Sayfa 245/650 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Trenman uslubu bozmuşsun ama ben sana uymayacağım.yine faydalı olabilmek için yazacam.
    1.eğer hedef fiyat verirsen ve spk onaylı Sertifikan yoksa bu suçtur. o saydırdıkların suçsuzdur demiyorum.
    2.velevki bugün 18.09 da hisseye girdim,şirkete 3 yıl önce giren birine göre söz söyleme hatta genel kurulda oy hakkımız aynıdır,hisse kim alırsa aynı haklara sahiptir.
    3.kimin adamınız?birilerinin alın terini kapmak için buraya gelip dansözlük yapmanın ve o insanların hakkını yemenin büyük bir vebal olduğuna inanırım.kul hakkı en büyük suçtur.
    4.bu hissede zararda olmayan yok,küfür ederek insanları zan altında bırakacak yorumlara girmekde birirlerinin hakkını yemektir ve bu vebale katlanırsın.
    5.şu an senin psikolojik durumu yıllar önce yaşadığımdan sana karşı en ufak bir kin duymuyorum umarım kimin ne olduğunu anlayacak tecrübeye ulaşırsın.

2. Verus fk:173 defter değeri;6.5 fiyat 18

Vertu fk;23 defter değeri ;0.99 fiyat 2.4

Aynı şirket.bunların muhasebecileri şuna bakıp oha demiyolarmı acaba?

3. sn. sofftware şu defter değeri oranlarını TL cinsinden yazını kafa karışıklığı olmasın genelde en sağdaki TL değerine göre bakılır.Vertu 0,99 oo çok pahalı diyebilirim mesela hiç defter değeri hesaplama bilmesem yani 2,44TL olarak yazınız gibi.

4. Bu arada bugün senette biraz dökülmeler oldu.Arkadaş is yatırımdan sattıklarının bir miktarını başka kurumları ile birlikte alıma geçti 2,40 seviyelerinden ama dediğim gibi bir miktar almaya başladı üstten sattıklarından(2,40 aşağı ayı tuzağı denir trknikte desteği 2,40 bozacakmış gibi yaptı seans içi.Elbet piyasa daha aşağılara gelirse burayıda salabilir aşağı millet döküslsün satsın diye).Gün içinde 2,47-48 birmiktar stıp 2,44-2,40 yerine koyduk maliyet düşürmece hareketlere devam spekle beraber.

Ytd.Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    sn. sofftware şu defter değeri oranlarını TL cinsinden yazını kafa karışıklığı olmasın genelde en sağdaki TL değerine göre bakılır.Vertu 0,99 oo çok pahalı diyebilirim mesela hiç defter değeri hesaplama bilmesem yani 2,44TL olarak yazınız gibi.
    Haklısınız,cepten yazınca bazı şeyler atlanabiliyor☺

7.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Bu arada bugün senette biraz dökülmeler oldu.Arkadaş is yatırımdan sattıklarının bir miktarını başka kurumları ile birlikte alıma geçti 2,40 seviyelerinden ama dediğim gibi bir miktar almaya başladı üstten sattıklarından(2,40 aşağı ayı tuzağı denir trknikte desteği 2,40 bozacakmış gibi yaptı seans içi.Elbet piyasa daha aşağılara gelirse burayıda salabilir aşağı millet döküslsün satsın diye).Gün içinde 2,47-48 birmiktar stıp 2,44-2,40 yerine koyduk maliyet düşürmece hareketlere devam spekle beraber.

Ytd.Değildir.
    Helal olsun MOBIUSSOROS göstere göstere tahtadasınız ilgiyle okuyorum sizi

8.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Helal olsun MOBIUSSOROS göstere göstere tahtadasınız ilgiyle okuyorum sizi
    Eksik olmayınız.Dediğim gibi insanları bıktırıncaya kadar süründürecekler bu belli.Ha zamanı gelir halka arz falan o zamanda az yukarı çektiğinde en azından sonradan girenlerin malını alıp taşırlar yukarı doğru.

Sayfa 245/650 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •