anladım üstadım, ben hacime önem veriyordum tahtanın derin olması felan, sizden eksi yedi öyle ise..
Printable View
anladım üstadım, ben hacime önem veriyordum tahtanın derin olması felan, sizden eksi yedi öyle ise..
sanırım artık susmalıyım
CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlış anlıyorum ve yanlış sorular soruyorum
:) buradaki her şeyi (forumda olan) dikkate alıyorum kendimce değerlendirip test ediyorum, öğrenmeye anlamaya çalışıyorum daha 3 aylıkım her şahsiyete ve fikre saygı duyarım çok fazla yazıp meşgul etmekte istemem takip etmeye devam. mahçup olmayacaksam arada bir şeyler de katkım olsun isterim ve kesinlikle troll veya zarar verici bir katkı olmamasıda önemlidir. ayrıca çok faydalandığımı ve bana katkı olduğunuda belitmek isterim işlmelerinizde başarılar dilerim. burda olmak bana göre kıt bilginin olduğu bir platformda bizim için şanstır bunu değerlendirmeye çalışıyorum.
teşekkür ederim memnun oldum.öğrenmek tabiki akıllıca bi davranış ama bunun bi standart ı yok. benim bu piyasada gördüğüm farklı farklı resimler çizgiler bide neye yarıyor hala anlamadığım rsı macd bollınger bantı vs gibi terimler.benim size naçızane tavsiyem hiç bulaşmayın bu işe. belki bir gün mümmel bi borsa oyuncusus olabilirsiniz ama bedeli ağır olur. bunu unutmayın..
teşekürler, takipteyiz.. Üstad
endeks görüşüm: gidişatı oldukca olumlu buluyorum ama bu saat tede bi anda fişeklemesi beklenmemelidir. saat dört ten sonra belkide uçacağız. en azından kötü bişey olacağını düşünmüyorum..
hisselerimize gelince,
VESTL ve ANACM yolllarına sıkıntısız devam ederken BSOKE ise 73 ve 76 dirençleri geçmesi ile tarihi zirvesini kırmış olup yolu açıktır. takibe alınmasını öneriyorum..
endeks te belkide uçarız görüşümü aynen koruyorum. ancak bunun endeks30 132.709 geçilince gerçekleşebileceğini düşünüyorm..
12 kuruşluk uzıcg 18 alıcısı var. her halde uçtuk sayılır.kabul edilirse. yoksa yarın yenisine bakarız:)
üstad şişe cam hakkında yorum yapabilirmisiniz. sabah 10 kademe alıyorlar akşama 5 kademeyi yüklü veriyorlar. yükselen trend devam ediyor 10 günde 60 kademe çıkmış ortalama %13 civarı. çıkış trendi devam edermi yoksa biraz dinlenmesimi lazım saygılar
kağıdı öyle böyle alıyorlar ama tahta sahibi nasıl bir taktik uygular bilemeyiz. zaten sorunda burda.hiç bir kağıdı göstere göstere almayıp stres yapıyorolar. her kağıtta böyle. şimdi önünde direkt 57 var sonra 60 zirve sonra senin varant hızlı yükselişe geçer. 46 ya kadar salması normal kırılması kağıdı sallar..
selamlar. karton. vaktiniz varsa
aynı fikirdeyiz teşekkürler
İyi akşamlar üstad mümkünse fonet için yorum alabilirmiyiz
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad korkuttun beni şimdi kapanış 46 hemde 48 işlem görürken yani 2 kademe alttan birden verdi. ve 350 bin lot birden satıldı. bu lot normalde 5-6 kademe kaldırır acaba dediğiniz 46 ve altı kağıdı sallar dinlenme zamanımı yoksa düşebilirmi? yorumunuz var ise sevinirim yok ise bir alt destek nedir belki o biraz yol gösterir? saygılar
Teşekkürler
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayirli aksamlar üstad ihyay inceleme sansin varmi acaba saygilar
Birde endekste yarinki beklentin nedir acaba
CEMAS..
YYAPI..
FROTO..
hobi olsun diye böyle paylaşımlar yapılmasına rağmen,aslında böyle hisse alınıp satılmaz.oyunu görerek ona göre pozisyon alınmalıdır. ama ben yinede bi zararımız olmasın diye macera aramak yerine defans ağırlıklı hisseler seçiyorum. bol şanslar..
uykumu rahatca alabildiğim için uyandığım zamanda bi boşlukta kalıyorum.bugünde aynısı oldu. tabii günlük olaylarıda bu boşlukta değerlendirebiliyorum. bugün aklıma burasının hisse topiği olduğunu ve endeksle ilgili boşuna çene yorduğumu düşünerek sadece hisseye farklı bir uygalamaya geçerek paylaşayım diye düşündüm. oda şöyle: dört yüz beş yüz kağıt içinde yükselen 10 civarı kağıt tan üçünü yakalamanın çok zor olduğunu gördüm ve seans içerisinde not aldığım kağıtlardan hareket gelebilecek üç kağıdı paylaşarak katkıda bulunmayı daha uygun gördüm. hatta not aldığım kağıtları listeleyerek yarın bunun kontrolünü kendim yaparak bir gün başlayacağım. şimdi hem oynayıp hemde nasıl ilgilenebiliyosunuz diye düşünülebilir. ama durum sanılacağı gibi değil. ben oyuna çoğu zaman dört ten sonra girdiğim için sıkıcı bi şekilde boş geçen zamanı eğlenceli bi hale getirmek istediğimdendir.kazmayı küreği elime aldığım zaman zaten bulamazsınız:)endeks paylaşımlarım ise ihtiyaç duyulup tanıdığım insanlar tarafından sorulursa bunuda özelden paylaşmayı düşündüm. endeks paylaşımlarımı sakat bişey yaparım korkusu ile kaçtı denilmesin diye haftayı bitirerek noktalayacağım.bilginize..
iyi günler üstadım bu gün soda ilgi çekici geldi ? değerlendirme imkânınız varsa.
CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn kararanı bugün de uçar mıyız?
endeks görüşüm: çok karışık bi piyasa olacak geri çekilmeler yaşanabilir ancak alınır satılır denilecek bi piyasa olmayacağı için ben size endeks30 ara desteği vereyim.32.419 buraya kadar tekrar geri çekilme olabilir krılması sıkıntının devam edeceği anlamına gelir. ol şanslar..
endekste satış sıkıntısı devam edeceği ancak yukarı hareketlenmelerinde gelebileceği için ben tepeden satış yapılmasını öneriyorum. alım trade etmek sizin kararınız bugün yükseldikce vurun kafasına:)bol şanslar..