Kipada muafiyet başvurusu 7.3.2027 de yapılmış,karar 5,6,.2017 yani uç ay sonra red olarak çıkmış tek kötü yönü bizi uç ay bekletmis olacak inş o zamana kadar da kur iyice yükselirse çağrı fiyatı artar
Kipada muafiyet başvurusu 7.3.2027 de yapılmış,karar 5,6,.2017 yani uç ay sonra red olarak çıkmış tek kötü yönü bizi uç ay bekletmis olacak inş o zamana kadar da kur iyice yükselirse çağrı fiyatı artar
Madem 1.61den çağrı bekliyorsun dün 1.61 den neden satmadın?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar böyle yapıp milleti 1.61 razı etmeye mi çalışıyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
banka yatırım danışmanımı aradım. kipa ve banvt de spk onay vermedi ama burada patrondan dolayı onay gelebilir dikkatli ol dedi. inşallah keriz silkeleme operasyonudur. yoksa muafiyet onayı gelirse kağıt düşebilirmiş . siz de kendi portföy danışmanına sorup bilgi paylaşabilir misiniz yorumlar nasıl
Onların yorumunun önemi yok SPK noktayı koyacak bakalım yatırımcıyı koruyacakmi
Dgzte biraz toparladı bizde tık yok
Spk nin çağrı muafiyeti ret kararı vermesini takip eden 30 ~ 45 günde elde edilecek minimum ($ kur : 4.45..) kâr oranlarını sizin için derledim. Herkesin anlayabilmesi için misal veriyorum " s.p.k. nin red kararı k.a.p. ' a düştü (sallıyorum tarih 15 haziran) hisse değeri hurgz 1.28 ise 30 günde %25 !!!1.40 ise %15 kar marjı aynı şekilde DGZTE de de geçerli.
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dgzte eksi %5 hurgz eksi %12 demek ki burda bayağı bir ky var ki milleti bıktırmaya çalışıyorlar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri