Yeniden değerlemeler ile ilgili TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştı. Yeniden değerleme yapılarak sürpriz bir değerleme görebilir miyiz ?
Printable View
Yeniden değerlemeler ile ilgili TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştı. Yeniden değerleme yapılarak sürpriz bir değerleme görebilir miyiz ?
En son değerlendirmeleri TSKB yapmıştı diye hatırlıyorum. Otel hariç hepsini oyuncak etmişti.
Şirketin gerçek değerini göstermemek için her türlü dolabı çeviriyorlar.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah sattım,şimdi almaya başladım,asla yatırım,alım için fiyatlar uygun hale geldi bence, tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...48388&page=189 28 ocakta borsa güllük gülistanlık iken yazılmış yazı buraya o gün yazsam linç edilirdim heralde oradakilerde yazdıklarımı sildirtip topikten attırdılar şimdi o topiktekiler abi borsa nolacak diye özelden mesaj atıp duruyorlar hakikaten borsa nolacak
01 Mart 2021 tarihine kadar bilançoyu açıklaması gerekiyor. Son günü yarın. Birçok şirket önceden açıkladı. Son güne kadar bekletiyor. Kıyım operasyonu devam ediyor.
uyarmaya çalıştık her zamanki gibi kötü adam saldırılan kişi ben ve benim gibi düşünenler oldu sadece burda değil bakın yuakrıda link bıraktım orada da kötü adam ilan edildik ve topikten attılar sonuç ne sonuç hüsran hemde temeli en sağlam hisseydi öyle değil mi adam sistemi böyle kurmuş
24.4 ile tekrar döndüm. Güzel fiyatlar. Endekste düşüşünü yaptı pinini bıraktı. Artık toplaması lazım
Vay be. 24 seviyesini bile gösterdiler.
Tahtayı izledim. Her türlü p.stluk dönüyor. Lot silmeler fiktif al ver işlemler. Yıllar geçse de alageyik tahtasındaki Yavsaklar değişmiyor malesef
https://i.ibb.co/vjkNmhT/20210225-182426.jpg
Bu banti koruması lazım. Yarın artı mum yapmalı 24 dip olmalı. Ytd.
31 mlyon lotu var piyasada adın CACOU TURİZM veya ZIRT KONGRE olsa şimdiye 5 e katlardı bu lot sayisiyla.Dolar artsa kasanda dolarda var herşey nin lehine ama her şey neden bizim aleyhimize olan döngüyü anlamıyorum. alarko yatirimcilari 2019 da 2-3 lira arası giderken şirkete mail atmişlar 2-3 ay sonra 6 ya sonra 10-12 lere gelmişti acaba alarko gayrimenkul yatirimcilardami yapsa
Algyo nun uzun yillardir tek gercegi var. Pd/dd orani 0.30 a gelince al, 1.00 e gidince sat.
Pandemiden sonra yeni bir döneme geçildi o dediğin 0,30 dd hayal artık rüyanda bile göremezsin.
Bilanço bugün seans sonu gelir muhtemelen dd dahada düşecek.
Ayrıca piyasanın bozulduğu dönemlerde f/k pd/dd şişmiş döviz borcu,TL borcu olan kar edemeyen balon şirketler daha çok sıkıntı olur.
Kredili işlem yapmayan orta uzun vade Yatırımcılar için hiç bir şey olmaz öyle yada böyle en az Alarkonun gördüğü pd/dd görecektir diye düşünüyorum.
Y.t.d.
Borcu yok
Kar var
Döviz var
Sabır
Ytd
Alım için bugün fırsat olabilir,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ucuzun da ucuzu varmış. Neyse sağlık olsun. Sn armada da gelip birşeyler ciziktiriyorsa burada sağlam bir çıkış geliyor demektir 😂
kötü birşey demiyorum dediklerimde oluyorsa hala patronun adamı yakıştırmaları hoş değil benimde kızgınlığım buna çıkış yolunuda söylüyorum şirketi arayıp hakkınızı aramadığınız sürece sonuç böyle ensağlam dediğiniz kağıtta bile bu duyguyu yaşatırlar robotların acıması yoktur duyguları yoktur hele ayhan yavrucu bu grupta olduğu sürece sınırlı yükselişler ekim kasım nisan mayıs döngü bu 6 yıldır bu böyle oldu.
o zaman ne kaldı nisan mayısa bekleyelim nasıl olsa rutine binmiş şu anki hissenin durumu eskilerden farklı bilanço önemli değil yakın zamanda bir yatırım satın alma veya arsa değerlendirme haberi gelecek gibi duruyor nerden biliyorsun dersen bir zamanlarki bakan bigi hissediyorum
23.14 ile 22.60 arasında boşluk vardı, UTANMA burayı da doldur, buralara gelmişken...
Sn. armada, tavsiyem arada dönüp yazdıklarınızı okuyun ki kendinizle çelişmeyin. Siz değilmiydiniz GK la gidip hakkınızı aradınız, patronu kızdırdınız o da kesti cezanızı diye 2019 GK sonrası olan sert düşüşe? Şimdi kalkmış hakkınızı arayın, birleşin diyorsun. ( Bu arada bunu zaten yapıyoruz, bilgin olsun ). Bunun yanında bırak algyo'yo globalde böylesine bir düşüş yaşanırken gelip burada ben demiştimler ile sadece antipatinizi arttırıyorsunuz ( en azından benim nezdimde ), gözünüz kapalı parmağınızı BİST herhangi bir kağıdına koysanız zaten düştüğünü görürsünüz. TESLA nın yüzde 10 a yakın APLE nin yüzde 5 e yakın düştüğü günden bahsediyoruz. Sen düşecek demeye başladığında hiss 14 lü rakamlarda idi. Her düşüşünde aynı cümleleri kopyala yapıştır ile geliyorsun. Yükselirken neredesin? Yapma güzel kardeşim, kendini komik durumlara düşürme.
ALARKO HOLDİNG VE ALORKA CARRİERe göre cok düşük kaldı bu konuda mail atalımşirkete bizde..
bank of 142 000 lotla 1.alici bu kadar alina genelde +3+5 yapiyor girdiği kagltlar bakalım ne olacak
Yine bant içine attı. 24.04 kapanış. Ikili dip görünümü var. Hedefi minimum 33 'lü seviyeler.
https://twitter.com/fintables/status...61358095712261
KAR 330 MİLYON
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913660
0,78 TL TEMETTÜ
24 MAYISTA VERİLECEK
%78 kar payı teklif edilecekmiş
Ya arkadaş bıktırmanın ötesine geçti artık bu durum.Egonu tatmin etmek için canın sıkıldıkça buraya giriyorsun.Şu 3 günde hisseler nerelerden nerelere geldi.Tabanlar mı istersin ,arka arkaya hergün % 5 düşenler mi istersin.En nihayetinde Algyo da bir hisse ve düşecek tabi ki.
Yönetim kurulu , 78 kuruşluk net temettünün 24 Mayısta ödenmek üzere genel kurulun onayına sunulması kararını aldı.
Defter değeri 0,80 lere kadar düşmüş heralde :)
Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle temennilerinizin ve beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim
Daha önce bu grubun iki hissesinde bulundum Holdingi kusa süreli fakat Carrieri 10 yıl taşımışlığım vardır şimdi ise Gyo dayım Bazı arkadaşlar şirkete mail atalım demişler Alcar sayfasında da aynı durum vardı arkadaşlar genel kurullara gitmeyen arkadaşlar mı şirkete mail atmayanlar mı hatta Amerika ortağı carriere bile mail atmıştık arsasının olduğunu bile sonradan Sayın yeşil İnci’nin araştırmaları sayesinde öğrenmiştik O zaman bu arsa çok para eder demiştik ve kap gelmişti İşte o arsanın orası spor alanı burası yeşil alan şurası sarı alan falan filan ederi 700 bin hatta o zamanlar forumda arsayı almak için alıcı olabilirim demiştim bir fiil resmen süründürmüştür Fakat SU AKAR YOLUNU BULUR arkadaşlar daha sonra Alcar hikayesini biliyorsunuz zaten Yatırım Tavsşyesi Olmamakla birlikte borcu olmayan bir şirketteyiz Döviz pozisyonu sağlam herhangi bir olumsuz yanı yok Blomberg ekonomi analistleri şu konuda hemfikirler BİST ye düşüşler olacaktır fakat bundan döviz fazlalığı ve borcu olmayan şirketler ayrışacaktır He peki neden gitmiyor Tahtanın horozu da bu durumları fırsata çeviriyor diyelim
Ayrıca temettü vermesi şu aşamada iyi çünkü borsada ekonomik veriler iyi değil deyip temettü veren şirketler epey azaldı bu durumda yatırımcının bir gözü de temettü veren şirketlerde olacaktır
SAygılar
400 liralık alcar 2 lira temettü veriyor diye yazmişlar doğrumu .
[QUOTE=tahtakurdu;5196253]400 liralık alcar 2 lira temettü veriyor diye yazmişlar doğrumu .[/iki taksitte
102 milyon dolarlık eurobondun 30 Eylül 2021 üçüncü çeyrekteki vadesinin 84 milyon dolarlık kısmının vadesi 20 Mart 2021 tarihine çekilmiş. Bu tarihten sonra yatırımlarda kullanmayı düşünüyor olabilirler.