Bu hissede patr.. spe.. açık seçik hiç utanmadan manipülatif hareketlerine devam ediyor.SPK filan umurlarında değil.Ortalık boş istediği gibi at oynatıyorlar.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede patr.. spe.. açık seçik hiç utanmadan manipülatif hareketlerine devam ediyor.SPK filan umurlarında değil.Ortalık boş istediği gibi at oynatıyorlar.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Seçimlere (+-) %2-3 fiyat aralığında gideceğimizi düşünüyorum. Kullandıkları algoritma tamamen endeksle paralellik arıyor. Secimden sonrası zaten belirsiz.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Hep aynı terane , zamanında dedim çok şikayet eden birine verelim 5 er bin dava edelim diye ibreti alem olsun , hem para gidecek diye hem de biraz mahkeme korkusundan kimse yanaşmadı .
Bu taramada isyatirimda blok bulunan yüzde 80 kimin benim bir tahminim var kalan kismin bir miktarı da kıpırdamıyor örnek burası , kalan yüzde 10 olsa onun da yüzde 5 i alıp satan ky , diğer yüzde 5 i de yüzde 80 lik kisimla aynı yani piyasada en fazla yüzde 15 var , buna bile tahammülleri yok bırak kendi yolunu bulsun o kadarı da , yok olmaz illa bu hareketleri yapacak , tek yol sağlam delillerle mahkeme bence .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Sayin patronumuza bı duyuru yapayım fiyatı aşağıda tutayım diye uğraşırken , asgari ücrete gelen zamlarla , asgari ücretli bir kardeşimiz gelip şirketin tamamını satın alacak
Bi enflasyon muhasebesi denen bir şey var bunu da biz mi öğretelim fiyatı artırmış olmanız malın değerinin artması yanısıra bir de enflasyon değeri kadar artışın gerekliliği dolayısı ile olmalı , öyle değil mi kasar- simit seven abilerimiz .
Sanki bilançosu iyi gelecek gibi fiyatlıyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönül ne çay ister ne çayhane
Gönül sohbet ister çay bahane!
Evet aslında hiç bir bahaneye ihtiyacı da yok!
[emoji846]
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Yer İmleri