-

Originally Posted by
RUZE
Nakliyatçılık karlı bir iştir. Ben 2016dan beri portföyümde dolar taşıyorum. Zarar etmedim. Politik toplantılar doların orta uzun vade hareketlerini etkilemez. Geçmişten bugüne bakarsanız görürsünüz.
İstisnalar haric burda cogu 6 uzeri maliyetli 10 olacak diye gazlayarak yuklediler
simdi yuklediklerine guluyorlar,birde kendilerini okumus ekonomiden anladiklarini sanmazlarmi,sinemaya gitsem.bu kadar gulmem...
))))
y.t.degildir..
-

Originally Posted by
dublerakı
New york'ta savcılık, hakan atilla'ya karşı temyiz başvurusunu geri çekti -ht
Olumlu bir haber savcilik atillaya verilen ceza az diye temyize basvurmustu,simdi geri cekmis ve vazgecmis,25 temmuzda tahliye olacak..
y.t.degildir..
-

Originally Posted by
elektrikk
olumlu bir haber savcilik atillaya verilen ceza az diye temyize basvurmustu,simdi geri cekmis ve vazgecmis,25 temmuzda tahliye olacak..
Y.t.degildir..
hayırdır bayram değil seyran değil enişte abd neden öptü biziki böyle bir adım atıyor. Reyiz yargıda şeyi şey yapıp papazı salmıştı ya acaba şimdide menbiç te alanda şeyi şeyi yaparak bop eşbaşkanı olması gereğini mi yerine getirecek.
-

Originally Posted by
cevdet _060
Alıntı. ..
Türkiye Fetö iadesini ABD den
Beklerken,ABD mahkemesi
Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu nu,GÜLENi kaçırma
Suçlamasıyla yargılaması gündemde..
Davanın jürisi bile hazırlanmış..
3-5 güne başlayacağı yazılıyor..
LONG poz için dikkat..
DOLAR,5,80 önü de açılmış olur..
hocam kaynağı nerede acaba?
biyerde gördüm 2017 tarihli var ama bulamadım.
-
GENÇLER hazırmıyız acı reçeteyi içmeye :D tahminleri alalım bu acı reçete neler olabilir.
Albayrak: Faizlerde önümüzdeki aylarda gerileme göreceksiniz
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Acı bir reçete varsa bunu hep beraber üstleneceğiz. Tasarruf için yurtdışı görevlendirmelere sınır getirdim, her bakanlık bunu yapmalı†diye açıklamada bulundu.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
07 Aralık Cuma 10:24 TÜSİAD BAŞKANI BİLECİK: TÜRKİYE HAK ETMEDİĞİ ZORLU BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR
bence de...şu 16-17 yıllık dönemden bi kurtulsak

Originally Posted by
EREGLTUPRS
07 Aralık Cuma 10:29 TÜSİAD BAŞKANI BİLECİK: TÜSİAD İÇİN AB ÜYELİĞİ HER ZAMAN VAZGEÇİLMEZ BİR HEDEFTİR
umarım öyledir...dönem bi değişse...biz görmeyiz de...çoluk çocuk görse bari

-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Tarihe ülkede soğanın kalmadığı ve kilosunun 10 TL olduğu iktidar olarak geçecekler

Soğani da mi karneyle alacağız?
-

Originally Posted by
elektrikk
İstisnalar haric burda cogu 6 uzeri maliyetli 10 olacak diye gazlayarak yuklediler

simdi yuklediklerine guluyorlar,birde kendilerini okumus ekonomiden anladiklarini sanmazlarmi,sinemaya gitsem.bu kadar gulmem...

))))
y.t.degildir..
Burada 6 üzeri maliyeti olanları genelde kuyruk acısından tespit ediyoruz.
Sen ve bizim inşallah maşallahla ehonomiyi kurtaran yoldaş hariç ben burda başka bağrınan göremiyorum..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri