sasada tekrar trend dönuyor galiba ..long oldum biraz haber geldi belkım tavan olur...
Printable View
sasada tekrar trend dönuyor galiba ..long oldum biraz haber geldi belkım tavan olur...
bu işler sırayla yarınla beraber sıra holdingler de .....
Kılıçdaroğlu aday olduğunda sandığa gitmeyeceğim diyen herkes kripto AKP lidir. Ve bunu açık açık deklare edip, bu argüman taraftar bulsun derdindeler.
Benim görüşüm net, rakip kim olursa olsun, kütük olsa rakip ona oy veririm..o kadar net görüşüm. Ayrıca ekrem mi kk mı deseler, yine kk yı tercih ederim..Ekrem RTE nin gençlik yılları gibi, özünde hiç bir farkı yok bence, RTE nin gücü-yetkisi onda olsun çok daha beter oluruz bence.
Ayrıca, bir Rizeli olarak artık rize-trabzon kökenli aday istemiyorum ben, bıktık...yok mu memlekette başka şehir..ben bile sıkıldım...kaldı ki memleketimi çok severim, insanı da iyidir..ama siyasette artık başka soluklar gelsin.
1dk sayim minik bir itki ve duzeltmesi belirdi..doğru ise 3. Dalga icin carsamba kapanisa yakin veya persembe ogleden once ye perspektif sunuyor Y.T.D. Herşey mümkün..
https://i.hizliresim.com/gkywsgs.jpg