Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by RUZE Yazıyı Oku
    Nakliyatçılık karlı bir iştir. Ben 2016dan beri portföyümde dolar taşıyorum. Zarar etmedim. Politik toplantılar doların orta uzun vade hareketlerini etkilemez. Geçmişten bugüne bakarsanız görürsünüz.
    İstisnalar haric burda cogu 6 uzeri maliyetli 10 olacak diye gazlayarak yuklediler
    simdi yuklediklerine guluyorlar,birde kendilerini okumus ekonomiden anladiklarini sanmazlarmi,sinemaya gitsem.bu kadar gulmem...))))

y.t.degildir..

2.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    New york'ta savcılık, hakan atilla'ya karşı temyiz başvurusunu geri çekti -ht
    Olumlu bir haber savcilik atillaya verilen ceza az diye temyize basvurmustu,simdi geri cekmis ve vazgecmis,25 temmuzda tahliye olacak..

y.t.degildir..

3.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    olumlu bir haber savcilik atillaya verilen ceza az diye temyize basvurmustu,simdi geri cekmis ve vazgecmis,25 temmuzda tahliye olacak..

Y.t.degildir..
    hayırdır bayram değil seyran değil enişte abd neden öptü biziki böyle bir adım atıyor. Reyiz yargıda şeyi şey yapıp papazı salmıştı ya acaba şimdide menbiç te alanda şeyi şeyi yaparak bop eşbaşkanı olması gereğini mi yerine getirecek.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Alıntı. ..

Türkiye Fetö iadesini ABD den
    Beklerken,ABD mahkemesi
    Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu nu,GÜLENi kaçırma
    Suçlamasıyla yargılaması gündemde..
    Davanın jürisi bile hazırlanmış..
    3-5 güne başlayacağı yazılıyor..

LONG poz için dikkat..
    DOLAR,5,80 önü de açılmış olur..
    hocam kaynağı nerede acaba?
    biyerde gördüm 2017 tarihli var ama bulamadım.

5. GENÇLER hazırmıyız acı reçeteyi içmeye :D tahminleri alalım bu acı reçete neler olabilir.

Albayrak: Faizlerde önümüzdeki aylarda gerileme göreceksiniz
    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Acı bir reçete varsa bunu hep beraber üstleneceğiz. Tasarruf için yurtdışı görevlendirmelere sınır getirdim, her bakanlık bunu yapmalı†diye açıklamada bulundu.

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    07 Aralık Cuma 10:24 TÜSİAD BAŞKANI BİLECİK: TÜRKİYE HAK ETMEDİĞİ ZORLU BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

bence de...şu 16-17 yıllık dönemden bi kurtulsak
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    07 Aralık Cuma 10:29 TÜSİAD BAŞKANI BİLECİK: TÜSİAD İÇİN AB ÜYELİĞİ HER ZAMAN VAZGEÇİLMEZ BİR HEDEFTİR

umarım öyledir...dönem bi değişse...biz görmeyiz de...çoluk çocuk görse bari

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Tarihe ülkede soğanın kalmadığı ve kilosunun 10 TL olduğu iktidar olarak geçecekler
    Soğani da mi karneyle alacağız?

8.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    İstisnalar haric burda cogu 6 uzeri maliyetli 10 olacak diye gazlayarak yuklediler
    simdi yuklediklerine guluyorlar,birde kendilerini okumus ekonomiden anladiklarini sanmazlarmi,sinemaya gitsem.bu kadar gulmem...))))

y.t.degildir..
    Burada 6 üzeri maliyeti olanları genelde kuyruk acısından tespit ediyoruz.
    Sen ve bizim inşallah maşallahla ehonomiyi kurtaran yoldaş hariç ben burda başka bağrınan göremiyorum..

Sayfa 241/1000 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •