dediğim gibi ilk dakikalarda Laz şiddetli alım yapıyordu hemen karşılık verdiler. Sonrasında da şiddetli satım yapmaya başlayınca hemen karşıladılar eğer tabana yapıştırsaydı laz tekrar alıma başlayacak karına kar katacaktı.Hissede tamamen kontrolden çıkacaktı.
Maalesef dünkü kapanış hiç iyi olmadı.Bugün pek birşey olacakmış gibi görünmüyor. Eksi KAPATMAZSIN yeter.
PiSiKOLOJİK SINIR 40.00 ,Kapanışta en kötü 39.80-39.88 olması idare eder. 40.50 BİR KAPANIŞ ÇOK ÇOK İYİ OLUR BU HAFTA İÇİN.
38.50.38.80 İNİŞİN BAŞLANGICI.KENDİ HAYAL KURGUMDUR.
SAYGILAR SEVGİLER
Hadi laz nerdesin?
Serif07 abi durumlar nasil
Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Haylaz.....
Yanlız bu LAZ çok tehlikeli SPEEK bile ne yapacağını şaşırdı mal koyunca hepisini alıyor laz. Bu seferde ne oluyor,çok şiddetli alım ve satışdan işyatırım ın zararı çok büyük oluyor.Aşşağıda salmak istemiyor laz da bunu fırsat bilip haracını alıyor işyatırımdan:yahoo:Yanii her an herşey olabilir.Almakta tehlikeli satmakta
Laz resmen meydan okuyor iş mal koymuyor ,koyamıyor.oda kendi alıp kendı satıyor işlem hacmi 80 bini geçti.resmen boks sahasında rakip bekliyor.ama rakıp korkudan çıkamıyor sahaya.
Maksat laz yorulsun sonra çıkalım sahaya yapıyorlar.yani 41.5-42 arası çıkacaklar meydana.
Laz boks eldivenlerini çıkardı (3000-4000 lot satarak) cıplak elle de dövüşürüm diyor.iş devreye girerek 39.90 dan 2000 lot u aldı laz dan geri.
10000 lota ulaşan laz 8000 geri sattı.bu sığ ortamda.
AN İTİBARI İLE İSYATIRIM 6BİN TL ZARAR DA LAZ DA 6 BİN TL KAR DA:dvr:
Biz böyle aramızda konuşurken 39 da görmüş maşallah...
Bu iş ile laz aynı kişi olmasın Şerif hocam? Bana öyle geldi ...
38.2 altına inerse 36.60'lara kadar yolu var umarım pazartesi endeksle birlikte toparlar. 4 saatlikte bunu görüyorum. YTD kesinlikle kendi görüşüm.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Yine dibine yolculuk başladı. Görebilene aşk olsun...
Noldu ya geri geldin
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HERKEZ suspus yanlız kaldım piyasada.Şu an itibarı ile halkb 500 lot cıvarı alımı var.Ykredı hiç satmadan 4 gündür alıyor.asıl benim için halk ve zıraat önemli halk ın küçükte olsa alması artık buraları dip, olarak görüyor olması muhtemel dır.Zaten endex %2 değer kaybetmış MRSHL FAZLA TEPKİ GÖSTERMEDİ.Buda artık buralarda dip yaptığının göstergesi.Ama tabii yarın endex%2 daha değer kaybederse o zaman işler değişir.
Ama korkunun ecele faydası yok.Ben eminim ki yapacağı ilk çıkışta yine agresif hareketlerle birlikte 42-43 lü seviyeleri gösterecek.İnerken millet nasıl ki almaya korkuyorsa çıkarken de yine alamaya korkutacaktır.
SAYGILAR SEVGİLER
Umuyorum ki bugün artık bir speek kardeşimiz ,şu hisseye bir el atar ve yönünü tahin eder.Zamanı geldi bence ,bugün bir adranalin bekliyorum.
Gerçi endex yine - açılacak ama ben yinede bir hareket bekliyorum
Şimdi bu 1 aylık süreçte olanlardan ne anlamamız gerekiyor. Bayramdan sonra 43 lere varan bir sonra investaz nin elindeki lotları çıkma isteği...Sonuç ne?... Kime ne faydası oldu bir kaç günlükçü dışında...Takaslarda var mı bir değişiklik?
Fişi çektiler hareketi bitirdiler.(Bana göre) ellerinde kırıntılar kaldıysa onlarıda her fırsatta dökülecekler.
70000 den 110000 e giden bir borsa. Marsalda son 5 günde finalini yaptı.
90000 lere geldiğimizde marsalı düşünemiyorum...
Bakınız herşey çimbetonda olduğu gibi oldu...
45 den 34,7 lere geldik. 6 yıldır bu sefer farklıdır diye kendimizi avuttuk. Sonuç hüsran.
Spek yoksa çapulcularla olacağı bu...
İnşallah yanılıyorumdur...
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."