Sayfa 485/999 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gidivan beni de heyecanlandirmaz oldu artik hic bir sey.
    Vursa da cekse de zevk alamiyom
    Syg,
    Gidivan arada gidiklayip duruyor...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Sayın philosopher 6,03 aşağı kırıp kırıp yukarı yaptı 2-3 gün. Ben de 6,05 altına bırakmıyorlar diyordum. Ama kısa sürede 5,60a geldi. Desteği kırdığını nasıl netleştiriyorsunuz. Atr değeri kadar düştüğüne mi bakılıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yayılma etkisi dışında arjantin için bi önemi yok.. Halkın yüzde 93 ünde yok.. Resmi olarak olmasada doları kullanan bi ülke Arjantin
    Bazen krizler domino etkisi ile başlar.Fon yöneticileri eğer MSCI endeksini satmaya karar verirlerse tüm dünyada satarlar.Tabi şu ana kadar olmadı belkide olmayacak ama böyle bir ihtimal var.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    TL bey diyeceksiniz
    TL hanım desek olmaz mı? pek beylik hali kalmadı.hepinizi öyle zehirlediler ki,düşüşe inandırdılar. pala(yerelde herif) benim gibileri hiçççç sevmez.çünkü ben bu kahpeleri çok iyi tanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Simdi ben sunu anlamadim

Abd Tufe beklenenden iyi geldi ve ustune trump ek vergiyi erteledi. Bu durumda direk Fed in faiz indirimlerini kesmesi/ertelemesi beklenir. Bu da NORMAL SARTLAR ALTINDA Turk varliklarina satis gelmesini dogurmali ama dolar dustu.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKCN1V21SX

6. eurusd yine çöktü,.ke .ke o macron gap'ı kapanacak, avrupa kendine gel sabrımızı taşırma.hedef 1,03x !!!!

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu verilere göre çok kabaca toplam hacim Comex x 2 veya 2.5 'tan biraz daha fazla olmalı. Kabaca 50-70 milyar $ altını 28 $ aşağıya çekmeye yetmiş.

Her 6 milyar$ satış için 1 USD fiyat düşüşü sanıyorum haber etkisi olmayan normal günler için kabaca hesaplanmış bir veri olabilir.

Benim sormak istediği soru şu :

Vadeli işlemler spot fiyatı etkiler mi? Etkilerse ne kadar etkiler?

Haber geldikten sonra yapılan vadeli işlem hacmine ait bir veri var mı?

Fiziki teslimli veya paper vadeli işlemin spotu etkileme etkisi ile ilgili sorum aslında fiziki teslimatlı (VIOP harici) vadeli döviz işlemleri için de geçerli.

Bu konudaki fikriniz nedir?
    Fiyatin 35$ dustugu o 15 dk yi spesifik olarak soruyorsaniz, comex gold futures hacmi 11b usd. + Options hacmi de bunun %20-25'i kadar oluyor (su an bakamiyorum).

Vadeli islemler spot fiyati etkiler, ama bu etkilesim vadeli piyasanin/urunun derinligine ve spot urune erisime baglidir diye dusunuyorum.

Mesela gunluk petrol uretimi yaklasik 80 milyon varil ama nymex vadeli hacmi 1.5 milyar varil. Burada spekulasyonlar spotta degil vadelide yapiliyor.

Ote yandan, bir urunun vadeli fiyati ayrisarak yukari giderse piyasaya arbitrajcilar gelir. Eger vadeli kontrat belli bir periyotta spot piyasadan daha derin hale gelmis ve kademeler tutuluyor ise, arbitrajcilarin yapacaklari spot al - vadeli sat islemlerinde vadeli fiyati (yeterince) dusmezken spot fiyat artar.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by altivec Yazıyı Oku
    eurusd yine çöktü,.ke .ke o macron gap'ı kapanacak, avrupa kendine gel sabrımızı taşırma.hedef 1,03x !!!!
    Majör parite ve hocam 200 Pips için 6 ay ugrastirir o ********.
    Öyle bir yataya aldilar ki EURUSd yi kısa al sat yapanlar 8 ayda 3000 pipse yakın kar aldı yatay piyasada.

Sayfa 485/999 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •