Sayfa 244/445 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    2700 gayme param var ne alıyım ağalar uçacak bi hisse söyleyin
    Pegi den Son dakika atağı bekliyorum.Ama senin gözünde tekniği bozuk.22.20 denemesi yapar mı ki.Ytd.ama çok sert bir tahtadir.sagi solu belli değil spegin.elinin ayarı da yoktur.saniye de 40 50 kademe cizmis ligi vardır. YTD

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bakanı banka diyemi yazdılar naptılarda yukarı cekip verdiler .... böyle bir ciddi konuda yanlış yapılması cok etik değil gazetecilik olarak...bloombergi kınadım kınaladım gitti

3.  Alıntı Originally Posted by amator_kurt Yazıyı Oku
    bakanı banka diyemi yazdılar naptılarda yukarı cekip verdiler .... böyle bir ciddi konuda yanlış yapılması cok etik değil gazetecilik olarak...bloombergi kınadım kınaladım gitti
    yoo bakan yazdılar ama millet banka anladı hatta bende

4.  Alıntı Originally Posted by miro Yazıyı Oku
    yoo bakan yazdılar ama millet banka anladı hatta bende
    Bende.

Algıda seçicilik. Ekran seyrede seyrede beyin uyuşuyor yaw.

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gelecek gece alınan yol gibidir. Yol aldıkça aydınlanır. (T2)
    Buradaki paylaşımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kendime faydam yok.

Hocam kap'a ilk haber blombergten banka olarak düştü. sonra düzeltme yayınladılar.

6. 94.358 yanirr herkeste şuanda çoşku varken şuan da pala 93.2XXe çekse ne actıon olur be yaaa

7.  Alıntı Originally Posted by aga01 Yazıyı Oku
    Pegi den Son dakika atağı bekliyorum.Ama senin gözünde tekniği bozuk.22.20 denemesi yapar mı ki.Ytd.ama çok sert bir tahtadir.sagi solu belli değil spegin.elinin ayarı da yoktur.saniye de 40 50 kademe cizmis ligi vardır. YTD

pegiyi uçurmuşun bravo
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    94.358 yanirr herkeste şuanda çoşku varken şuan da pala 93.2XXe çekse ne actıon olur be yaaa
    Dur hele dostum.Bogalar azcık daha mayissin, otlansin.Ky e tam cesaret gelmedi daha.Pala bilir işini. Sen satırı biraz daha sakla.Verme.

Sayfa 244/445 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •