Dayu sen dün işaretledin...Her gün birisi işaretliyor...TUTTURAN,AYULARI AZDURAN,olarak kayıtlara geçecek.:)
Printable View
Hem ben 7binden sonra 31bin olur diye taaa 2 yıl önce yazdım :he:
PETKOM; 130 tl işi,işin esprisi..Aramızda öyle bir geyik yaptık.
Bir de 12x giden hisse var...
Hadi yine iyisiniz merhamete geldim
9742 işaretleyelim
3 günde 3 assolist yetiştirdim .
Müzik hocası olmalıymışım. :kahkah:
Sayın Sindoma53 seni herkes anlayamaz. Bence sen çizginde kalmalısın boşver gerisini tartışmaya gerek yok. iyilik yap denize at demişler.
Ticaretin bir psikoloji oyunu olduğunu söylerler.
çoğu insan piyasaya karşı oynadıklarını düşünse de piyasa bunu umursamaz.
siz aslında bu oyunu kendinize karşı oynuyorsunuz.
bist takıntısı olanların psikolik olarak etkilenmemeleri imkansızdır ve bu yüzden kazançları ya küçük olur ya da hiç olmaz desek kızan çıkmaz heralde.
Bir de ben isaretleyeyim izninizle:he:
9757.75
Endeksin diplerini bulma konusunda fena değildim..Ama uygun hisseyi bulma konusunda ciddi problemlerim vardı.
24 yıllık bıst tecrübesinden sonra sanırım bu işi yeni çözdüm...Vah ki vah..24 yılda geçen fırsatlara...:)
9700 altına dalmadan işaretlemeye devam eder dururuz.
9700 altına salmaya başlayınca, recaro koltuklarda arkaya yaslanıp, bir sigara yakar, bir kadeh bir şey içeriz artık.
bist 100 9000 göstermeden dönmeyecek bu, biz zirve işaretlemeye devam edelim.
BİST100 tarihi zirve, tepeyi işaretleyen birisi oldu mu bilmiyorum ama ben işaretleyeyim de bulunsun!
https://i.hizliresim.com/d20otmo.PNG
SPOT da alan / satan, Piyasa iyi almış görünüyor!
https://i.hizliresim.com/m2kpm0c.PNG
974800 geçildi... 972600 şortlar 975800 reverse long
artık 987000 e çizmesini bekleyeceğiz... bugünkü zarar ancak öyle çıkıyor :drunk:
Berkimcans abi senin içinde 1 dene 9762 den şort cetonu salladım langırt köy sandığına
Bozkurt reis bölgesini İşaretleyen Aslan gibi her yeri işaretledin hala bir numara yok:)
sabah 9000 bin kehanetim tutarmı bilmem ..10 point kala döndürmüş
ama zor gibi
Adam mazotu bırakmış füzyona geçmiş
viob da kaldıraç 1 olacak..İşte o zaman huzur oluyor...
Yani 97.000 tl için 1 kontrat.
aslında dün pek parlak geçmemişti. ama satış devam etmedi. bir günde ne değişir ki.
nasipte yoksa dayak bile yenmiyor ağız tadıyla.
konu açılmışken 1997 de tanıştım kendileriyle borsada nasıl zengin olunur diye kendime sordum
anlayabildiğim kadarıyla para hırsına kesinlikle kapılmayacaksın, Yalnız şu var ki biraz benim kafa bassa bilgi hırsı var bu bilgiye sahip olmakta çok zorlanıyorum aştığımda inşaallah..
Shortları çuvala doldura doldura yukarı sürüyorlar gene, Tv, forum, sosyal medya ve diğerlerinde düzeltme beklentisi var, düzeltmenin daha sağlıklı olduğu vurgulanıyor hep, yani shortçulara cesaret veriliyor, dikkat derim short pozisyonu olanlar/açanlar fırsat verince kapanmak lazım, daha aşağıları hedeflemek riskli gibi! Endeks shortlamaktansa, Pay Vadeli shortlamak daha mantıklı sanki, bugün sanayi, yarın ulaşım, diğer gün xBank, öteki gün holding alıyor, endeks mecbur yükseliyor :) ama hisseler de short kapanma fırsatı veriyor!
abi bir borsa spekülatörünün anıları diye bir kitap var. şimdiye kadar okuduğum en iyi kitaplardan biri. piyasa işleyişi hakkında içeriden muazzam bilgiler veriyor. 100 yıl öncesini anlatıyor. 1923 yılında yazılmış ama hala tam bir başyapıt.
bence borsayla ilgilenen herkes okumalı.