hata etmişssiniz. Alkimin onaylanan bedelsizi kartonunu %7 cıkardıysa alkanın baya baya gidecek yolu var demektir.
Printable View
sayın sasa ben 5.20 den aldım 741 verdim ereğli aldım.alka süper bir şirket. çok karlı ancak ben yaşlıyım yarınımız ne olacak belli değil.çok uzun vadede bu kağıt 10 tl olabilir kasada nakit bolluğu var.tek kusuru likit değil sığ hisse.genç yada orta yaşlı olsan inanın satmazdım aksine alınacak bir şirket hissesi.
estagfurullah, alkım 35 ortalama ıle beklemekteyim. bu haber cok iyi bir harekete gebe aynı sekılde alkada öle. Maksimum 3 yıl içersinde alka ve alkim alkim catısı altında birleşecektir. iki kardeş kagıt sermayelerini dahada güçlendirecektir...
çok doğru sayın sasa alkim ve onun iştiraki alka süper iki şirket.asla pişman etmez . sizlere bol kazançlar dilerim.
Slm ortaklar bilanço 15 mln üzeri gelecek galiba hareket ona işaret olabilir mi?
slm barbi, 97 mil tl döviz fazlası olan güzel bir hisse, kimya ortağı tavan yapınca o da hareketli
[QUOTE=Barbi;4373324]Slm ortaklar bilanço 15 mln üzeri gelecek galiba hareket ona işaret olabilir mi?[/QUOT
NERDEN BİLİYORSUN DE BAKALIM barbi?
dediğin doğruysa yıl sonu 10 tl rahat
Barbi ortak doğrumu yazıyorsun sattığımı yerine koyacam bak.!
Önemli değil hayat paylaşınca güzel. Siz 5,20 den alıp kazandınız sonuçta malı alırken kazanılıyor. Amaç iyi dip hisseleri yakalayıp beklemek bu iş bazen kısa bazen uzun ve sıkıcı olabiliyor alka ve Alkim gelecek vaadediyor ben bu haftayı çok merak ediyorum hem bilanço gelecek gende Alkim kimya kaçı görecek ve bize etkisi ne olacak
pazartesi 18 kuruşa yakın temettü var
hayır Barbi geçen cuma hisse almakla ve yarına kadar tasimakla temettuye hak kazaniyorsunuz
yarın 18 krş aşağıdan açılacağı için satma hakkına sahipsiniz, temettumuzu zarar vermez bu durum,
bilanço ne zaman di bilginiz var mi?
alkaları sattığıma pişman etti bugün.herşey kısmet işte
Sanki temettüyü hiç almasak , öncesinde tamamını satsak daha iyiydi. 18 kuruş kazandık, 50 kuruş kaybettik. Yemişim alkasını, şirket battı galiba az daha taban olacaktı...
Temettü dedik aldık ama yanildik temettü kağıdı değilmiş bu zarar diz boyu. Bu arada temettuler daha hesaba gecmemis ne zaman geçer acaba Ziraat yatırım aracı kurumum.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilanço tarihini bilen açıklayabilir mi?
umarım iyi gelir
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alka nin maşallahı var bu endexte farlar yesil
19.3 mil Tl kar ortaklara hayırlı olsun.
Gayet iyi
süper geçen yıl 6.7 idi
Güzel kar ilk direnç 7,70 stop 6,54 takip edilebilir
teorık eşleşme
alka 7,81 %10
alkim 71 %5,89
Alka uzun vade hala tutuyorum %90 civari karla alka uzun vade kaybettirmez borsa nin en iyi temettu hisselerin den biri :)