Sayfa 243/1015 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Endeksin diplerini bulma konusunda fena değildim..Ama uygun hisseyi bulma konusunda ciddi problemlerim vardı.

24 yıllık bıst tecrübesinden sonra sanırım bu işi yeni çözdüm...Vah ki vah..24 yılda geçen fırsatlara...

9700 altına dalmadan işaretlemeye devam eder dururuz.
    9700 altına salmaya başlayınca, recaro koltuklarda arkaya yaslanıp, bir sigara yakar, bir kadeh bir şey içeriz artık.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    SHORT işine bir şey demem ama dikkatli olun kaldıraç falan bitirirler. Sizlerin tarzı farklı o yüzden fazla karşı yazı yazmak istemiyorum. Sonuçta ben yanılırsam mal elimde kalır kazanana kadar satmam.Kredi kaldıraç kullanmam. Sizin durumlar öyle değil sizleri yanıltırsam bu üzer beni.İşleriniz rast gitsin.
    Kimsenin kaybetmesini istemem ama bu piyasada şortlayan adam heyecan için ya çok küçük oynuyordur ya hedge amaçlı kullanıyordur ya da işi bilmiyordur

Kimse alınmasın herkes kazansın.

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma53 seni herkes anlayamaz. Bence sen çizginde kalmalısın boşver gerisini tartışmaya gerek yok. iyilik yap denize at demişler.
    Yok burada 2-3 kiş büyük ihtimal özelden yazışıyorlar böyle mevzularda pat pat çıkıyorlar ,
    adamlara diyorumki okuma bakma red yap hala neyi sorguluyorsunuz.
    10 yorum yapıyorsun 1 yorum ters se hemen önüme onu getiriyorlar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Endeksin diplerini bulma konusunda fena değildim..Ama uygun hisseyi bulma konusunda ciddi problemlerim vardı.

24 yıllık bıst tecrübesinden sonra sanırım bu işi yeni çözdüm...Vah ki vah..24 yılda geçen fırsatlara...
    24 yılda piyasa anlayışı 24 kere değişti. pandemi sonrasını hatırla 2 sandalye 1 masa şirketler uçarken bist30 kan ağlıyordu, kimin aklına gelirdi bu? halka arzlarda 24 tavan ekolü kimin aklına gelirdi?

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ticaretin bir psikoloji oyunu olduğunu söylerler.
    çoğu insan piyasaya karşı oynadıklarını düşünse de piyasa bunu umursamaz.
    siz aslında bu oyunu kendinize karşı oynuyorsunuz.

bist takıntısı olanların psikolik olarak etkilenmemeleri imkansızdır ve bu yüzden kazançları ya küçük olur ya da hiç olmaz desek kızan çıkmaz heralde.
    hint...dangal filminde....üzülme, bir eyalet şampiyonuna yenildin repliği ile...

sultan filmindeki...bir sultanı, yine bir sultan yener repliği aklıma geldi....

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yok burada 2-3 kiş büyük ihtimal özelden yazışıyorlar böyle mevzularda pat pat çıkıyorlar ,
    adamlara diyorumki okuma bakma red yap hala neyi sorguluyorsunuz.
    10 yorum yapıyorsun 1 yorum ters se hemen önüme onu getiriyorlar .
    benim yorumum üstüne kemal bişiler yazmış ama denk gelmiş.

ayrıca ben eleştirmek için yazmadım, strateji için sordum o hedef bozuldu mu diye. yoksa Allah değilsin her dediğin olacak diye bişi yok. %70 başarılı analiz yapsan yeter

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bir de ben isaretleyeyim izninizle
    9757.75
    Burdan eksi kapatıyomuş bide üffff heykelini vobun kapısına dikeriz dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 243/1015 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •