Artan

112,20 10 16:07
243,20 10 16:04
14,43 9.98 13:55
3,64 9.97 16:07
47,66 9.97 16:05
Artan Hisseler

Azalan

1,21 -11.68 16:07
50,40 -10 16:06
88,20 -10 16:07
389,75 -9.99 16:07
24,54 -9.98 16:07
Azalan Hisseler

İşlem

7.676.840.105,96 16:07
5.976.175.150,25 16:07
5.897.292.191,71 16:08
5.624.851.697,50 16:07
5.531.735.759,76 16:07
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5603 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Ucuzun da ucuzu varmış. Neyse sağlık olsun. Sn armada da gelip birşeyler ciziktiriyorsa burada sağlam bir çıkış geliyor demektir ��
    kötü birşey demiyorum dediklerimde oluyorsa hala patronun adamı yakıştırmaları hoş değil benimde kızgınlığım buna çıkış yolunuda söylüyorum şirketi arayıp hakkınızı aramadığınız sürece sonuç böyle ensağlam dediğiniz kağıtta bile bu duyguyu yaşatırlar robotların acıması yoktur duyguları yoktur hele ayhan yavrucu bu grupta olduğu sürece sınırlı yükselişler ekim kasım nisan mayıs döngü bu 6 yıldır bu böyle oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    kötü birşey demiyorum dediklerimde oluyorsa hala patronun adamı yakıştırmaları hoş değil benimde kızgınlığım buna çıkış yolunuda söylüyorum şirketi arayıp hakkınızı aramadığınız sürece sonuç böyle ensağlam dediğiniz kağıtta bile bu duyguyu yaşatırlar robotların acıması yoktur duyguları yoktur hele ayhan yavrucu bu grupta olduğu sürece sınırlı yükselişler ekim kasım nisan mayıs döngü bu 6 yıldır bu böyle oldu.
    o zaman ne kaldı nisan mayısa bekleyelim nasıl olsa rutine binmiş şu anki hissenin durumu eskilerden farklı bilanço önemli değil yakın zamanda bir yatırım satın alma veya arsa değerlendirme haberi gelecek gibi duruyor nerden biliyorsun dersen bir zamanlarki bakan bigi hissediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Sn. armada, tavsiyem arada dönüp yazdıklarınızı okuyun ki kendinizle çelişmeyin. Siz değilmiydiniz GK la gidip hakkınızı aradınız, patronu kızdırdınız o da kesti cezanızı diye 2019 GK sonrası olan sert düşüşe? Şimdi kalkmış hakkınızı arayın, birleşin diyorsun. ( Bu arada bunu zaten yapıyoruz, bilgin olsun ). Bunun yanında bırak algyo'yo globalde böylesine bir düşüş yaşanırken gelip burada ben demiştimler ile sadece antipatinizi arttırıyorsunuz ( en azından benim nezdimde ), gözünüz kapalı parmağınızı BİST herhangi bir kağıdına koysanız zaten düştüğünü görürsünüz. TESLA nın yüzde 10 a yakın APLE nin yüzde 5 e yakın düştüğü günden bahsediyoruz. Sen düşecek demeye başladığında hiss 14 lü rakamlarda idi. Her düşüşünde aynı cümleleri kopyala yapıştır ile geliyorsun. Yükselirken neredesin? Yapma güzel kardeşim, kendini komik durumlara düşürme.

4.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Sn. armada, tavsiyem arada dönüp yazdıklarınızı okuyun ki kendinizle çelişmeyin. Siz değilmiydiniz GK la gidip hakkınızı aradınız, patronu kızdırdınız o da kesti cezanızı diye 2019 GK sonrası olan sert düşüşe? Şimdi kalkmış hakkınızı arayın, birleşin diyorsun. ( Bu arada bunu zaten yapıyoruz, bilgin olsun ). Bunun yanında bırak algyo'yo globalde böylesine bir düşüş yaşanırken gelip burada ben demiştimler ile sadece antipatinizi arttırıyorsunuz ( en azından benim nezdimde ), gözünüz kapalı parmağınızı BİST herhangi bir kağıdına koysanız zaten düştüğünü görürsünüz. TESLA nın yüzde 10 a yakın APLE nin yüzde 5 e yakın düştüğü günden bahsediyoruz. Sen düşecek demeye başladığında hiss 14 lü rakamlarda idi. Her düşüşünde aynı cümleleri kopyala yapıştır ile geliyorsun. Yükselirken neredesin? Yapma güzel kardeşim, kendini komik durumlara düşürme.
    ben genel kurula gidip hesap sorulsun demedim 14 de de düşecek demedim aksine 16 17 arası giriş yaptım telefon ile tepkinizi koyun dedim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •