Sayfa 21/45 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

anladım üstadım, ben hacime önem veriyordum tahtanın derin olması felan, sizden eksi yedi öyle ise..
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    anladım üstadım, ben hacime önem veriyordum tahtanın derin olması felan, sizden eksi yedi öyle ise..
    hacim önemsiz demedim. hacmi borsa yapıcısı yapar diyorum.derinlik izlemiş olsanız kademeleri bi anda kaldırdğını görürdünüz.piyasanın aldığı sattığı devede kulak sayılır..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

sanırım artık susmalıyım

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yanlış anlıyorum ve yanlış sorular soruyorum

sanırım artık susmalıyım

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    susmayın niye susacaksınızpiyasa sistemlerine göre konuşacak olursak aslında belki ben sizdende acemiyim
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

yanlış anlıyorum ve yanlış sorular soruyorum
    hayır soruda sıkıntı yok. üstelik hacim diye ısrarla yazan benim..

buradaki her şeyi (forumda olan) dikkate alıyorum kendimce değerlendirip test ediyorum, öğrenmeye anlamaya çalışıyorum daha 3 aylıkım her şahsiyete ve fikre saygı duyarım çok fazla yazıp meşgul etmekte istemem takip etmeye devam. mahçup olmayacaksam arada bir şeyler de katkım olsun isterim ve kesinlikle troll veya zarar verici bir katkı olmamasıda önemlidir. ayrıca çok faydalandığımı ve bana katkı olduğunuda belitmek isterim işlmelerinizde başarılar dilerim. burda olmak bana göre kıt bilginin olduğu bir platformda bizim için şanstır bunu değerlendirmeye çalışıyorum.

buradaki her şeyi (forumda olan) dikkate alıyorum kendimce değerlendirip test ediyorum, öğrenmeye anlamaya çalışıyorum daha 3 aylıkım her şahsiyete ve fikre saygı duyarım çok fazla yazıp meşgul etmekte istemem takip etmeye devam. mahçup olmayacaksam arada bir şeyler de katkım olsun isterim ve kesinlikle troll veya zarar verici bir katkı olmamasıda önemlidir. ayrıca çok faydalandığımı ve bana katkı olduğunuda belitmek isterim işlmelerinizde başarılar dilerim. burda olmak bana göre kıt bilginin olduğu bir platformda bizim için şanstır bunu değerlendirmeye çalışıyorum.
    teşekkür ederim memnun oldum.öğrenmek tabiki akıllıca bi davranış ama bunun bi standart ı yok. benim bu piyasada gördüğüm farklı farklı resimler çizgiler bide neye yarıyor hala anlamadığım rsı macd bollınger bantı vs gibi terimler.benim size naçızane tavsiyem hiç bulaşmayın bu işe. belki bir gün mümmel bi borsa oyuncusus olabilirsiniz ama bedeli ağır olur. bunu unutmayın..

Sayfa 21/45 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •