Ben uzuncuyum arkadaş yukardan verdiler çakılı bekliyor izliyorum ezcümle hep buradayım maliyetimde giderim.
Printable View
............... :)
Vertu basıp gerel alıyor bu karaktersizler
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
is yat 2,48 e de bastı evet 2,45-46-47 topldıklarını bastı isyat dan 115000 lot ekside isyat ve klasik al sat- sat alı
Bu kağıt 20 güne kadar 2 nin altını boylar
Çift tavan diyen arkadaşların kulakları çınlıyor mu? :))
Alanın elini yakıcak bu gidişle bugün 2.4 altına gelir gibi resmen mal veriyor
Haberi okudum kafeinin geçirdiği aşamaların yanında bir haber bile sayılmazdı.nasıl olduda bu kadar büyük beklentilere girdiniz?
Alan satmak için çırpınıyor patron izin vermiyor aşağı doğru merdiven 😂2.25-.2.35 arası alıcıyım
Keşke açığa satsaymışım bu karaktersizi 2.5 üzerinde hak ediyorlar
dün ne yazmıştık piyasayada gitti yüklü satıştan onları dökmeden götürmezz para kazandırmazz bunlar!
Ytd.Değildir.
bu dolandırıcıların girişimsizliklerini okuyun sonra hisselerini alın..
bunların tek güzel bildiği iş borsa oyunlarıdır dikkatli olun...
TARİH: 4 aralık 2015 :
Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin çıkarılmış sermayesinin 40.000.000-TL'den 50.000.000- TL'ye artırılması nedeniyle, ihraç edilen 10.000.000-TL nominal değerli payların, 1 TL nominal değerli pay için 2,64-TL fiyat ve toplam 26.400.000- TL karşılığında şirketimize satılmıştır.
TARİH: 1 MART 2012
Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait toplam 8.297.942 adet hisse şirketimiz Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Borsa dışında satın alınmıştır. Söz konusu alımlar neticesinde şirketimiz Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Şâ€™de %16,59 paya sahip olmuştur.
Doğru diyorsun dostum getirirler 1.6 lara sonra akşam haber çıkarttır fırsat vermeden yapar 3 tl yine kazanırlar herkesde korkup satmış olur şirket batıyor diye kazanan onlar olur
Şu an çok düşmüş değil 2.25 altında halay çektirir:)
Alsamda cüzi alıcam
borsa oyunlarıyla senden benden alacakları parayla zaten ceplerini dolduruyorlar..
toplam personel sayısı 6, ortak oldukları girişimde bulundukları yazılım şirketinde 200 kişi çalışıyor ama orası beni ilgilendirmiyor.
geçenlerde bir arkadaşta girişim şirketinden ne bekliyosun 6 kişi yeterli demişti. fakat yaptığı girişimler yaptığı zararlar ortada..
ANELT kapalı ellerindekilerin ne kadarını sattılar bilmiyom cunku satış haberi yok sitelerinde,
GEREL 2015 yılından bu yana 2.64 almışlar gerelin dunku kapanısı 2.02 bununda satış haberini sitelerinde göremedim.
satış haberlerinin goremedigime göre halen ellerinde oldugunu dusundugumde senin benim paramla bu salak yatırımları yapmışlar ve paraları batırmışlar diye düşünüyorum.
herkes kendi kararını verecek tabiki kimseyi etkileme peşinde niyetinde değilim. ben kendi adıma kandırıldım KAP'a gönderdikleri halka arz haberleriyle... ve Sazan gibi atladım. Kuyunun içine düştüğümde iş işten geçti. takipteki hisselerimin en az %40 prim yapması nedeniyle ciddi olarak zarardayım. bu yuzdende sadece olanları yazmaaya calısıyorum.
adamlar kendi sitelerinde yazmışlar aldık diye merak eden okusun.
http://www.verusaturk.com/haberler.aspx
Zaten mantıklı düşündüğünde halka arz yapacak ciddi bir şirketin hissesi halka arz öncesi en azından zirvelere yakın olur adam oralardan halka arz edip şişirir tahtayı beklentiler önceden alınır,bu kadar beklenti var da dipte tutup her fırsatta basıyorsa her alıcıya hediye ediyorsa endeks tarihi zirvede bu haberle artı bile değilse zaten herşey ortada kademeli açığa satmak mal almaktan daha az riskli görüyorum benim naçizane yorumum böyle
Ben kol kestim ama 10 kademe alacağım var
2.25-2.35 arası denemeyi düşünüyorum gücüne göre
Yada 2.5 üzeri bir miktar satış
Bugün 2.5 üstü beklemiyorum
Tabii burası borsa belli olmaz ama kağıdın adı VEREMTUR:))
güzel özetlemişssiniz.
Adamlar o kadar çakalki;verus hacimsiz kademeleri boş tahtayı %20 götürdü bu hafta nerdeyse,sabah iş yatırım vertuda sattığı malları gerel e soktu i,gerel batacak korkusuyla ky zaten yok şimdi onu götürüyor,vertuda gider diyip atlayacak millet:)
Vertu gerçekten halka arz ediyor kendini:)adamlara yalancı diyoruzda aslında sözlerinde duruyorlar vertu hergün halka arz ediliyor,önce 3.2-2.8 sonra 2.8-2.4 bundan sonra 2.5-2.2 bandı çalışacak sanırım
Borsada çok kazanma hırsıyla çok kaybedip bu adamları zengin edecek,ekmeklerine yağ sürdürüp miami de tatil yaptıracak ky çok olduğundan aslında bu adamlara suç bulamamak lazım beleş parayı kim istemez???
Gerele ne yaptılar ordada yapacağını yaptı 2.19 kapattı ilk seans tepeden %5 verdi yarım saatte
Çift tavan diyenler online mı?
tahta ile kedi fare gibi oynuyorlar, holding şirket yine artıda kapattı
holdingin piyasa değerinin 10/da 1 verus , halbuki pamukova elektrikte daha çok payı var :)
Traderlara uygun olmayacağı bugünden sonra daha iyi anlaşılacaktır.Aklın akılla mücadelesi.Bilgi en kıymetli hazine.
Huylu huyundan vazgeçer mi hiç ... Aynı üçkağıtla bir atak yaptılar ama tutmadı... Umarım kimse soyulmamıştır bu habere.... Acaba bu kez dürüst davranırlarmı diyede düşünmüşüz ama....mümkün değil... Sabah /5 açmış.. Akşam eksi 080 kapatmış.. Vay vicdansız tosbağalar vay... Mezarlık kumarcsı gibi iş peşindeler... Haberi hisse kakalamak için pompaladıklarını teyit etmiş olduk... Her zaman temkinli bu hissede . Başka çareniz yok.
bu vertu daki toplam personel sayısı 6 olan arkadaşlara süper bir önerim var.. müthiş para kazanırsız.
artık KAP'a gonderdiginiz yok smartiks yok kafein halka arz haberleri tutmuyor millete yediremiyorsunuz...
Gozde girişimin yaptığı gibi elinizde kalan diğer firmalardan, Pamukova elek. olabilir veya enda enerji olabilir enerji falan ya çoook çekici durur. bunlardan birini Londra Borsasına acacagız diye bi calisma yapin. personel sayınız 6 ama 1 arkadasınız bu işi 1 aya kalmaz ayarlar...
Kafein ve smartikste yaptıgınız VURGUN dan daha muthisini yaparsınız
bu fikrim için komisyon falan istemiyorum. koskoca 6 kişilik firmasınız katkım olsun vertuya
yaw gerel aldi deyip duruyorsunuz..
acın kapı bakın da gerel hala duruyormu satmıslarmı satmamıslarmı ?
zaten salak yatırımlar yaptıgı icin kagıt 570 den 240 250 lere geldi
sizin mantıgınızla girisim sirketinde 500 kisi calıssın iyi sirket mi olur..
cift tavan diyen arkadasa tepkiyi ben gösterdim burada.yavas at gazlama diye.
piyasa yukari da olsa asagi da olsa, vertu hep asagi 😊 ciddi bir istikrar abidesi gercekten !
ama her asagi geldigi nokta bir alim firsati benim icin .
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Trenman uslubu bozmuşsun ama ben sana uymayacağım.yine faydalı olabilmek için yazacam.
1.eğer hedef fiyat verirsen ve spk onaylı Sertifikan yoksa bu suçtur. o saydırdıkların suçsuzdur demiyorum.
2.velevki bugün 18.09 da hisseye girdim,şirkete 3 yıl önce giren birine göre söz söyleme hatta genel kurulda oy hakkımız aynıdır,hisse kim alırsa aynı haklara sahiptir.
3.kimin adamınız?birilerinin alın terini kapmak için buraya gelip dansözlük yapmanın ve o insanların hakkını yemenin büyük bir vebal olduğuna inanırım.kul hakkı en büyük suçtur.
4.bu hissede zararda olmayan yok,küfür ederek insanları zan altında bırakacak yorumlara girmekde birirlerinin hakkını yemektir ve bu vebale katlanırsın.
5.şu an senin psikolojik durumu yıllar önce yaşadığımdan sana karşı en ufak bir kin duymuyorum umarım kimin ne olduğunu anlayacak tecrübeye ulaşırsın.
Verus fk:173 defter değeri;6.5 fiyat 18
Vertu fk;23 defter değeri ;0.99 fiyat 2.4
Aynı şirket.bunların muhasebecileri şuna bakıp oha demiyolarmı acaba?
sn. sofftware şu defter değeri oranlarını TL cinsinden yazını kafa karışıklığı olmasın genelde en sağdaki TL değerine göre bakılır.Vertu 0,99 oo çok pahalı diyebilirim mesela hiç defter değeri hesaplama bilmesem yani 2,44TL olarak yazınız gibi.
Bu arada bugün senette biraz dökülmeler oldu.Arkadaş is yatırımdan sattıklarının bir miktarını başka kurumları ile birlikte alıma geçti 2,40 seviyelerinden ama dediğim gibi bir miktar almaya başladı üstten sattıklarından(2,40 aşağı ayı tuzağı denir trknikte desteği 2,40 bozacakmış gibi yaptı seans içi.Elbet piyasa daha aşağılara gelirse burayıda salabilir aşağı millet döküslsün satsın diye).Gün içinde 2,47-48 birmiktar stıp 2,44-2,40 yerine koyduk maliyet düşürmece hareketlere devam spekle beraber.
Ytd.Değildir.