Kaç kere dedim Akçay abi otur deyince oturcan oyna deyince oynayacan kıvır deyince kıvıracan. Yürümeye gidiyorsa tası tarağı topla. Anladın sen oni
Printable View
GERÇEK BORSA ŞİMDİ BAŞLADI.....hadi bakalım bol kazançlar.....
Işık Ökte söylüyor. Son on işlem gününde kamu bankaları 2,5 milyarlık satış yapmış.
gece gece gümüş ons 23.70 dolar oldu.....
Parasını Pesoda Faizde Tutan Arjantinl Bir Gecede yüzde 54 parası gitti.....vay vay da vay....
Pandemiden beri 157 şirket halka arz olmuş. Yaklaşık 150 milyar.
Muhtemelen yarın parasayma makinesi ilazım olucak Ayasofya abi sende varsa bana ödünc verirmisin :drunk:
Sakın pamik yollama hoca bol miktarda var dedi :he:
Endeksi 100 günlüğün altında kapattı.
Kapanış barının şekli ve kapanışın ortalama altında olması sebebi ile çok insan stop olmuştur...Teknikçi için doğrusu da buydu...
Yarın yukarı açıp devam edebilir...Cuma not artışı gelirse bugün son güzel dökme hareketini yapmış olur..
"Beklemiyorum" ama tersi olursa bendeki tek teknik hedef 6750 oluyor... Ara seviyelerin artık o durumda çalışacağını düşünmüyorum...
Usta trader böyle olur-1 koyar-3 alır.....sonra 3 ün......
https://twitter.com/TheFigen_/status...24646719328371
Bir şirketi incelerken az çok yaptığı iş veya ürün hakkında kişisel bilgi olması gerekir.
Biri Haribu yumuşak şeker alma demişti, şimdi wikipedia'ya baktm Türkiye ve müslüman ülkeler için helal versiyonu varmış. Ben kanserojen dedi diye hatırlıyorum.
Yumuşak şeker çok aldığım bir şey değil. Genelde çocuklar tüketiyor diye biliyorum ayıcık vs şekilli oluyor.
A101'de bayramdan sonra tereyağlı baklava şekeri vardı fena değildi ama sonra gelmedi.
https://gidadedektifi.com/2021/05/16...sak-sekerleme/
Discovery Channel'da çeşitli şekerleme videoları izliyorum. İlaç ve bu tip gıda ürünleri hassas şeyler, bu alanda isim yapan çok karlı olabiliyor, ama dediğim gibi çocuklara sormak lazım. Warren Buffet'ın sözü var anlamadığınız işlere para sokmayın diye, yani anlayanların bakması lazım.
Kervan gıda br ürünü, A101'dekini koydum bunu da koyayım ama dediğim gibi çok anladığım bir şey değil.
https://gidadedektifi.com/2023/10/10...sak-sekerleme/
Bu BIMAS, A101 vs sayesinde bence şöyle bir şey oldu. Patronlara gidip ben şöyle bir ürün üretsem mağazanızda satabilir miyim deniyor, ya da yurt dışından gelen bir ürün çok tutunca onu birilerine sen üret bu gavurlara para kazandırmayalım deniyor ve o alanda yatırım oluyor.
oha öküz gibim uyumuşum...
90 senelik ömrün 30 dan fazla senesi uyuyarak geçiyor amonyum nitrat. uyku yönünden hangi heyvana evrimleşmişiz araştırmak lazım.
:drunk::drunk:
Günaydın millet
Fedden sonra hayvan gibi aldığına göre fed faiz artıracak diye düşmüşüz mu demeliyiz?
Bugun yuzde iki arti bekliyorum endeksde. Bir kenarda dursun.....
SASA yine satarsa,çarşı karışır...
Hikaye bir açılış adamlar trend yaptı sen hep sattın fed faiz indiricem demiş %1.25 pıst 100 zaten dün milleti stoplattılar tek elle yönetildiği için algıya oynuyorlar.
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu:
Her şey yüzde 100-200 arttı, taksi plakaları ucuz kaldı. Taksi plakaları en az 20 milyon lira olmalı.
Taksimetre ücret tarifelerinin en az yüzde 100 artmasını istiyoruz.....
herşey %200 arttı petkim 40 lira olmalı diyormu petkim sahipleri...
gerçi 130 diyenler var....
herşey %200 arttı eregl en az 100 lira olmalı diyormu eregl sahipleri... :)
amip tam bu adam...
7600 üzerinde kalıcı olamazsak maalesef...
JPMorgan
YKBNK için hedef fiyatını 14,8 TL'den 28 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "nötr" den "ağırlığını azalt"a indirdi.
VAKBN için hedef fiyatını 9,1 TL'den 17,5 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını azalt" olarak korudu.
ISCTR için hedef fiyatını 15,3 TL'den 26,2 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "nötr" olarak korudu.
HALKB için hedef fiyatını 9,1 TL'den 13 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını azalt" olarak korudu.
GARAN için hedef fiyatını 33,9 TL'den 73,5 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "nötr" olarak korudu.
AKBNK için hedef fiyatını 25,3 TL'den 42 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "nötr" olarak korudu.
hepsi aynı anda güncelleme yapıyor:)
ben kaçar herkese iyi seanslar...
spekler yukardan satalım derken,altında kalacaklar gibi.. piyasa satıp nakde geçmeyi tercih ediyor gibi..
Şuanda bankaları şişirdikçe şişiriyorlar bu hareketler olacaksa mayıstan sonra olmalı balon bir yerde patlayacak bakalım nerede
Bu bademcikler fonlar aracılığıyla satarken borsada bozulan algı ile çıkan paranın yastık altına döviz yada altın olarak gitme ihtimalini düşünemiyorlar. Bu mantıkla 2024 yılı içinde birşeyler patlar
bugün neden u kadar artı açtı spot.. dün fed faiz yükseltmediği için mi.
:drunk: