aynen doğru kardeşim .saygı çerçevesinde keko beyi kırmayalım .tanıyınca sizde hak vereceksiniz ..
Printable View
Sn kaya ;
Evet ben yeniyim :he:
Neyse .. Al sat tavsiyesi veya aldım sattım gibi ifadeler yasal olarakta suç , burası kimin ne alıp sattığının merak edildiği bir yer değil .. Hisse hakkında yorum grafik va bunlar tamam ama diğer hususlar olmuyor ..Kurallara uyalım lütfen
Sorun, eleştirilen kişi yerine sanki avukatıymış gibi başka kişilerin cevap vermesi ve savunması. Yapılan eleştiri karşısında KEKO cevap veremiyor mu ki başkaları cevap veriyor?
bence bu konuyu kapatmakda fayda var...gereksiz bir konu uzuyor...bence herkes anlayacağını anladı...ben söylemekle yanlış yaptım ama bu yanlışı mecburiyetten ve gereklilikten dolayı yaptım...bu konuya daha da dikkat edeceğim...inşALLAH bir daha olmayacak...ben tüm ortaklara başarılar diliyorum..
benim alış satışlarımı göndermemle başladı bu.amacım hisseye olan güvenimi ve alış yaparak kendi çapımda verdiğim desteği gösterebilmekti.görüntüyü attıktan sonra pişman oldum.silmeye çalıştım fakat nasıl silineceğini bulamadım..moderatör tarafından uyarı gelince gerekli özürümü yaptım.bir ard niyet olmadığını tekrar belirtmek isterim.ben de konuyu kapattım..
bankof iyi yere dükkan açmış, kar yazmadığı gün yok
hissemiz umarım buraları dip edinir...128 zirvesinden neredeyse %40 civarı düzeltme yaptı...
son zamanlarda hisseye inanmadığı halde sırf tavan tavan gidiyor diye hisseye giren günlükçü yatırımcılar vardı..bunların satışlarının bitmesi gerekiyor...hisse biraz stabilleşirse artık yavaş yavaş gerçek alıcılar gelmeli...sabırla bekliyoruz...green x, tıkla gelsin büyük işler..ayrıca zaten sürekli yaptığı trade soft ve hazır resturantlara yazdığı yazılımlar karlı...
küçük sermaye, düşük halka açıklık ,bunlara karşılık yüksek karlılık ve büyük projeler...eninde sonunda bu tür hisseler çok kıymete biner...hayırlısı ile bu düzeltme de bitse de biraz neşemizi bulsak...forum ölü evi gibi sesizleşti..
Dikkat ediyorum da hisse hep çıkışta olduğunda forumda hep karşılıklı saygı ,sevgi ve neşe var...ama hisse düzeltmeye girdi mi tartışmalar başlıyor...buda gösteriyor ki başarının olduğu yerde huzur var, sahiplenme var...ama düzeltmenin olduğu yerde de suçu başkasında arama var..tahamülsüzlük var....laf sokmalar var...moral bozukluğu var...
bizim forum bir çok foruma göre bence çok kaliteli ve seviyelidir...
Kıymet bilmezler konuşsunlar
temel değer yatırımcısı olduğunuzu çok önceden ispatlamışsınız
karşılık beklemeden takılmayın bildiğiniz yolda ilerleyin
herkes nasibi kadar kazanır..
aynen öyle dostum...geçen aylarda 41,90 dan takviye yaptığımda atatp ta 33 ,00 tl ye kadar bile düşmüştü..ardından ta 128 leri gördük...çok ilginç olmuştu...son takviyemi de bu sefer 97,00 dan yaptım..bakalım tarih tekrarürden mi ibaret olacak..aynı çıkışı görebilecek miyim ??
geçen aylarda vbtyz hissesini de almıştım..onda 80,00 ortalama ile ayrılmıştım...tahmin ettiğim şeyler o hissede yeni yeni oluyor ve o hisse 170 civarlarını gördü...vbtyz hissesinde de bedelsiz bekliyordum o haber ile güzel sıçrayış yapacağını düşünüyordum...ama onda da sabrım 80,00 tl de bitti...aslında 96,00 ı da görmüştü ama ben 80,00 dan satmıştım...
bakalım hayırlısı ile atatp deki düşüncelerim de gerçekleşecek mi ?? potansiyel çok yüksek görünüyor ama henüz somut haber akışı önümüzdeki süreçte gelecek...green x..tıkla gelsin fiyuu ile birleşip diğer markalara açıldığında getir benzeri bir şirket ortaya çıkacak...tıkla gelsin son aylarda en çok indirilen program olduğunu düşündüğümüzde ister istemez hayallerimiz yüksek oluyor...sabır sabır sabır....nasip nasip nasip...
En yakında 88.85'te GAP boşluğu var umarım orayı doldurup yukarı doğru çıkar
GAP boşluğuna bir türlü inemedi, çok bekletmeyecek ama yukarıda da durmuyor, buraları dip yapacak gibi, gelecek haberleri bekliyoruz😎
https://i.hizliresim.com/m52ly67.png
https://i.hizliresim.com/qzax05i.png
https://twitter.com/ATP_Tech/status/1732342804288831923
tacirler ve boa x te çıkan haberle yukarı yapıp tekrar aşağıya verdiler...
Mesajlar mi silindi bu konuda? Dun keko'ya tecrubelerinizden bahseder misiniz diye yazdigimi hatırlıyorum?
Bu arada 88.85'teki GAP kapandı. :)
Nitelikli yatırımcı bulunması konusunda şüpheliydim. Ancak prosedürü tamamlamak için gerekli aksiyonlar alınmaya başlandığına göre, o konu netleşti herhalde. Bu durumda bu ay yetişmese bile 2024 ilk ceyrek bilançosunda 800 milyon civarı varlik artışı olması garanti.
güzel haber...tıkla gelsin ile ilgili gelişmeler adım adım ilerliyor...902 milyon emisyon primi olarak gösterilecek...emisyon primi bedelsiz yapılırken kullanılan bir hesap kalemidir..daha önce zaten 617 milyonluk bir öz kaynağımız vardı..bu emisyon primi ile birlikte öz kaynak 1,520 milyara çıkacak...son çeyrekte de 100-150 milyon civarı bir kar gelirse kabaca 1,620-1,750 milyarlık bir öz kaynağımız olacak...o vakit de atatp de 1 e 17 lik bir sermaye artışı söz konusu olabilir...görüldüğü üzere bedelsiz potansiyeli birden bire çok arttı...vbtyz sırf bedelsiz haberi ile iki kat gitti...
tabi ben şimdilik bedelsiz yapılmasını istemiyorum...karları iyicene artsın...öz kaynakları yine daha da artsın...sırf bu faktörler için hisse alanlar var...
düşük sermaye...düşük halka açıklık...buna karşılık büyük karlar...büyük projeler ve yüksek bedelsiz potansiyeli....=) piyasa bu tür hisseleri ellerinden kaçırmak istemez arkadaşlar...doğru sektörde ve doğru hissedeyiz....gerisi de piyasaya ve kısmetimize kalmış...ben hala önümüzdeki süreçte bu hissede efsane yükselişler olacağına inanıyorum...
Sıradaki GAP 78.25'te bakalım inecek mi?
Tüm yan kagıtlar düşüşte buda kısada primli olduğundan düşüşte sert oldu NEYSEKİ %60 NAKİTLE DEVAM EDİYORUM ZAMANINDA MASADAN KALKMASINI BİLMELİ BORSANIN BELİNİ %40 FAİZ BÜKTÜ YTD..
YKB maliyet,
https://resmim.net/cdn/2023/12/07/ZltEFh.png[/url]
Yapı kredi maliyet 96,70...
ATATP de düşüşü hala durmadı..bu gün güzel bir prim yapacağını düşünüyordum....gelen haber güzeldi...bakalım piyasa neye karar verecek...ben fuul maldayım...daha doğrusu bir ihtiyaç için sermayemin %5 i kadar nakit bir kenara ayırmıştım...son takviyelerimi 97 den yapmıştım...
https://youtu.be/VpMo9eAvuSU?si=2KrmmQlSbBowphBM
Enerji Zirvesi GreenX tanıtımı.
faizleri çok artırdılar ve ne yazık ki daha da artacak görünüyor...hükümet enflasyonu durdurmak için mecbur faiz silahını kullanıyor...enflasyonun %100 lerde olduğu bir yerde faizler de mecburen yüksek olmalı..bu durum ne yazık ki borsanın belini kırıyor...bu ortamda beklentileri ile farklılık yaratan hisseler olumlu ayrışabilir...ben bu konuda atatp ye güveniyorum...
son bir ayda sert çıktık ve ne yazık ki normal olarak sert düzeltme yaşıyoruz...temenni adiyorum ki bu düzeltmemiz bitsin ve tekrardan yolumuza devam edelim..ben atatp yi uzun vadeli tutmaya layık görüyorum...büyüme potansiyeli yüksek bir hisse...teknoloji ve yazılım çağındayız..bu sektör her zaman revaçta olacaktır...tek sıkıntımız düzeltmenin hala devam ediyor olmasıdır...düzeltme bittiğinde tekrardan agresif çıkışlar bekliyorum..çünkü dalga boyları çok yüksek...bu cümlemi daha önce atatp 30 lardan 43 leri gördüğünde de söylemiştim...şimdi aynı şeyleri tekrarlamak istiyorum..