Sayfa 497/1011 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop XLVI

sasada tekrar trend dönuyor galiba ..long oldum biraz haber geldi belkım tavan olur...

2. bu işler sırayla yarınla beraber sıra holdingler de .....

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sasada tekrar trend dönuyor galiba ..long oldum biraz haber geldi belkım tavan olur...
    borçmu almış yine...

borç aldıysa sevinirler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sıktın kılıçdaroğlu artık yeter valla. aday olursan sandığa gitmeyecek veya inadına akp ye bile oy verecek binlerce belki yüzbinlerce kişi var... adam bunu anlayamıyorum bir türlü.
    muhalefet tarafında da önümüzü bu dede tıkadı. gördükçe daralıyorum bu adamdaki iktidar hırsını. İktidar hırsı derken kendi partisin genel başkanlığı yani yoksa cb falan olmak istediğini sanmıyorum.
    Kılıçdaroğlu aday olduğunda sandığa gitmeyeceğim diyen herkes kripto AKP lidir. Ve bunu açık açık deklare edip, bu argüman taraftar bulsun derdindeler.

Benim görüşüm net, rakip kim olursa olsun, kütük olsa rakip ona oy veririm..o kadar net görüşüm. Ayrıca ekrem mi kk mı deseler, yine kk yı tercih ederim..Ekrem RTE nin gençlik yılları gibi, özünde hiç bir farkı yok bence, RTE nin gücü-yetkisi onda olsun çok daha beter oluruz bence.

Ayrıca, bir Rizeli olarak artık rize-trabzon kökenli aday istemiyorum ben, bıktık...yok mu memlekette başka şehir..ben bile sıkıldım...kaldı ki memleketimi çok severim, insanı da iyidir..ama siyasette artık başka soluklar gelsin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    borçmu almış yine...

borç aldıysa sevinirler...
    1milyon euroluk şirket kurmuş ydısında...dev gibi sermayeli...haber lazımdı oda geldi...

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    xu030 minordeki wave2 minmum zaman hedefine ulaştı ... ama ideali değil .. akşama doğru ya da pztesi .. dalga sonu bekliyorum ..
    3. dalga gerekeni ve yakışanı yapacaktır diye düşünüyorum.. belki kapanışa kadar tamamlanma ihtimali dahi var .. o zaman bugünde güzel hareketler görebili

sp .. c dalgası için düşüyor ... aşırı bull itkisel hareketler için zaman var daha

xauusd her türlü 2-4 ihtimali kıırldı aşağıya ...1800 üstü beklemiyorum şahsen artık ...sayım doğruysa hızla düşmeli ..
    1dk sayim minik bir itki ve duzeltmesi belirdi..doğru ise 3. Dalga icin carsamba kapanisa yakin veya persembe ogleden once ye perspektif sunuyor Y.T.D. Herşey mümkün..

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    ABB Mansur Yavaş olmazsa KK ve Eİ kimse oy vermez bizim ailelerden. AKP'ye verir yine. Ben de.
    Ayıp değil, günah değil. KK aday olursa akp ye, rte ye oy veririm desin herkes...çekinecek bir şey yok. kaçamak güreşmeye gerek yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu aday olduğunda sandığa gitmeyeceğim diyen herkes kripto AKP lidir. Ve bunu açık açık deklare edip, bu argüman taraftar bulsun derdindeler.

Benim görüşüm net, rakip kim olursa olsun, kütük olsa rakip ona oy veririm..o kadar net görüşüm. Ayrıca ekrem mi kk mı deseler, yine kk yı tercih ederim..Ekrem RTE nin gençlik yılları gibi, özünde hiç bir farkı yok bence, RTE nin gücü-yetkisi onda olsun çok daha beter oluruz bence.

Ayrıca, bir Rizeli olarak artık rize-trabzon kökenli aday istemiyorum ben, bıktık...yok mu memlekette başka şehir..ben bile sıkıldım...kaldı ki memleketimi çok severim, insanı da iyidir..ama siyasette artık başka soluklar gelsin.
    Bu satırda biraz 53-61 hikayesi var gibi geldi bana
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 497/1011 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •