Sanki ilk defa dinliyorsun da :one:
:dvr::dvr::dvr:
Printable View
Sanki ilk defa dinliyorsun da :one:
:dvr::dvr::dvr:
jas yazar uyarır. cauti işini bilir. diğer arkadaşı pek bilmem.
chillout takılıyorum bu arada. pırasa sallayan kız bağımlılık yapar.
eskiden Mtv'de cumartesiyi pazara bağlayan gece 02:00 da chillout zone vardı, 15 sene dinlemişliğim var.
alkolle chillout iyi gidiyor.
bu arada pozsuz olmak güzel bir duyguymuş. cuma hem gündüz hem gece seansı aldım mamayı çekildim kenara, yok savaşmış yok notmuş düşünmüyorum. haftasonu pozsuz kalmak olayını listeme yazdım. pazartesi sabah ta önce iyi bir verirler, uygun anda long bakacağım.
Bu sana pek yakışan olmadı da neyse :he:
Bakalım :)
İsim vererek zikrettiğim tüm bu forumdaşlarımın yazma hakkı var(ki hepsinin fakir bendenize negatif yazıları var), hiçbiri banlı değil ve çok dominant kişiler ...kendilerini bana karşı savunacak durumdalar ..bir avukat tuttuklarını da ihtimal vermiyorum :)
Rusya dan UKR girmesini bekliyoruz.
Biden bekliyor, AB bekliyor, İSLAMCIlar bekliyor henüz tık yok..
Tankları sınıra yığmışın.
Gereğini yap bakalım da,
Rusya neymiş görelim..
Pala da %-1.5 gece seansı poz. aldı..
Bekletme.. Selamlar
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak benim bir teklifim vardı, bu ülkenin esas sorunu matematik bilmeyen avukat, hakim, Türkçe öğretmeni vs demiştim. Hatta uni. sınavında mat. ve Türkçe yeterlilik sınavı olmalı. Ben bunu önerirken ülkeyi yönetenler tümden taban puanı kaldırdılar. Umarım özellikle son 10 yılımız kabus olarak kalır ve bir daha yaşamayız böyle bir dönem.
Bu arada emekli olsan da mat. birikimini aktarmaya devam et lütfen, ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet bu tür birikimlerin gelecek nesillere aktarılması olur.