zaten hazine garantili olmasa cengize kim para verirdi...ben o pat.....brna üç koyun vermem
Netice olarak bucim temel olarak çöp fiyatýnda ama alan yok. Sebebi malum.bilen biliyor. Sebebin götüne pamuk týkanmadan temeli nekadar iyi olsada kaðýda alýcý gelmez. Artýk nelerden medet umuyoruz kendime bile hayret ediyorum.
Burda bucim hissedarlarýný öyle bir duruma soktularki her yerden olumsuzluk pompalanýyor irfan,Havva,Ecesi hepsi çemtasa koþuyor..altýn yumurtlayan tavuk misali yaaa kardeþ %57 bucime ait senelerce bucim çemtasýn üzerinde fiyatlandý senelerce hep iyi gelen bilançolar ses sadece týs týs týs genel kurulda gene ayný hikayeleri (ekonomik durum þöyle böyle inþaat sektörü durumu falan filan )ortaklara anlatmaca eeee ib....ler iyi durumda ne idi ne oldu bunlara genel kurulda söz alýp direk badozlama ana avrat giricen çýkýcan iyi olur kötü olur herhalde bundan daha kötü olmaz herkese sabýrlar..
15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerine ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna; Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereðince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yýl içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
Biraz doðru dürüst delikanlý olun kendiniz alýn ve bildirim yapýn %51 toplandiysa çaðrý yapýn itibarlý iþ adamlarý namý deðer ÝT ve Gökçenler nerde sizde o gö........ttttttttttt
28 Mart 2019 Perþembe 13.30 genel kurul.15 madde genel kurulda oylanacak..
Son düzenleme : carkos; 22-03-2019 saat: 01:38.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
geçen yýl 15 madde yürürlüge kondu oylandý ve kabul edildi ..? yeni bir kural degil yani
bu sene de malesef katýlamayacagým iþlerim nedeni ile ..
fakat iki arkadaþ katýlacak inþallah konuþma iznini alýrlar birisi bayagý güzel konuþur..agzý çok temizdir
ZIR-DELÝ Y.T.D
Ýzin almak gibi bir durum söz konusu deðil.Yapýlacak konuþma elde yazýlý olarak bir metin olarak gidilsin.Sadece konuþmayý yapmak yetmez toplantýnýn sonunu bekleyip tutanaklara da geçirtmeyi unutmayýn.Gk dan önce de Gk da bulunmasý için SPK dan bir gözlemci talep edebilirsiniz.Konuþturmamak gibi bir haklarý da yok ayrýca.
Toplantýya gitmeyecek olsanýz bile çok kolay vekalet verebilirsiniz.Vekalet verdiðiniz kiþi de sizin konuþmak istediklerinizi söz alýp sizin adýnýza da okuyup-konuþup genel kurul tutanaklarýna geçirtebilir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri