Sn kaya ;
Evet ben yeniyim![]()
Neyse .. Al sat tavsiyesi veya aldım sattım gibi ifadeler yasal olarakta suç , burası kimin ne alıp sattığının merak edildiği bir yer değil .. Hisse hakkında yorum grafik va bunlar tamam ama diğer hususlar olmuyor ..Kurallara uyalım lütfen
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sorun, eleştirilen kişi yerine sanki avukatıymış gibi başka kişilerin cevap vermesi ve savunması. Yapılan eleştiri karşısında KEKO cevap veremiyor mu ki başkaları cevap veriyor?
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bence bu konuyu kapatmakda fayda var...gereksiz bir konu uzuyor...bence herkes anlayacağını anladı...ben söylemekle yanlış yaptım ama bu yanlışı mecburiyetten ve gereklilikten dolayı yaptım...bu konuya daha da dikkat edeceğim...inşALLAH bir daha olmayacak...ben tüm ortaklara başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
benim alış satışlarımı göndermemle başladı bu.amacım hisseye olan güvenimi ve alış yaparak kendi çapımda verdiğim desteği gösterebilmekti.görüntüyü attıktan sonra pişman oldum.silmeye çalıştım fakat nasıl silineceğini bulamadım..moderatör tarafından uyarı gelince gerekli özürümü yaptım.bir ard niyet olmadığını tekrar belirtmek isterim.ben de konuyu kapattım..
Yer İmleri