Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop LVll

1. Muhtemelen yarın parasayma makinesi ilazım olucak Ayasofya abi sende varsa bana ödünc verirmisin
    Sakın pamik yollama hoca bol miktarda var dedi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Aldığı hissenin beş harfini kimseden saklamıyo..
    forumdan aldığı hayır dua yeter...
    başkasına ihtiyacı mı var.
    Işık Ökteden. Pandemi döneminde halka arz olan 10-15 şirket yatırımcılarını ihya edecek emekli edecek dedi. Kalan 140 şirket yaklaşık. Bunlarda rezil edecek dedi.

3. Endeksi 100 günlüğün altında kapattı.
    Kapanış barının şekli ve kapanışın ortalama altında olması sebebi ile çok insan stop olmuştur...Teknikçi için doğrusu da buydu...

Yarın yukarı açıp devam edebilir...Cuma not artışı gelirse bugün son güzel dökme hareketini yapmış olur..
    "Beklemiyorum" ama tersi olursa bendeki tek teknik hedef 6750 oluyor... Ara seviyelerin artık o durumda çalışacağını düşünmüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Aldığı hissenin beş harfini kimseden saklamıyo..
    forumdan aldığı hayır dua yeter...
    başkasına ihtiyacı mı var.
    Abi kervan gıda temmuzdan beri düşmüş. Avrupa dahil 8 fabrika var. İhracat var. Dolar bazlı halka arzından %35 aşağıda. En çok hisse fonlarda. Onlarda çatır çatır satıyor. Zarar etme ihtimalinde var. Hepsini söyleyeyim de vebal üstümde kalmasın.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhtemelen yarın parasayma makinesi ilazım olucak Ayasofya abi sende varsa bana ödünc verirmisin
    Sakın pamik yollama hoca bol miktarda var dedi
    Gara oğlanlar yüzünden haciz geldi götürdüler. Sadece pamik var. İlazim olursa yollayım

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Işık Ökteden. Pandemi döneminde halka arz olan 10-15 şirket yatırımcılarını ihya edecek emekli edecek dedi. Kalan 140 şirket yaklaşık. Bunlarda rezil edecek dedi.
    Abi emekli olmak içün hangi kaatları alıyoz

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Abi emekli olmak içün hangi kaatları alıyoz
    Pandemiden beri halka arz olan 157 kağıda tek tek bakacağım içinden 10 dane bulup alacağım. Fk lari 50*60 olanları eleyeceğim

8. Usta trader böyle olur-1 koyar-3 alır.....sonra 3 ün......

https://twitter.com/TheFigen_/status...24646719328371

Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •