eksık kalan 94.3XX vardı pala ınu tamamlanmayan 7.08888 yanıyorrrrr
6
dediğim oldu ******luktan vazgeçti abd aferim onlara
o neydi öylee :oleyo:
Baraj kapağı açıldı.
94200 üstü önemli arkadaşlar. Dikkat edelim.Pala karar vermeli.Ayular mi boğalar mi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halk banakasının cezası kalktı
devremi kesti yavvvvvbaka kaldım valla
EY ALLAHIM valla varya acaba satsammı diye düşünürken sayfa cevirdim döndüm o da ne :kahkah::kahkah: ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN..VALA direkten döndüm:kahkah:
hulka etmediğiniz hakaret kalmadı...
şimdi hulk benim olsa diyonuz deeeelmi:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: :evil::evil:
tavan olurmu ?
Haber nedir
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar düzeltme geldi. türk bakanlar oldu
2700 gayme param var ne alıyım ağalar uçacak bi hisse söyleyin
NU ne A:QQQQ muz cumhuriyetimiyiz... anlamadım şimdi ne iş...
Netin sen öyle ağam. Planın satırını mi çaldı?
noldu birden sessizlik çöktü
Dün telefon görüşmesinde yaptırım olmayacağını söylenmıs bırileri haberi almıs bankalar ondan showwwww yapmus ah ulan ahh
Çok kâr edenler güle güle harcasınlar.Biz az ile idare edeceğiz. Nasip diyelim.
Sıkma tatlı canını.
banka diye okudu millet bakan ları :kahkah:
tam oldu haberde düştü bundan sonra ne olur? haberi önceden duyan bilenler hafifleyebilir dikkatli olalım lütfen
"ABD Türk yetkilileri yaptırım listesinden çıkardı"
*Dışişleri Bakanlığı: ABD'li 2 bakana uygulanan yaptırım kaldırıldı- Bloomberg HT
Endeks de ters köşe bekliyordum açıkçası. Bunu syn Miro nun mesajına cevap olarak da belirtmiştim.Herkes Cuma satışı bekliyordu.Bu önemli bir indikator.Senin de belirttiği n 94200-300 bandı çok önemli. Üstünde kalmayı basarirsa endeks de enteresan yerler gelebilir.Herkese saygilar.Kazancimiz bol olsun
Pegi den Son dakika atağı bekliyorum.Ama senin gözünde tekniği bozuk.22.20 denemesi yapar mı ki.Ytd.ama çok sert bir tahtadir.sagi solu belli değil spegin.elinin ayarı da yoktur.saniye de 40 50 kademe cizmis ligi vardır. YTD
bakanı banka diyemi yazdılar naptılarda yukarı cekip verdiler .... böyle bir ciddi konuda yanlış yapılması cok etik değil gazetecilik olarak...bloombergi kınadım kınaladım gitti:kahkah:
Bende.
Algıda seçicilik. Ekran seyrede seyrede beyin uyuşuyor yaw.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam kap'a ilk haber blombergten banka olarak düştü. sonra düzeltme yayınladılar.
94.358 yanirr herkeste şuanda çoşku varken şuan da pala 93.2XXe çekse ne actıon olur be yaaa
Dur hele dostum.Bogalar azcık daha mayissin, otlansin.Ky e tam cesaret gelmedi daha.Pala bilir işini. Sen satırı biraz daha sakla.Verme.
Almadım deme
ustalar bu mndrs hakkında fikirleriniz nedir
Pegi si olanlar bereketin görsün. 21.72 idi ağam sana yazdığım da.Iteleyerek çalıştırdım motoru valla.Tek başıma.Saka bir yana sabah da yazmistim.Ama o önceden elimde olan kagitti.Maliyetime yaklaştı.herkese bol kazanc
Eyvallah.Belirttim elimde önceden vardı. Terste kalmistim.Sabah da sana ov onun için sormuştum.