Turkiyede tecavuze ugrayan organlari calinanlarin sayisi kac?
Turkiyede herhangi bir koye git kimlik karti olmayan emeklilik hakki olmayan kaydi kuydu olmayan milyonlar var
Tamam amerika katil ulke ama sen ulke bile degilsin
Printable View
O işler belli olmaz
https://www.facebook.com/HumrStream/...29389141121008
Aynı diyaloğu Irak'a gıda götürürken,arama yapmak için ABD SAT komandoları bizi alıkoyduğunda Vietnam gazisi Yarbay'la yaşamıştım. Yaveri araya girip "bu savaştır,bombayı atarsın kim ölür kim kalır bilemezsin" diye aramızı yumuşatmaya çalışmıştı.
"One minute"nin getirisine bakınca şaşırmamak elde değil.Netanyahu'nun da yüzüne küfretmiştim ama bana bir getirisi olmadı.
Velhasıl böyle söylemlerle bir yere varılmıyor. Özal "küçük Amerika olacağız" dediğinde millet çok mutlu olmuştu, o zamanlar sizin tepkiniz nasıldı merak ettim?
Kim sildi yahu, G. birine G. dedigim gönderimi?:oleyo:
Virüsü kaptıktan sonra iyileşen kişilerden alınan antikorlarla geliştirilen "REGN-EB3" ile "mAb114" isimli ilaçlar, hastalığın erken safhalarında kişilerin vücutlarında daha az Ebola virüsü varken verildiğinde, vakaların yüzde 94'ünde iyileşme sağlandı.
Haber bu.
Konu ile ilgili bir belgesele rastladım Tv de.
Ebola virüsünün özelliği, vücudun defans sistemini yanıltması. Benzer pek çok virüs barındıran insan vücudu, kendi savunma sistemi ile bu virüsleri ya yok ediyor ya da zararsız hale getiriyor. Ancak ebola bu sistemi yanıltarak, adeta kandırarak, alt ediyor.
Mücadele için henüz hiç bir tedavi ve ilaç yokken, ABD de bilim adamları ebola virüsünü inceliyorlar, virüsün hücre dış kalkanı var ve bu kalkan üçgen düğmelerle bezeli,bu görünüme benzer bilinen bir başka virüs var ve o virüs insana zarar vermiyor. Bunun üzerine ebola nın genetik yapısı ile oynayarak, benzer virüs hücrelerini, ebola virüsüne katıyorlar. Sonuçta, görüyorlar ki, bu genleri ile oynanan yeni virüs insana zarar vermiyor.
İşte ebola aşısını bu yeni virüsle üretiyorlar.
Sonuçta, çok geç kalınmadığı takdirde hastaların %90 ı, geç kalındığı durumda ( 4-5 gün ) %71 i iyileşiyor.
İşin ilginç yanı Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve çevre ülkelerde 1800 kişi öldükten sonra başlıyorlar bu çalışmaya, ne zaman ki Afrika'dan ABD ye uçan bir ebola hastası tesbit ediliyor, panikliyorlar ve çalışmaya başlıyorlar.
Tüm bunlar geçtiğimiz 4 ay içinde oluyor.
Şu ana kadar ABD de tespit edilen ebola hastası sayısı 18 kişi, bunların 5 i ölmüş. Diğerleri tedavi edilmiş.
Peki bunu dolar topiğine niye yazdım ?
ABD öyle bir ülkedir ki, eğer bir tehdit kendisine yapılmıyorsa, parmağını bile oynatmaz.
Hipokrat yeminiymiş filan hikaye.