Sayfa 497/809 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 6467 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    nihayet 4.81
    gap,da dolacak bakalım degerli büyük ortak spek ve avanileri neye karar verecekler..
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/ac7-6

ne kadar teknik çalışmasada izlemek lazım ..?
    gap,tı zap,tı zup,tu ve 200 günlük HO 4.76 ....?
    yarın yukarı kesmesi lazım yoksa altına kaçıracak ..karnı iyice gaz yapmıştır gazman gibi..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Sn.Lunar, bu bir kaç sene yaşanacak kriz başka hiçbir şeye benzemeyecek gibi duruyor. Mevzu devletin değil özel sektörün yaklaşık 280milyar dolardan bahsedilen borcu. Keşke devletin olsaydıda özel sektörün olmasaydı denecek türden. Döviz borcu olan şirketler çok değil 5-6 ay sonra 10 da 1 fiyatına satın alan yokmu beni bedava bedava diye bağırır duruma gelmemeleri mümkün gözükmüyor. Nakitte olanlarada firsat doğmuş olacak. Kısaca bu işler bitmeden yani el değiştirmeler bize rahat yüzü yok. Sorunuza gelecek olursak Euro terse bile dönse arkadaşınızın sırtı yere gelmez 😀
    mesela hava limanı...devlet borçlanmadı güya ama konsorsyum hazine garantili iş yaptıgı için aslında devlet borçlandı...

3. zaten hazine garantili olmasa cengize kim para verirdi...ben o pat.....brna üç koyun vermem

4. Netice olarak bucim temel olarak çöp fiyatında ama alan yok. Sebebi malum.bilen biliyor. Sebebin götüne pamuk tıkanmadan temeli nekadar iyi olsada kağıda alıcı gelmez. Artık nelerden medet umuyoruz kendime bile hayret ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,154
     Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Netice olarak bucim temel olarak çöp fiyatında ama alan yok. Sebebi malum.bilen biliyor. Sebebin götüne pamuk tıkanmadan temeli nekadar iyi olsada kağıda alıcı gelmez. Artık nelerden medet umuyoruz kendime bile hayret ediyorum.
    Burda bucim hissedarlarını öyle bir duruma soktularki her yerden olumsuzluk pompalanıyor irfan,Havva,Ecesi hepsi çemtasa koşuyor..altın yumurtlayan tavuk misali yaaa kardeş %57 bucime ait senelerce bucim çemtasın üzerinde fiyatlandı senelerce hep iyi gelen bilançolar ses sadece tıs tıs tıs genel kurulda gene aynı hikayeleri (ekonomik durum şöyle böyle inşaat sektörü durumu falan filan )ortaklara anlatmaca eeee ib....ler iyi durumda ne idi ne oldu bunlara genel kurulda söz alıp direk badozlama ana avrat giricen çıkıcan iyi olur kötü olur herhalde bundan daha kötü olmaz herkese sabırlar..

15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,

Biraz doğru dürüst delikanlı olun kendiniz alın ve bildirim yapın %51 toplandiysa çağrı yapın itibarlı iş adamları namı değer İT ve Gökçenler nerde sizde o gö........ttttttttttt

28 Mart 2019 Perşembe 13.30 genel kurul.15 madde genel kurulda oylanacak..
    Son düzenleme : carkos; 22-03-2019 saat: 01:38.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bugün saat 10.30 bursa,da idim ve genel kurula katıldım yukarıdaki bir önceki yazım gibi oldu..
    2016 ve 2017 kıyaslamaları ve giderler vs.vs..
    gilbert nadda konuştu ingilizce yeni birşey yok..
    osman nemli konuştu herzamanki hikaye..
    ben geç geldigim için kayıt kapanmış oldugundan söz almak istedim kayıt yapılmadıgından oturum başkanı izin vermedi..
    ahmet parlatan diye bizim gibi yatırımcı arkadaş konuşma yaptı konuşmalarının geneli güzeldi..
    en iyisi ise İ.T gözünün içine bakarak ve diger büyük ortaklara seslenip ky korumak için neden hisseleriniz sahip çıkmıyorsunuz..
    12 yıl önce 8.500 tl olan bir hisse 5.00 tl sürünüyor dolar ve euro denkleminde kıyaslamalar yaptı..hiç olmaz ise yönetime 500 veya 1 milyon kendi hissenizi korumak için alım yapın dedi..yönetimden çıt yok ve oturum kapandı..yeni bagımsız yönetime talip olanlar onaylandı ve plaket ve bitttttti..

İ.T baktım kurumuş tüy sıklette biri çıktı allah,a havale ettim ve çıktım ..eski hamam eski tas devam..
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Madde 15. Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
     Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Burda bucim hissedarlarını öyle bir duruma soktularki her yerden olumsuzluk pompalanıyor irfan,Havva,Ecesi hepsi çemtasa koşuyor..altın yumurtlayan tavuk misali yaaa kardeş %57 bucime ait senelerce bucim çemtasın üzerinde fiyatlandı senelerce hep iyi gelen bilançolar ses sadece tıs tıs tıs genel kurulda gene aynı hikayeleri (ekonomik durum şöyle böyle inşaat sektörü durumu falan filan )ortaklara anlatmaca eeee ib....ler iyi durumda ne idi ne oldu bunlara genel kurulda söz alıp direk badozlama ana avrat giricen çıkıcan iyi olur kötü olur herhalde bundan daha kötü olmaz herkese sabırlar..

15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,

Biraz doğru dürüst delikanlı olun kendiniz alın ve bildirim yapın %51 toplandiysa çağrı yapın itibarlı iş adamları namı değer İT ve Gökçenler nerde sizde o gö........ttttttttttt

28 Mart 2019 Perşembe 13.30 genel kurul.15 madde genel kurulda oylanacak..
    geçen yıl 15 madde yürürlüge kondu oylandı ve kabul edildi ..? yeni bir kural degil yani
    bu sene de malesef katılamayacagım işlerim nedeni ile ..
    fakat iki arkadaş katılacak inşallah konuşma iznini alırlar birisi bayagı güzel konuşur.. agzı çok temizdir
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    mesela hava limanı...devlet borçlanmadı güya ama konsorsyum hazine garantili iş yaptıgı için aslında devlet borçlandı...
    Sen durumu tam kavrayamadın sanırım. Neyse 3-4 aya kalmaz görürsün.

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    geçen yıl 15 madde yürürlüge kondu oylandı ve kabul edildi ..? yeni bir kural degil yani
    bu sene de malesef katılamayacagım işlerim nedeni ile ..
    fakat iki arkadaş katılacak inşallah konuşma iznini alırlar birisi bayagı güzel konuşur.. agzı çok temizdir
    İzin almak gibi bir durum söz konusu değil.Yapılacak konuşma elde yazılı olarak bir metin olarak gidilsin.Sadece konuşmayı yapmak yetmez toplantının sonunu bekleyip tutanaklara da geçirtmeyi unutmayın.Gk dan önce de Gk da bulunması için SPK dan bir gözlemci talep edebilirsiniz.Konuşturmamak gibi bir hakları da yok ayrıca.

Toplantıya gitmeyecek olsanız bile çok kolay vekalet verebilirsiniz.Vekalet verdiğiniz kişi de sizin konuşmak istediklerinizi söz alıp sizin adınıza da okuyup-konuşup genel kurul tutanaklarına geçirtebilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 497/809 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •