Sayfa 243/415 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    pazartesi 18 kuruşa yakın temettü var
    Temettüyü almak için en erken Salı günümü satmalıyız. P.tesi satarsak alamıyoruz değilmi

2. hayır Barbi geçen cuma hisse almakla ve yarına kadar tasimakla temettuye hak kazaniyorsunuz

3. yarın 18 krş aşağıdan açılacağı için satma hakkına sahipsiniz, temettumuzu zarar vermez bu durum,

bilanço ne zaman di bilginiz var mi?

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    yarın 18 krş aşağıdan açılacağı için satma hakkına sahipsiniz, temettumuzu zarar vermez bu durum,

bilanço ne zaman di bilginiz var mi?
    Bilanço geçen sene 30 Nisan gelmişti bu yılda virüs nedeniyle gecikme olmaz ise Perşembe gelir diye düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Temettüyü almak için en erken Salı günümü satmalıyız. P.tesi satarsak alamıyoruz değilmi
    bu gün 18 krş aşağıdan açılması gerekiyor sayın BARBİ.bu gün satarsanız temettüyü alırsınız biliyorum.
    Son düzenleme : bozoklu5; 27-04-2020 saat: 10:10.

6. alkaları sattığıma pişman etti bugün.herşey kısmet işte

7.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    alkaları sattığıma pişman etti bugün.herşey kısmet işte
    Bende bugün sattım. Çok fazlasını beklemiyorum. Kısa zamanda iyi işler yaptı Alka. Ama sadece bir süre yokum yakın Zamanda geri geleceğim.Aefes,ALGYO,ccola takipteyim herkese bol kazanç

8.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Bende bugün sattım. Çok fazlasını beklemiyorum. Kısa zamanda iyi işler yaptı Alka. Ama sadece bir süre yokum yakın Zamanda geri geleceğim.Aefes,ALGYO,ccola takipteyim herkese bol kazanç

hayırlı olsun bol kazançlar sayın BARBİ

Sayfa 243/415 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •