hemen de satışları dolduruyorlar,,,,
Printable View
hemen de satışları dolduruyorlar,,,,
kimsede ses kalmamış,,, klasik Derimod bu seviyede hemen satış kademesini doldurup gelene veriyor.
Nisan toplantı hadi bakalım,,,,
avtur tabeladan geçecek neredeyse,,,,
hangi kademeyi dolu görse verdi ne biçim tahtacı,,,, gün gelecek görecek vermeyi,,,
dolar %30 arttı, bu yerinde saydı,,, hiçbir şey umrunda değil,,,
Umarım büyüme adına adım atacaktır...,,,,,
kendi imkanları tahvili ödemeye yeterken, tahvil ihraç etti,,,
madem öyle,,,,
sıra sende Derimod çık sahneye,,,
Yesil tarih yazıyor.
Avgyo tekrarlıyor...
alım geldiğinde hemende baskı kuruyorlar.
Herkes sus pus,,,
bir gün olsun kalktıgımızda hayırlı bir haber ile uyanamadık her gün onlarca hisse hayırlı haberle güne başlıyor derimde uzun yıllardır hep hayırsız haber veya cıt yok hicmi şirketle ilgili bir haber olmazmı Zafer bey ne haber var nede telefonlara cıkıyorsunuz tabi 12 aylıktakı 2 tirilyon zararın hesabını soracak yatırımcı yok hepsi kuzu bir Allahın kulu zeytınburnundaki magazaya gelip hesap soramıyorlar dua et ben istanbullu degilim yoksa o fabrikayı anladın sen onu bir şirket 20 yıldır hicmi kazandırmaz yahu bana telefonda anlattıkların lafta kaldı hani temettü hani 2023 de türkiyeden cıkacak 10 markadan biri derimod olacaktı hani pazarlamayla ilgili gelişmeler olacaktı hani yabancı şirketlerle görüşmeler olacaktı bunların cogunu zaten gazete beyanlarıyla söylemeiştiniz her şeyiniz yalan bir gün sabahta iyi bir haberle uyandırın bizi yahu 2.3.4 liralık hisseler derimi 3.e 4.5 katladı paramızı kuşa cevirdiniz hicmi bu zat şirketinin degerlendigini istemez yahu var buda bir şey 3 sene önce gazetede bir haber okumuştum yalan olmasın sene belki az veya cok olabilir şirket sahipleri şirkete haksız olarak ..........anlayın suc olasın diye yazmadım karşı taraf mahkemeye vermişti o mahkeme kararının sonucu acıklanmadı aacaba hahkemeyi kaybederizde şirket elimizden gitmesin amaclarımı var bu yazıyı araştırın (kumar) sen araştır yaz bizde sonucu merak ediyoruz belkide büyük ihtimal derimi bundan ötürü cıkarmıyorlar mahkemeyi kazanmış olsalardı borsaya acıklarlardı derimde tepki verirdi büyük oyunlar var spk.ya niye şikayet etmiyorsunuz şirket meydanı tamamen boş buldu Zafer bana demişti Ümit zaim kesinlikle şirket hisseleryle ilgilenmez fiatını bile bilmez demişti külliyen yalan artı Zafer beye kesinlikle inanmıyorum teelefonlarıma 1.5 senedir cıkmıyor herkes şunu bilsinki kul hakkı adamı öyle bir carparki kıyamette bile hesabı veremezsiniz Zafer sana diyorum arkadaş bizimde para kazanmak hakkımız degilmi . ytd.
her sene temettü vermemek icin genel kurulda gelişen iş hacmimizin büyümesi nedeniyle kar payı veremiyoruz diyorlar öyle degilmi zaffer beye kac tane derimod magazası var dedim nicin magaza acılışlarından haberimiz olmuyor dedim desa ne zaman magaza acsa borsaya bildiriyor dedim bana cevabı magazalar pazarlamaya ait andan dedi madem öyle magazalar pazarlamanın bizim bu paralar karlar hani sizin gelişen işleriniz varya nerde madem kar yok acıklayım bizim karlar hangi işlere hangi gelişen i,şlerinize gidiyorf yoksa genişleyen cebinizemi gidiyor arkadaşlar en dogal hakkımız bunu bilmek magazaları madem pazarlama acıyor bizim karlarını nereye gittigini heemen acıklayın tam savcılıga şikayet konusu bunlar gencler hakkınızı arayın bu genel kurulda geli,şen işler diyemesinler suc duyurunda bulunun eger aynı oyunu oynarsdalar.ytd.
Bu sene halen kar payı açıklaması gelmedi,,,,
bu seneye olmazsa,,,,, olmaz,,,, bence,,,
bahane arama yok,,,,,,,,,, bahane kabul değil ,,,,,,,,,,,,
gelişen iş hacminin ne oldugunu acıklamalarını bekliyoruz derimod .un paralara hangi iş kollarına aktardıgını hemen ögrenmek istiyorum madam magazaları pazarlama acıyor siz bu paraların nerelere yatırım pyapıldıgını acıklayın gencler spk ya meil atın benim yazılarım alıntı yapın cevabı ögrenmek hakkımız hic bir şey cıkmazsa Orhan palayı arayın bunların hakkından gelir düşünün bir şirket 7 senedir temettü vermezmi, bütün şirketler milyarlarca yatırım yapıp her sene kar payı dagıtıyorlar sizin neyiniz eksik ama spk da cok kabahat hic bu şirketi araştırmıyor zafer bey hakkındaki bütün olumlu düşüncelerimi geri aldım hak yiyen şeytanından bulsun.ytd.
hala daha telefonlarıma cevap vermiyorlar dünden beri kafamı taktım kendimi kandırılmış hissediyorum gelişen iş hacmimiz sebebiyle kar payı dagıtmıyoruz diyorlar magazaları pazarlama actıgına göre yeni fabrikamı actınız arsamı aldınız fabrikayımı büyüttünüz yeni teknolojik makinalarmı aldınız hic birini yapmadıgınıza göre bu gelişen iş hacminiz ne oluyor acıklayın arkadaş daha fazla sessiz kalmayın sonunda beni savcılıga şikayet ettireceksiniz beni bilirsin yaparım dersem yaparım senin benim yatırımlarımdan ötürü zarar ettiremessin 7 sene bana kar payı vermemezlik yapamazsın o lüksün yok Zafer denen şahıs eger genel kurulda aynı sonucları acıklarsan sen bilirsin insanları cileden cıkar sonra istersen gel dışarıdan hisselerini alayım de daha bu konuya girmek istemiyorum...anladın sen onu bir market sahibinin bile hisseyi ucurabilecegi hissede şu hallere bak yazıklar olsun 2 tirilyon zararı hemen borsaya acıklatın yılardan beri 12 aylıkta yüksek kar acıklayan şirket ne olduda zarar etti 22 milyon dolar dövüzü olan şirket sadece 3.4 tirilyon dövüzden karı olur hesap verin spk. şikayet edin gencler biraz cabada sizden ytd.
Piyasa at yarışı gibi,,, avgyo avtur etılr vs vs vs,,,
yatırımcı coştu,,, spk birşey demedi,,,
alım zamanı gibi gelmiş görünüyor ne dersiniz bu fiyatlar bayağı bir ucuz sanırım.....
http://www.dunya.com/sirketler/inci-...-haberi-350797
İNCİ DERİ,,,,,
İran’da iddialı hedefleri olduğunu, önemli bir yerel ortakla imza atma aşamasına geldiklerini açıkladı.
http://fs5.directupload.net/images/170313/ltv9acxe.jpg
son bir ayda alanlar
Zafer uysal inşallah beddualarım seni bulur bir hisse 20 senedir böyle kalırmı 12 aylık bilanconun hesabını veremedin telefonlara cıkmayın yazıktır senelerden beri elinde hisseyi tutanlara kul hakkı olsun zehir olsun o kadar genclere araştırın diyorum bir tane araştıran bir tane ses yok size az bile spk bile sizlere soruşturma acamıyor Allahınızdan bulun.
Dagıtılabılır net donem karımızın, buyumekte olan ıs hacmımız ve yatırımlar nedenıyle, oz kaynak yapımızın guclendırılmesı ıcın, olaganustu yedek akce olarak ayrılmasının genel kurula arz ve teklıf edılmesıne karar verılmıstır. Yuka
rıdakı acıklamalarımızın, sermaye pıyasası kurulu‘nun yururluktekı ozel durumlar teblıgınde yer alan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulasan bılgılerı tam olarak yansıttıgını, bılgılerın defter, kayıt ve belgelerımıze uygun oldugunu, konuyla ılgılı bılgılerı tam ve dogru olarak elde etmek ıcın gereklı tum cabaları gosterdıgımızı ve yapılan bu acıklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederız.|
firma yine yatırımcısına ,,,,,,,,, gösterdi, beklenen açıklama,,,, yatırımcıyı ,,,,,meye burdaysan ne işin var borsada,,,,
yıllarca kar yap,,, yatırımcıya ,,,,,, ver,
çok itibar kazandı,,,,
yataş bile tabeladan derimodu geçti,,,, kalıbına ,,,,,,,
borsa uzaya firmalar uzaya,,, bu yerin dibine,,, ne iti,, bar varmış,,,,
Herkes kuzu,,, bırakıp gitti herkes,,,
senelerden beri yorum yazarım düşüncelerimi söylerim bu kadar vurdum duymaz derimodcuları bir araya getiremezsin ne söylersem tamam diyen yok bu derimod izmirde olsaydın fabrikayı vede sahiplerinini devamlı yoklar genel kurullarındada başlarını agrıtırdım .sanki gelenlerin hepsi siteye girenler yorum yazanlar şüpheli insanlar hesap soran yok araştıran yok adamlara bilgi veriyorum araştırın şu mahkeme kararını diyorum bakan yok 2.tr. zarar nerden geldi arayın şirketi diyorum arayan yok adamlar artık felefonlarıma bakmıyor herşeyi 60 yaşına gelmiş benden beklemeyin gelişen iş hacimleri diye bagırıyorum neymiş bu geli,şen iş hacimleri magaza acmadıklarına göre hesap versinler son kez söylüyorum istanbullu arkadaşlar gidin SPK ya şahsen şikayet edin hiş bir acıklama yok senelerdir demek ki herkes kaderine soyulmaya razı benden bu kadar ne haliniz varsa görün artık kolay kolay yazmam .seneye kadar yokum .ytd.
yatırımcıyla konuşmazlarsa , yatırımcıyı kandırmaktan yanlış yönlendirme yapmaktan suç duyurusunda bulunacağım,,,
yıllarca yabancı ortaklık, stratejik ortaklıktan bahsedilir ortada bir şey yok, ( bahaneleri, o konnusulanalr pazarlama içindir.) bir sene pazarlama ile birleşeceğiz derier evraklar yetişmedi olmadı derler.
tahvil ihraç ederler, şirkete para konmaz, vs vs vs vs vs ,,, başka şeylerde var.
bir firma yatırımcı ile dalga geçer mi,
tüm yönetim suç duyurusunu hak ediyor..... yatırımcı ile uğraşırsan yatırımcı çok fena uğraşır,,, derimoda yakışmıyor bu hareketler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, yum,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
temettüde yokmuş
borsa yatırımcısına tepeden bakan bir zihniyet,,, borsa yatırımcısının itibarı sıfır,,, sıfır olsa yine iyi adam yerine konulursun,,, eksilerde itibar,,,,
bari borsa coştu piyasa değerinde coşsaydı oda yok,,,, niye borsadasın çekil git,,,
spk ne iş yapar merak ediyorum denetlemez mi hiç böyle karaktersiz kagıdın kottan çıkarmak gerekir
Yabanci alisinida ilk defa gordum bu tahtada hayirdir insallah turklerde para kalmayinca umit efendi bi iki yabanci buldu suzecek herhalde
takas görebiliyormusun kumar bu yabancıda kaç lot mal var
yabancı hangi kurum,,,
7800 kusur..
Mart ayında almış, neyi nesi bilemeyiz, daha fazla toplarsa bakmak gerek, bir değeri yok.
tebriker yataş helal olsun onlara size haram olsun derimod
Vay be hareket var millet yok