Bu hissede patr.. spe.. açık seçik hiç utanmadan manipülatif hareketlerine devam ediyor.SPK filan umurlarında değil.Ortalık boş istediği gibi at oynatıyorlar.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu hissede patr.. spe.. açık seçik hiç utanmadan manipülatif hareketlerine devam ediyor.SPK filan umurlarında değil.Ortalık boş istediği gibi at oynatıyorlar.
Seçimlere (+-) %2-3 fiyat aralığında gideceğimizi düşünüyorum. Kullandıkları algoritma tamamen endeksle paralellik arıyor. Secimden sonrası zaten belirsiz.
Hep aynı terane , zamanında dedim çok şikayet eden birine verelim 5 er bin dava edelim diye ibreti alem olsun , hem para gidecek diye hem de biraz mahkeme korkusundan kimse yanaşmadı .
Bu taramada isyatirimda blok bulunan yüzde 80 kimin benim bir tahminim var kalan kismin bir miktarı da kıpırdamıyor örnek burası , kalan yüzde 10 olsa onun da yüzde 5 i alıp satan ky , diğer yüzde 5 i de yüzde 80 lik kisimla aynı yani piyasada en fazla yüzde 15 var , buna bile tahammülleri yok bırak kendi yolunu bulsun o kadarı da , yok olmaz illa bu hareketleri yapacak , tek yol sağlam delillerle mahkeme bence .
Sayin patronumuza bı duyuru yapayım fiyatı aşağıda tutayım diye uğraşırken , asgari ücrete gelen zamlarla , asgari ücretli bir kardeşimiz gelip şirketin tamamını satın alacak :)
Bi enflasyon muhasebesi denen bir şey var bunu da biz mi öğretelim fiyatı artırmış olmanız malın değerinin artması yanısıra bir de enflasyon değeri kadar artışın gerekliliği dolayısı ile olmalı , öyle değil mi kasar- simit seven abilerimiz .
Sanki bilançosu iyi gelecek gibi fiyatlıyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönül ne çay ister ne çayhane
Gönül sohbet ister çay bahane!
Evet aslında hiç bir bahaneye ihtiyacı da yok!
[emoji846]