faiz düşmesini bekliyorsun ama düşük faiz dolarizasyonu-enflasyonu tetikleyecek, bunu görmüyorsun asgari ücret artışındaki makul seviyeyi fiyatlıyorsun..bunun adı da yok..ne bokem bir tablo var borsada
Printable View
faiz düşmesini bekliyorsun ama düşük faiz dolarizasyonu-enflasyonu tetikleyecek, bunu görmüyorsun asgari ücret artışındaki makul seviyeyi fiyatlıyorsun..bunun adı da yok..ne bokem bir tablo var borsada
Yabancı ne zaman gitti biliyorsunuz bunu, 12-13 sene evvel abd ile esed e karşı aynı görüş ortaya konunca gitmeye başladılar..belki biraz daha önce başlamış olabilir..sen hala yabancı mı bekliyorsun..
Ev zencisi gibi alıyor..:oleyo:
ben borsada düşüş beklediğim için değil, hakkaten 2025 yılı faiz-dolar-enflasyon dengesini bulma yılı olacak..yetkililerin ben tahmin ettim, bildim, gördüm ile bu iş çözülemez..bunu yaşayıp görecez çünkü bunun içinde herşey var, toplumun psikolojisinden tutun da herşey bu üçlüye müdahale edecek..kimse bunu bilemez..ancak yaşayıp görülecek bir durum..ama borsa kör gibi davranıyor şuan..bekliyoruz ne zaman salağa yatmayı bırakacak..haa bırakmadı mı ipini atarım üstüne deh ulen koş koşabildiğin kadar der kapatırım ekranı, işim de olmaz daha..
4 yılda 20 kat çıkmış kağıdı bana kimse aldıramaz..istediğin kadar bağır borsanın çoğunluğu böyle..
Herkes bir tahmin yapsın şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük kaç olur.
atış serbest.:)