neredeyse 1 saattir, başkanın konuşmasını izliyorum. 40 dakikadır mevzu suriye. suriye'nin refahının arttırılmasından vs bahsediyor. bizim refahımızı epey arttırdılar sağolsunlar. sıra suriye'ye gelmiş.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
1 asgari ücretin işverene maliyeti 32 bin tl civarı..zam zam diyorlar da devlet elini taşın altına koymuyorki..sigorta giderlerini karşılasın madem öyle..asgari ücreti 25-27 yap..ama sigortayı sen karşıla..olmaaz..valla 2 sigortalı çalışan var kardeşimin, tazminatı ödese hemen birini çıkaracak..en çok 1 yıl daha sabır eder
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Benim oğlana bağkur ya da SGK ödemeyecem. 50 sene prim ödeyecek öyle emekli olacak onun yerine o paraya altın alsa ya da mevduatta biriktirse. Emeklilik yaşına geldiğinde o gün alacağı emekli maaşının 2*3 katını alır. Benim 25 yıl içinde ki emekli maaşı tahminim bugünün rakamları ile 5-10 bine iner. Sürekli artan emekli sayısı azalan genç nüfus hele ki şuan yeni evliler çocuk yapmıyor kira yüzünden bu akp gitmezse 25 yıl sonra yaşlılara bakacak adam, çalışacak Türk bulamazsın.
asgari ücret artışı az oldu diye dürüst borsamız enflasyon artış hızını fiyatladı..utanç verici bir tablo..
bu kadar kokuşmuşluk anca bizim borsada olur..yarın faizi düşürmeme ihtimali dahi var..ama kıçı tavana vurmuş..filmin sonunu merakla bekliyoruz
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri