Sayfa 492/1005 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    yarın faizi pas geçerlerse ne olacak şincik..9600 leri bu sefer kırmalı artık..borsayı mı enflasyonu mu seçecekler bakalım ..yarın seçim zamanı
    Gap bıraktı onu geri gelip alacak genelde boyle oldu

neredeyse 1 saattir, başkanın konuşmasını izliyorum. 40 dakikadır mevzu suriye. suriye'nin refahının arttırılmasından vs bahsediyor. bizim refahımızı epey arttırdılar sağolsunlar. sıra suriye'ye gelmiş.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

3. 1 asgari ücretin işverene maliyeti 32 bin tl civarı..zam zam diyorlar da devlet elini taşın altına koymuyorki..sigorta giderlerini karşılasın madem öyle..asgari ücreti 25-27 yap..ama sigortayı sen karşıla..olmaaz..valla 2 sigortalı çalışan var kardeşimin, tazminatı ödese hemen birini çıkaracak..en çok 1 yıl daha sabır eder
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Esad değil, Eset dedi.

Bunun, nüfusta kayıtlı adı ne acaba?
    İşte o kısım cidden karışık..
    Modumuza göre isim veriyoruz..

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    dün biri ile ayak üstü sohbet ettim adam 25 yıl tavandan yatırdığım pirim 3.000.000 tl dedi
    emekli olunca 22k alacağım dedi, bende çek 3 milyonu koy bankaya her ay 100k net alırsın dedim
    Asgari 22k ise bu pirim hesabına göre emekli aylığından düşük NET 100k olmalı, nasıl ekonomist bu M.Ş
    Benim oğlana bağkur ya da SGK ödemeyecem. 50 sene prim ödeyecek öyle emekli olacak onun yerine o paraya altın alsa ya da mevduatta biriktirse. Emeklilik yaşına geldiğinde o gün alacağı emekli maaşının 2*3 katını alır. Benim 25 yıl içinde ki emekli maaşı tahminim bugünün rakamları ile 5-10 bine iner. Sürekli artan emekli sayısı azalan genç nüfus hele ki şuan yeni evliler çocuk yapmıyor kira yüzünden bu akp gitmezse 25 yıl sonra yaşlılara bakacak adam, çalışacak Türk bulamazsın.

6. asgari ücret artışı az oldu diye dürüst borsamız enflasyon artış hızını fiyatladı..utanç verici bir tablo..
    bu kadar kokuşmuşluk anca bizim borsada olur..yarın faizi düşürmeme ihtimali dahi var..ama kıçı tavana vurmuş..filmin sonunu merakla bekliyoruz
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Gap bıraktı onu geri gelip alacak genelde boyle oldu
    Teknik olarak endeks yada eldeki hisse sabah açılış rakamı altında 1-2 saatlik kapanışlara başlayınca dikkat etmek lazım...

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    asgari ücret artışı az oldu diye dürüst borsamız enflasyon artış hızını fiyatladı..utanç verici bir tablo..yarın faizi düşürmeme ihtimali dahi var..ama kıçı tavana vurmuş..filmin sonunu merakla bekliyoruz
    yarın ve cuma da faiz indirimni fiyatlayıp yılın son 2 gününü stabil geçirip yılı 10k üzeri kapattırırlar diye düşünüyorum.
    yarın 250 baz puan indirim kesin gibi görünüyor asgari ücret zammı sonrası.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 492/1005 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •