Sayfa 25/118 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 937 madde; 193 - 200 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1. Bu hissede en büyük tokatı bana attı Tan egeli zat-ı muhteremi.Elimdeki hisse adetini söylesem kimse inanmaz.Tabi ederi kuşa döndü o ayrı konu.Böyle beş para etmeyince sonuna kadar bekleyebiliyorsun.Nasıl olsa kuşa dönmüş batsa ne olur batmasa ne olur?Ben bi lot vermem vade musalla taşı.

Zaten istesemde veremem günde 50-100 bin lot işlem anca oluyor.Demem o ki Tan EGELİ kardeş batıracaksan batır gitsin,alıp götüreceksen götür gitsin.Beyhude bekleme yapma ...

2. Sayın dealer35, eglyo nun faaliyet raporu önceki gün geldi orada bizim menkul egc enerji ye 10 milyon karesiye de 1 milyon değer biçmiş en azından 11 milyon varlığı var birde İngiltere de ki şirket ten birşey çıkarsa (borcu da kalmadı ) iyi olur tabii en önemlisi yarınki mahkeme den beraat etmesi

3. Kardeş yiğit baran a sorsan kağıt 0,3 dan 080 geldi uçtu kaçtı da niye satmadın oluyor
    2 ye kadar çıkartıp millete milyon lot satıp 5 senede 0,3 ten 0,8 gelmişte satmamışınızda onun için kötülememiz lazımmışta ben yazınca yükselecekmişte
    Rüya da olmak güzel şey

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Karanlik odada 100k kadar alim geldi ..
    Aksama kadar egcyo tahtasi izledim spek efendinin bayagi kafasi karisik heralde emir silip durdu mallandiriyor mu mal mi topluyor belli degil

6. Yiğit baran kardeş seni eleştirmek kızdırmak için asla yazmadım arkadaş hislerime tercüman olmuş bende sizin adınızı vererek yorum yaptım asla kötü niyetle olmadığını belirtmeyi unuttum

Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Kardeş yiğit baran a sorsan kağıt 0,3 dan 080 geldi uçtu kaçtı da niye satmadın oluyor
    2 ye kadar çıkartıp millete milyon lot satıp 5 senede 0,3 ten 0,8 gelmişte satmamışınızda onun için kötülememiz lazımmışta ben yazınca yükselecekmişte
    Rüya da olmak güzel şey

egcyo ile ilgili en son konuşmuştuk forumda. Ayrıca egcyo 2 tl yi son 5 yıl içinde görmedi. Grafiğini açıp bakarsanız eğer . Sizin bahsettiğiniz 2011 Mayıs. Ben son 2 yıllık durumla ilgili takipteyim. Ön görülerimi ona göre yazmıştım. Yanlış anlaşılacak bir durum da yok. Temennimiz şirketin bu olumsuz durumlarını bir an önce düzeltmesi ve hisselerin değer kazanmasıdır. Yatırımcının parası pul olmamalıdır. Bu saatten sonra da hisseyi kötülemek doğru olmaz. dealer35 gerekeni söylemiş yukarıda.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

8. Yazdıklarınız doğru( 1,8 e kadar sanırım yukarı çektiler)siz 2 yıllık grafike göre yorumluyorsunuz bende bu adamın kağıdına bulaşan iflah olmadığını yazdın çerez lik karlar bir tarafa asıl oyunu 5 yıl dır oynadı bizler çok yüksek maliyetle girenlerin yükseliş te satmadığını düşünüyorum al sat yapıp maliyet düşğrmeye uygun derinlikli kağıt da değil bakın bi ara milyon tl bir çok günde 50-60 bin tl işlem hacmi var ve ne yaptığı belli değil dolayısıyla bizi Allah kurtarsın ama bu kalpazan tan ında savunulacak hiç bir yanı Yok müdahale şart denetim şart diyorum yoksa kimsenin karı Zararını değil adamın senette oynadığı oyunu yazıyorum kurumların tepkisisiz liğini yazıyorum

Sayfa 25/118 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •