İstisnalar haric burda cogu 6 uzeri maliyetli 10 olacak diye gazlayarak yuklediler:)
simdi yuklediklerine guluyorlar,birde kendilerini okumus ekonomiden anladiklarini sanmazlarmi,sinemaya gitsem.bu kadar gulmem...:)))))
y.t.degildir..
Printable View
GENÇLER hazırmıyız acı reçeteyi içmeye :D tahminleri alalım bu acı reçete neler olabilir.
Albayrak: Faizlerde önümüzdeki aylarda gerileme göreceksiniz
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Acı bir reçete varsa bunu hep beraber üstleneceğiz. Tasarruf için yurtdışı görevlendirmelere sınır getirdim, her bakanlık bunu yapmalı†diye açıklamada bulundu.
Bünye meselesi
bilgiyi kabul etmeyen bünyeye sahipsen
bilgiyi itfaiye hortumu ile soksan dahi
kabul etmez o bünye, dışarı atarmış.
[QUOTE=chinawhite;2931640]hocam kaynağı nerede acaba?
biyerde gördüm 2017 tarihli var ama bulamadım.[/QUOTE
Kaynak burası. .
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=30442&page=7
İlk yüklü alış yerim yalan söylüyorsam ne olayım 3.38 sonra 3.75- 4 ve 5 ler ayrıca sevgili Umutabi gibi bütün alışlarım hep fiziki keza altında aynı şekilde ben günlük aylık düşünmem öyle 6 ayda 7 ayda zengin olma hevesim yoktur alir unutur uygun zamanı beklerim şimdilik büyük resme bakıyorum ve gidişat hiç iyi görünmüyor .faize koymam dolarda altında bir yıl iki beklerim faizden daha çok kazanırım doların 1 TL artışı faizin bir yıllık getirisinden fazla neyse yazacak çok şey var ama bu kadar yeter. 2019 ikinci çeyreğinden sonra burada olursanız görüşürüz. .by. ..
Bir-esnaf hocam bu arada sözüm trollere. ...
Aktrollerin tüm ekonomi yorum sitelerinde cirit attığı dün REYİZ in 1.500.000 aktrol hesabımız var beyanları ile tescillenmiş durumda. aktrollerin görevleri gereği algı yorumları yaptıkları aşikar ve yatırım tercihlerinini bunlardan etkilenmeden yapmaya özen gösterin. aktroller özellikle döviz kurlarını düşürmeye yönelik oluşturulan akbrokerler ile birlikte eşgüdüm olarak hareket ediyorlar. bir yandanda görsel ve yazılı medya da ver yansın algı yayınları ile bunlara destek veriyorlar. sonuçta bunların yarattığı sanal bir ekonomik algı. sizler ekonominin gerçekleri üzerinden hareket edin. ülkeye yatırım geliyor mu? dış borç ödemelerinde sorun yaşanacak mı? sokaktaki enflasyon açıklananla aynı mı? (yunanistan krizinde enflasyonu nasıl gizledikleri ortaya çıkmıştı) İnşallah doğru ekonomik adımlar atılır da ülkemiz ekonomisi düzelir. Dolar düşer borsa uçar. ama sanal oluşturulan iyimserlik tablosu ekonominin gerçekleri karşısında bir gün balon gibi patlar. İşte o zaman bedeli ağır olur.
Bakın Erkin hoca ne demiş.
https://kanalfinans.com/raporlar/for...in-sahinoz/amp
Elektrik hocam sen ekonomiden çok anlıyon biliyorum.
Ama gambiya dalasisine cevap vermedin. Mısıroğlundaki yunan sevgisine cevap vermedin. Ya çok rica ediyom o derin bilgilerini kendine saklama, bizimle paylaş.
Harputlu ishak efendinin CEVAB VEREMEDİ kitabı gibisin yeminle.
Kendimi "görünmez adam" gibi hissettim.
Blokladıysan falan çok üzülürüm.
Ben senin zoruna gidecek bişey mi dedim? :(
07 Aralık Cuma 12:55 HAZİNE: TOPLAM 3,15 MİLYAR TL NOMİNAL DEĞERLİ VDMK SATIŞI GERÇEKLEŞTİ
07 Aralık Cuma 12:54 HAZİNE: VDMKLAR BORSA İSTANBULA KOTE OLACAKTIR
07 Aralık Cuma 12:53 HAZİNE: BU BÜYÜKLÜKTEKİ İHRACIN BAŞARISI SERMAYE PİYASALARINDA DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR
07 Aralık Cuma 12:53 HAZİNE: VDMK'LARIN TAMAMI 7 ARALIK'TA YATIRIMCILARIN HESAPLARINA AKTARILDI
07 Aralık Cuma 12:52 HAZİNE: TÜRKİYENİN İLK VARLIĞA DAYALI MENKUL KIYMET İHRACI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ
07 Aralık Cuma 12:51 HAZİNE: VDMK İHRACINA 118 FARKLI YATIRIMCIDAN TOPLAM 2,43 KAT TALEP GELDİ
Talep mi geldi Bes lere çakıldı mi
07 Aralık Cuma 14:16 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: (ATİLLA DAVASI) OLUMLU GELİŞMELER VAR, UMARIM SONUÇ ALIRIZ
artık sadece umuluyor...eskiden olsa eeeeyyyyyy denirdi, hukuksuz denirdi, kabul etmiyoruz denirdi :he:
Bu VDMK denen şey nedir....
Yine, yeni bir Ali Cengiz oyunu mu...
İnternette okuduğum kadarıyla şöyle;
Varlığa dayalı menkul kıymetler (VDMK), çeşitli finansal kurumların alacakları karşılığında çıkardıkları araçlardır. Bankalar ve benzer şirketlerin açtığı bazı krediler, finansal kiralama sözleşmelerinden doğan alacaklar, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının portföylerindeki gayrimenkullerin satışından doğan alacaklar bu araçlara dayanak olabilir. VDMK ihracı yoluyla finansal kurumlar vadesi henüz gelmemiş bu alacaklarına likidite sağlar. Yatırımcı ise farklı niteliklere sahip bir alacak havuzunun getirisinden faydalanır.
Türkçe meali; adam borcunu tahsil edemiyor alacağı parayı daha ucuz bir fiyattan başkasına satıyor...bunu satınalan da borçlu borcunu öderse kar etmiş oluyor....
Likidite sağlanıyormuş bu yolla !!!
Net bir faydası yok....bir şey mi üretiliyor...bir şey mi icat ediliyor...
Ali'nin külahı veli'ye, velinin ki hasan'a, hasan da basan'a emanet...
Gazeteler ballandıra ballandıra yazmışlar çok matah bir şey yapılmış gibi...
Yanliş düşünüyorsam yazın lütfen !!
Milletin sırtına yüklüyorlar işte...Emeklilik fonlarına filan...BES şirketlerine filan :he:
PİYASADA PARA OLMADIĞI İÇİN MERKEZİNDE ELİNDE NAKİT SIKINTISI VAR VE UYDURMA ŞEYLER TÜRETİP PİYASAYA SÜRÜP PİYASAYI ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. ALIN SİZE TÜRK ÜN İCAT ETTİĞİ VE ÇİNLİLERİ BİLE HAYRETE DÜŞÜREN PARA ARACIMIZ. TAMAMEN YERLİ VE MİLLİ. BAKIN ÇİNLİLERE BİLE KİTLEMİŞLER https://www.youtube.com/watch?v=0EhrAJjP3QQ ADAMLAR NASIL HAYRETLE KARŞILAMIŞ.
ABD Dışişleri: Türkiye ile LNG anlaşması imzalayabiliriz - Sputnik
Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre; Atlantik Konseyi'ndeki görüşmeler sırasında konuşan Oudkirk, ABD'nin Türkiye ile LNG sevkiyat anlaşması imzalanmasını ihtimal dışı tutmadığını belirtti.
Türkiye'nin kesin olarak LNG alma eğiliminde olduğunu kaydeden Oudkirk, "Bunun nereden alınacağını Türkiye'ye sormak gerekiyor. Bu gaz ABD'den de gidebilir. ABD ve Avustralya küresel pazara daha yüksek miktarda gaz sevk etmeye başlamışken LNG'de de bir esneklik olacak" dedi
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Odemeyide rte tl ile anlasirsa kimse sasirmasin:))))
https://tr.sputniknews.com/eko...sis...lng-anlasmasi/
y.t.degildir..
Hadi o zaman bu da mı yandaş
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=213802
BDDK kar payı dagitmayin uyarısı geldi yoksa dötü kaybedersiniz 😁😁
https://twitter.com/patronlar/status...103672832?s=19
Dolares 5.270 suan
y.t.degildir..
Simdi biri fed faiz arttircak dolar vatanina donecek dese heralde topicteki herkesten kufur yer
Dolar çok güzel bir dip çalışması yapıyor. Siz takılmayın. Ve her gün muhtemel en dibini yukarı çekiyor. Bugün için 5.13- 4.83. Düşeceği en fazla 4.83 bugün. 5.13 ile belkide dip yaptı. Haftaya 4.85 diyeceğiz. Vakti geldiğinde şu yazanların hepsi kaybolacak ortadan. Takılmayın. Koyverin gitsin.
Onu bunu bilmem topic bu ara troll kaynıyor .....:bravo:
kurunun yanında bankalar yaşıda yakıyorlar
ödeme va mali sıkıntısı olmayan inşaat firmalarının bile çeklerini teminat için almıyorlar
anladıgım kadarıyla demekki hükümet inşaat firmalarının ipini çekti
ve bankalar bundan haberdar
USDTRY - Gunluk- LOGARITMIK
Elf gozlerim 5.50 de ki 3 lu kesismeyi goruyor.
1. Gunlukte EMA50 seviyesi.
2. Yukari yonlu ana trend
3. Tarihi zirveden bu yana dusus trendi
5.50 uzerinde uzun barlar gorebiliriz. Watch out diyorum.
[IMG]http://666kb.com/i/dzbnxg3cceh1t84ui.png[/IMG]
:plc::vk::plc: