gap,tı zap,tı zup,tu ve 200 günlük HO 4.76 ....?
yarın yukarı kesmesi lazım yoksa altına kaçıracak ..karnı iyice gaz yapmıştır gazman gibi..?
http://666kb.com/i/e294n7o37zxeq8e2k.jpg
Printable View
gap,tı zap,tı zup,tu ve 200 günlük HO 4.76 ....?
yarın yukarı kesmesi lazım yoksa altına kaçıracak ..karnı iyice gaz yapmıştır gazman gibi..?
http://666kb.com/i/e294n7o37zxeq8e2k.jpg
zaten hazine garantili olmasa cengize kim para verirdi...ben o pat.....brna üç koyun vermem
Netice olarak bucim temel olarak çöp fiyatında ama alan yok. Sebebi malum.bilen biliyor. Sebebin götüne pamuk tıkanmadan temeli nekadar iyi olsada kağıda alıcı gelmez. Artık nelerden medet umuyoruz kendime bile hayret ediyorum.
Burda bucim hissedarlarını öyle bir duruma soktularki her yerden olumsuzluk pompalanıyor irfan,Havva,Ecesi hepsi çemtasa koşuyor..altın yumurtlayan tavuk misali yaaa kardeş %57 bucime ait senelerce bucim çemtasın üzerinde fiyatlandı senelerce hep iyi gelen bilançolar ses sadece tıs tıs tıs genel kurulda gene aynı hikayeleri (ekonomik durum şöyle böyle inşaat sektörü durumu falan filan )ortaklara anlatmaca eeee ib....ler iyi durumda ne idi ne oldu bunlara genel kurulda söz alıp direk badozlama ana avrat giricen çıkıcan iyi olur kötü olur herhalde bundan daha kötü olmaz herkese sabırlar..
15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
Biraz doğru dürüst delikanlı olun kendiniz alın ve bildirim yapın %51 toplandiysa çağrı yapın itibarlı iş adamları namı değer İT ve Gökçenler nerde sizde o gö........ttttttttttt
28 Mart 2019 Perşembe 13.30 genel kurul.15 madde genel kurulda oylanacak..
geçen yıl 15 madde yürürlüge kondu oylandı ve kabul edildi ..? yeni bir kural degil yani
bu sene de malesef katılamayacagım işlerim nedeni ile ..
fakat iki arkadaş katılacak inşallah konuşma iznini alırlar birisi bayagı güzel konuşur..:kahkah: agzı çok temizdir
İzin almak gibi bir durum söz konusu değil.Yapılacak konuşma elde yazılı olarak bir metin olarak gidilsin.Sadece konuşmayı yapmak yetmez toplantının sonunu bekleyip tutanaklara da geçirtmeyi unutmayın.Gk dan önce de Gk da bulunması için SPK dan bir gözlemci talep edebilirsiniz.Konuşturmamak gibi bir hakları da yok ayrıca.
Toplantıya gitmeyecek olsanız bile çok kolay vekalet verebilirsiniz.Vekalet verdiğiniz kişi de sizin konuşmak istediklerinizi söz alıp sizin adınıza da okuyup-konuşup genel kurul tutanaklarına geçirtebilir.