Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Sanki ilk defa dinliyorsun da

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    JAS diye bi 50 ot çu vardı,dolar topiğinde bir daha yazmıyacağım diyen .. ..Spot longlarına hedge olarak 241 den viop long yapan Hedge ci cauti vardı ...4 matematik işlemi ilk okul düzeyinde de olsa yapan bi süper kaldıraç kemal vardı ..göremiyoruz artık bu üstatların üst düzey yazılarını ..

Mahrum bıraktılar engin bilgilerinden
    Bu değerli üstatların yazılarını görmiyelim mi artık !? sevgili matematikçi manif
    Hayat hoş gerisi boş

jas yazar uyarır. cauti işini bilir. diğer arkadaşı pek bilmem.
    chillout takılıyorum bu arada. pırasa sallayan kız bağımlılık yapar.
    eskiden Mtv'de cumartesiyi pazara bağlayan gece 02:00 da chillout zone vardı, 15 sene dinlemişliğim var.
    alkolle chillout iyi gidiyor.

bu arada pozsuz olmak güzel bir duyguymuş. cuma hem gündüz hem gece seansı aldım mamayı çekildim kenara, yok savaşmış yok notmuş düşünmüyorum. haftasonu pozsuz kalmak olayını listeme yazdım. pazartesi sabah ta önce iyi bir verirler, uygun anda long bakacağım.

4. Bu sana pek yakışan olmadı da neyse

Bakalım
    Hayat hoş gerisi boş

5. İsim vererek zikrettiğim tüm bu forumdaşlarımın yazma hakkı var(ki hepsinin fakir bendenize negatif yazıları var), hiçbiri banlı değil ve çok dominant kişiler ...kendilerini bana karşı savunacak durumdalar ..bir avukat tuttuklarını da ihtimal vermiyorum
    Hayat hoş gerisi boş

Rusya dan UKR girmesini bekliyoruz.
    Biden bekliyor, AB bekliyor, İSLAMCIlar bekliyor henüz tık yok..
    Tankları sınıra yığmışın.
    Gereğini yap bakalım da,

Rusya neymiş görelim..

Pala da %-1.5 gece seansı poz. aldı..

Bekletme.. Selamlar

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    KRAL şapkamı çıkartırım sana lolo asla yapmam. Ama jas iyidir bu arenada gıyaben de savunurum yani. Bir de emekli olacağım, benim matematik anlatma zevkimi p.ç ettiler(uzun muhabbet) Bu ülkeye en büyük zarar da her şeyden önemli bence, çocuklarımıza yeterince matematik verilmiyor son 4-5 senedir. Yeni mezun mühendislere üzülüyorum bu yüzden.
    Bak benim bir teklifim vardı, bu ülkenin esas sorunu matematik bilmeyen avukat, hakim, Türkçe öğretmeni vs demiştim. Hatta uni. sınavında mat. ve Türkçe yeterlilik sınavı olmalı. Ben bunu önerirken ülkeyi yönetenler tümden taban puanı kaldırdılar. Umarım özellikle son 10 yılımız kabus olarak kalır ve bir daha yaşamayız böyle bir dönem.

Bu arada emekli olsan da mat. birikimini aktarmaya devam et lütfen, ülkeye yapılabilecek en büyük hizmet bu tür birikimlerin gelecek nesillere aktarılması olur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by murat5535 Yazıyı Oku
    Rusya Ukrayna'ya girmezse yarın sabaha açılış nasıl olur? Bitcoin ve çoğu altcoin artıya geçti. Abd ters psikoloji yapıyor Rusya'ya ya da girsin de yaptırım vs ile putin i zor durumda bırakayım istiyor. Yoksa şu anda Rusya'nın elinde Kırım ve Donbass bölgesi Ukrayna saldırmadan Rusya'nın saldırıcağını düşünmüyorum. Ermenistan-Azerbaycan savaşında da karabağ azeri toprakları olmasına rağmen ilk ermeniler saldırmıştı daha sonra Azeriler saldırı pozisyonuna geçip dağlık karabağ ı kurtarmıştı.
    Bu hareketle bitcoinin altının alternatifi olmadığı ortaya çıktı yorumları var ne düşünüyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •