Dgzte de yazanlar var bizde yazalım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dgzte de yazanlar var bizde yazalım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kipa muafiyet başvurusıu için düşmedi.Kipa nın migrosa hisse başı 0.32 ile satıldığı için düştü.
migros muafiyet başvurusunu 9 ay sonra yaptı....Kipa nın bilançosu çok berbat olmasına rağmen ve satış,devir işlemi 0.32 hisse değeri ile olmasına rağmen hisse 1.90 civarı işlem görürken spk migrosun muafiyet başvurusunu kabul etmedi ve 2.24 çağrı yükümlülüğü getirdi migros a
Sen balya balya dolarları büyük ortağa öde,
ondan sonra küçük yatırımcıyı çarpmaya çalış.
Büyük ortağın ki hisse de küçüklerin kağıt parçası mı,
Böyle bir muafiyet hakkı verilmesi saçmalık zaten,
hadi verilse de artniyetle başvurulara bir yaptırım olması
gerekir.Muafiyet istiyosun da ne için
herkes seninle ortak olmak zorunda mı sonuçta
büyük ortak değişmiş.
Yoksa ne kadar süreceği belli değil ne olacağı belli değil
bu kadar insanın maddi manevi hakkını bi tarafına sokarlar artık
Dünkü dolar kuru ile çağrı fiyatı 1,76 lara yükselmişti o yüzden satmadim çünkü dolar bazlı fiyat 0,36153 dolar ben 2000 den beri borsadayim bu cakalliklari cok gordum bugünkü dolar kuru ile de fiyat 1,69 kacari yok çağrınin fiilen baslayacagi günden bir önceki günkü merkez bankası dolar kuru kaç tl ise o kur ile çarp fiyatı bul,bu biyat 1,612 den düşük çıkarsa 1,612 fiyat esas alınır yusek çıkarsa yüksek fiyat geçerli olacak o yüzden rahatim uç ay sonra dolar 5 diyelim çağrı fiyatı okur 1,80 sıkıntı yok
değerli ortaklar, Cimere yazın...
Cimer SPK ya gönderiyor ve geri dönüş istiyor, ben reysaş da başarılı oldum... Düven e Cimer in talebi üzerine SPK inceleme başlatınca, kağıdı nasıl aldı, görmeliydiniz
özet olarak,
Olayı özetleyip mağdur edildiğinizi, yasalara aykırı, iyi niyete aykırı uygulamayı anlatmak lazım, kısaca... Gereği için bilgilerinize arz ederim, diyince 2-3 gün içinde Demirörenin önünde olur, dosya...
Cimer hemen gönderiyor, SPK ya ve mailede bilgi atıyor...
İki ayrı kuruma sordum bende. Biri kesinlikle muafiyet olmaz olamaz dedi. Diğerinin daha tebliğden haberi yok adama tebliğ maddelerini ben hatırlattım. Bakmak lazım dedi. Yani anlıycanız kurumlardakilerin de ne dediği önemli değil. Özellikle banka aracı kurumlarının bir b...ktan haberleri yok.
Maalesef ülke olarak geldiğimiz nokta burası. Hiç bir yoruma bile mahal bırakmayacak kadar açık ve net bir madde var ortada ama hepimiz diyoruz ki ''ya muafiyet ya kabul edilirse''.
Çağrı muafiyet başvurusu sadece manipülasyon ve adilik bunu bilerek yaptılar hem zaman kazandılar hemde milleti keleege getirmeye çalışıyorlar bu yüzden aslında şpk bu başvuruyu kısa zamanda cevaplamak ve o zamana kadar tahta kapalı kalmalı yazık bu millete kapat tahtayı uç günde çöz olayı