Kapa gelen haber....tan yaklaşık 5 milyon lotu 0.17 den borsa dışında satmış......kime sattığını yazmamış.
Printable View
Kapa gelen haber....tan yaklaşık 5 milyon lotu 0.17 den borsa dışında satmış......kime sattığını yazmamış.
0.17 de olabilir😅😅😅
Gene çakallık peşindedir...
EGELİ CO PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.'ye satmış. Hakikaten şaka gibi!
Bir cepten öbür cebe yani.
kendi şirketlerine veya arkadaşlarına devredeceğini adım gibi biliyordum daha önce de yazdım tan egelinin hisselerini kimse almaz hissenin neyini alacaksın 2 masa 4 sandalye
Aynen öyle ama ne iş bilinmiyor ama bu ara tan ın tetikçiliğini ve cilasını yapanlar ortada Yok şu an tan sahnede onlar da denizde kumda oynaşıyorlardır
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Forumdaki sizlerden özür dilerim lakin biz burda olanı biteni yazıp maalesef hepimizi dolandıran kalpazan tan ın yaptıkları gözümüzün önünde film gibi geçerken tek yaptığımız yetkili ve sorumlu olanlara şikayet etmek kıt kanaat yaşadıklarımızı paylaşmaktı çünkü hepimiz dolandırıldık ve aynı gemideyiz ama bu tipler sürekli nasıl kazandıklarını yazıp(sanki meraklısıyız) yetmiyormuş gibi tan ın kalpazanlıklarını bırakıp bize hakareti meslek yaptılar goygoyculuk yapıp bide Yen'i kurban ayarlamaya çalışıyorlar adamın ne olduğunu 5 yıldır biz yaşadık nerde Yok katarlı Çinli İngiliz ortaklar hepsi balon ama spk dan bir tek yazı çıkmadı ky yanıltıyorlar diye burası maalesef muz cumhuriyeti Ankara'da koca koca binalarda 1000 kişi çalışır kimsenin gözüne batmıyor beyefendi tan öyle ky sırtından paraları topla masa sandalye tamam bizde spk var hukuk var vs diye güvenip yatırım yapalım ama enayi biz olalım tetikçilerde bize akıl versin yetmezse hakaret etsin bu tezgahçı bence tan dır tetikçileride onun adamı ki bunlar yazılmasın okunmasın
Bakın gene aynı numaralar gene senet sat öbürü alsın eee yeter artık bilançoyu yazan müşavir bile bunlar sahtekar deyip raporu yazmayı reddetti spk savcılık beklesin bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam umut etmemize bile izin vermiyor....ilk olarak 0.90 dan girdiğim hisse şu an 0.16 zarari siz hesaplayin ve umutlanacak bir çıkış arıyorum ama hep hayal kırıkligi.hissenin borcunu niye odedin niye satiyon ve kendi kurumuna satiyon .hep duzmece.
söylemesi ayıp ilk olarak 3.5 tan almıştım (basın bülteninde 3 sene içinde 200 milyon reel yatırım sözüne aldanmıştım) tan, bist tarihinde ender rastlanan bir tip. bunun gibisini analar zor doğurur bazen anlamıyorum becerisizlik mi yoksa çok mu zeki hatırlayanlar bilir balıkesir bigadiç te nrg ortaklığıyla alınan ihaleler ne oldu hiç bir faaliyeti yok ingiltere deki şirket ne oldu satışa çıkarmışlardı hani spk o şirketin akıbetini soruyordu ne oldu hepsi hikaye aslında burada birlik olup ortak yazı ile spk ya ingiltere deki şirketin akıbetini sordurabiliriz spk 2016 bilançosunda bu konuda açıklama istiyordu açıklama gelmedi spk ya bunu bir hatırlatsak nasıl olur.
Dostum hırsız içerdeyse soyguncuya kilit dayanmaz derler bu atasözü bana ait değil .......................... anlatabildimmi bilmem
Ek 3040
Arzu edenler için son durum!
Arkadaşlar bu kahpe nediyor benim keğıdımı alanı ben istediğim gibi yatırırım bu kahpe yazılan çizilenden anladığım kadarıyla ve gelen haberden şirketin borcunu kapatmış arkasından hisse satıcam demiş ve satmış kime kendine kendi hissesini kendince ayar yapıyor bunu sorgulamak lazım bu şartlarda bu hisseye biadamın parası olsa dahi yatırım yaparmı yapmaz bu şirket değerli olsa bu göt bu hisseleri bu paradanmı satar yukarısı bıyık aşağısı sakal misali göt diyorki açık açık satın hisselerinizi çıkın göt ben ben ben diyor başka bişey demiyor
Savaş zamanı düşmanını iyi tabiyacaksın !!!
Adam neden açıklama yapmıyor diye soruyoruz zati muhterlere hersey aciklaga kavussun ondan sonra yapacakmiş gemi batıran belli kurtaranda
Deli kanlı olsalar çıkar herşey belli olmadan açıklama yapar ama adam olmak parayla olmuyor işte
Batar cikar bilmem ama hayatimda bu kadar ....... Görmedim
Az daha sabır diliyorum
Kaldıramazsan kaldırırlar demi
Simdi egc yatirim elindekini bakalim kime satacak 😂😂.
İçeerigi gordum de ilginc olan egc teri sogumadan malibsatmak istiyor ne anladik bundan sn mesgulum dolasima sokmak icin dolayli yol niye yapildi arada bilanco da borcu indirmek icin felan oynanan bi oyun olabilirmi..
Neyse bizler icin iyi gelisme gibi algiladim genede..
Ek 3174
Ne 0,16'ymış be!
Kısa yoldan EGC Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye para aktarma oyunudur.
0,17'den verdiği 4.856.687 hisseyi yüksek fiyattan geri alır.
Zarar yine EGCYH'ye kalır.
Egeli tahsisli sermaye artirimi ile 1 tl den aldiklari hisseleri 0,17 kirusdan satiyor egcyh ici bosalmis zaten para egcyo vb grup sirketlerine gitmis elde eglyo ve egc enerji kalmis bunlarla birlesler yapacak birlestirecek vb hersey olur suan ky ve spek var gözleri doymuyor adamlarin ne diyelim allah sabir versin ..
Hayırlı kandiller herkese
Az daha sabır inşallah
Ek 3184
Bu sabah ki durum.
Neyse, 18 Mayıs'a az kaldı.
54 binlot 17 de kalkabilir
Ek 3198
Bundan bir cacık olmaz!
16 yi alan da satan da 16 ya tekrar koyanda kendisi
https://www.facebook.com/groups/1229...0074363745028/ borsa hirsizlarina karsi birleselim
Maliyeye 311 binlira zarar göndermişler nerdeyse artı yazacakmış.konsolide nasıl gelecek bakalım belkide artı yazarlar.
Genel yönetim gideri dışında 1 masa 2 sandalye
ak yatırımdan 2016 faaliyet raporu dün gelmiş bizim menkul a yaptırılan yeniden değerleme raporuna göre egc enerji 10 milyon karesi ise 1 milyon değeri varmış egc enerji ankarada da sube açacakmış
Bu hissede en büyük tokatı bana attı Tan egeli zat-ı muhteremi.Elimdeki hisse adetini söylesem kimse inanmaz.Tabi ederi kuşa döndü o ayrı konu.Böyle beş para etmeyince sonuna kadar bekleyebiliyorsun.Nasıl olsa kuşa dönmüş batsa ne olur batmasa ne olur?Ben bi lot vermem vade musalla taşı.
Zaten istesemde veremem günde 50-100 bin lot işlem anca oluyor.Demem o ki Tan EGELİ kardeş batıracaksan batır gitsin,alıp götüreceksen götür gitsin.Beyhude bekleme yapma ...
Sayın dealer35, eglyo nun faaliyet raporu önceki gün geldi orada bizim menkul egc enerji ye 10 milyon karesiye de 1 milyon değer biçmiş en azından 11 milyon varlığı var birde İngiltere de ki şirket ten birşey çıkarsa (borcu da kalmadı ) iyi olur tabii en önemlisi yarınki mahkeme den beraat etmesi
Kardeş yiğit baran a sorsan kağıt 0,3 dan 080 geldi uçtu kaçtı da niye satmadın oluyor
2 ye kadar çıkartıp millete milyon lot satıp 5 senede 0,3 ten 0,8 gelmişte satmamışınızda onun için kötülememiz lazımmışta ben yazınca yükselecekmişte
Rüya da olmak güzel şey
Karanlik odada 100k kadar alim geldi ..
Aksama kadar egcyo tahtasi izledim spek efendinin bayagi kafasi karisik heralde emir silip durdu mallandiriyor mu mal mi topluyor belli degil
Yiğit baran kardeş seni eleştirmek kızdırmak için asla yazmadım arkadaş hislerime tercüman olmuş bende sizin adınızı vererek yorum yaptım asla kötü niyetle olmadığını belirtmeyi unuttum
egcyo ile ilgili en son konuşmuştuk forumda. Ayrıca egcyo 2 tl yi son 5 yıl içinde görmedi. Grafiğini açıp bakarsanız eğer . Sizin bahsettiğiniz 2011 Mayıs. Ben son 2 yıllık durumla ilgili takipteyim. Ön görülerimi ona göre yazmıştım. Yanlış anlaşılacak bir durum da yok. Temennimiz şirketin bu olumsuz durumlarını bir an önce düzeltmesi ve hisselerin değer kazanmasıdır. Yatırımcının parası pul olmamalıdır. Bu saatten sonra da hisseyi kötülemek doğru olmaz. dealer35 gerekeni söylemiş yukarıda.
Yazdıklarınız doğru( 1,8 e kadar sanırım yukarı çektiler)siz 2 yıllık grafike göre yorumluyorsunuz bende bu adamın kağıdına bulaşan iflah olmadığını yazdın çerez lik karlar bir tarafa asıl oyunu 5 yıl dır oynadı bizler çok yüksek maliyetle girenlerin yükseliş te satmadığını düşünüyorum al sat yapıp maliyet düşğrmeye uygun derinlikli kağıt da değil bakın bi ara milyon tl bir çok günde 50-60 bin tl işlem hacmi var ve ne yaptığı belli değil dolayısıyla bizi Allah kurtarsın ama bu kalpazan tan ında savunulacak hiç bir yanı Yok müdahale şart denetim şart diyorum yoksa kimsenin karı Zararını değil adamın senette oynadığı oyunu yazıyorum kurumların tepkisisiz liğini yazıyorum