Kozal ile koza ne yaptı öyle yaw
Printable View
Kozal ile koza ne yaptı öyle yaw
Bizim göt lalesi beş kademe kozal artiya geçti koza ondört kademe skym böyle ise
Citi 3 hisseyede ordino yolladı, güzel bir hareketti 4.50 leri taban yapıp yukarı yönlenir inşallah, yoksa bu şemsiye başka türlü çıkmaz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TBZ, Nickli arkadaşın dediği gibi, bilançoyu becerip açıklayamayanlardan fonların gözükmesinin beklenmesi mümkün değildir. Kim bilir ne dolaplar dönüyor. Paralar, altınlar kimlere aktarılmış. Nerelere kaçırılmış. Herkes işin içinde olunca hesap sormak diye bir kavram olmuyor diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun...
Bir umuttur.
20 yıllık borsa hayatımda böyle profesyonel mal yediren bir grup görmedim Allah sonumuzu hayır etsin alıcı var gösterip anında basiyorlar
Alıcı olsa daha verecekler.. bu kadar mal dağıtmak istemelerinin ardından ne çıkacak bakalım.
Kağıt ciddi operasyon geçirmiş olmasına rağmen kaç liradan bu rakamlara geldi. Bir yıl bekleyen dahi iyi kazandı bu da gerçek. Bir yıl bekleyen herkesin kağıdı iki mislinden fazla..
öyle düşünmek de lazım. Kağıdı 2 liranın üzerinde iken alım yapıldığında acaba bu fiyatlardan aşağı düşecek mi diye korkarak alım yapan bir sürü yatırımcı vardı burada. Hülasa kısa orta vadede görünüm negatif.
Ya her cuma günü eksi kapatıyor diyeceğim de, bu her gün eksi kapatıyor. Madem ki çok satmak istiyorlar. O zaman hisseyi çıkarın öyle satın. Haaaa!!! siz çok para istemiyorsunuz, unutmuşum... para size dokunuyor ya illa aşağıdan vereceksin.
Zaten hisse 4 civarında, 5,6,7 maliyetli insanlar kalkıp buradan satar mı? Ben şahsen satmam. O yüzden yukarı çekin bence.
ipeke'nin eşlik edememesi sağlıklı bir yükseliş değil gibi. Şu kozaa ve İpeke'nin ipini bir bıraksalar Kozaa ipeği 5'e katlar. Çok hızlı bir kağıt.
Sürecin sonuna doğru geliniyor. Hisse 2 lerden 7 li fiyatları test etti ve düzeltme yaptı. Eğer beklenen bilanço, mahkeme sonuçları ve satış haberleri için Sürecin sonuna geliniyor. Görünen o ki bu yoldan herhangi bir sapmada yok. Daha dün ipek holdingin medya firmaları satışa çıkarıldı. 5 aralıkta teklif alacaklar. Sıra önemli şirketlere geliyor. Zaman daraldı. Bu saatten sonra kim bu kağıdı 2 lira gibi fiyatlara geri bıraksın. Bu çok anlamsız. Bence geri plan oyunlarla istedikleri malı toplayınca çok farklı fiyatlar görülecektir. Yoksa 7 li fiyatlar boşuna test edilmedi. Bu yabancı fonlar ağzım gözüm kağıdı götürecekler. Tabi bu benim fikrim. Bazı arkadaşlar yok önüne gelene mal veriyorlar. Kağıdı dağıtıyorlar falan filan diye yorumlar yapıyorlar. Doğrudur ama bence dağıttıklarıda sen ben değil kendileri. Bu görüntülerle tedirgin olanların malını alıyorlar. Işin sonu yaklaşmışken her hareket normal bence. Amac büyük resmi kaçırmamak. Çünkü bu firmalar satılacak. Bu konuda hiç bir teretdüt yok. O halde büyük resmi kaçıtmadan sonucu beklemek lazım. Sürede artık çok kısaldı. Umarım sabredenler çok mutlu olur. Sona doğru her şey normal giderken niçin hisseyi satsınlar. Çok anlamsız gibi. Benim acizane görüşümdür. YTD
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrardan iki liraları göstermezler bence. Böyle bir fikirde olmak doğru değil. İki liranın altında alım yaptığımızla kalmadık çoğumuz 5 kitabı. Üzerinden de parça parça mallandık ve ortalamamız iki liraları geçti. Ben her zaman derim uzun vade en az iki sene sonrasına yatırım için güven veren bir kağıt. Ben 6 liradan çıktığımda sabret kal bekle yazıları doluydu sayfalar. Daha 29 gün önce. Bir aylığına satıp geri döneceğim demiştim. Bugün mal olmuş 4.70. Bize 1e 3 verdi. Tekrardan alım için uygun zaman gelince ben de ortaklığa katılacağım. Burada eskilerden yazan kimse yok ama bilin bir yıl önce 2 liraya alınmayan kağıdı 7.20 den 6 ya bir dünya sattılar. Zamanı gelince toplamakta grçecekler ki ı zaman bu zaman değil. Ben sadece tablolara bakarım. Bu benim değerlendirmem. Bol kazançlar dilerim
Niçin mal vermeye çalışsınlar. Sepep nedir. Bence işte senin algıladığın gibi mal dağıtıyorlar görüntüsü algısı yaratıyorlar bence. Ve bunu çok sert yapıyorlar. Böylece panikleyeni alıyorlar. Çünkü yeteri kadar düzelttiler. Bunun sonu sert yukarı görelim bakalım. Bu asansöre binecek kimse kalmadı. Sattıklarını geri almaya çalışıyorlar bence BMC. YTD.
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında Uzman arkadaşa katılanlar arasındayım. Kısa ve orta vade negatif. Ayrıca son aylık grafiklere bakıp mal dağıtmıyorlar diyen bence grafik okumayı bilmiyor. 1 buçuk milyon mal eksiyle kağıdı artı kapatıyorsan mal verilmiş demektir. İnş haksız çıkarım kağıt üçyüzoyuzüçlira olur. Ama iki sene sonra çok güzel beklenti için nedenlerim çok. Hoç bakın zatınıza
Bir de mal toplanıyor kağıt bilerek düşürülüyor diyenlere sözüm şu ki 200.000 liralık alış girin mal aynen elinizde. Günlük al sat yapanlardan biliyorum. İsteyene veriyorlar şu an
Evet grafik okumayi bildigimiz gibi yabanci takasinin ilk defa 45,5mil dayandigini da goruyoruz. Agustos dan beri haftalik bazda degisimlere bakarak bu tezi nasil curuteceginizi merak ediyorum? Ipek de yabanci cikisi yok.
50mil takas %15 i getirir.
Yabancı istese de bu kadar malın hepsini zaten çıkamaz. Boşuna iki sene sonrasına ümitle bakmıyorum. 7 lirayı geçerken de yabancı oranı 4 lirayı geçerken de hep yüksekti. Bu olmasa zaten kağıdı kim alırdı veya kağıt kaç kuruş olurdu. Yorum yazarken anlaman ve tam okumadan değerlendirme yapmamak gerek.
Kağıt bir ay sonra 3 lira olursa burada yorum yapmaktan uzak kalacaksanız söylediklerinize dikkat ediniz. Takas yabancı oranını kağıdın piyasaya ilk çıktığından beri takip etmekteyim. Yabancı payı yüzde 90 dahi olsa kağıt operasyon bitmeden ivmelenmez. Ki ben gördüm mü çıkış gösterilerek hala küçük yatırımcıya mal iteleniyor. Ama o mal geri alınacak. Eğer çıkış noktası burası olsa idi o kadar mal verilmeden kağıt yükselmez ama hacim artı yönde meyillenirdi ki grafikte mumlar yeşermeye başlardı.
Kısaca kağıt 7 lira ikenki yabancı takas oranı ile 4.70li fiyatlardaki takas oranı arasında çok bir fark yok doğru yani yarın 3 lira veya altı olacağını bu takas oranına bakarak kestiremezsiniz.
Ya da sayın FKK, ben hiçbir şey bilmiyorum. Bu işi meslek olarak da yapmıyorum. Beyse boşver. Zamanı gelince hem aylık hem de tam iki sene sonra tekrar hatırlatırım.
Ben kağıt iki lira eşiğindeyken alım yaptığımda da çok direnenler vardı ama bir sene beklemeden...
yani çoğulcu beklentiler borsada kaybetmeye mahkumdur. Maalesef..
Piyasanın akilli olması lazim, yoksa yine masa kazanacak...
Gerçi her halükarda masa kazanacak...
7.92 den 4,50 ye düşmüş Kozaa ile 7.22'den 4.50' ye düşmüş İpekte kar satışı olmadığını iddia etmek kendini kandirmaktir.
Piyasa akilli olmazsa daha kötüsü ihtimal dahilinde...
Piyasa akillanir mi, 20 yıllık tecrubeme göre mümkün değil...
Kar satisi olmasa zaten buralarda olmazdik.
Ancak ybnc takasinin kagit 7 yi gordugunde maks 44mil iken raic fyt larda 45.5mil civari oldugunu ve buna ortalama 700bin son iki gunku girislerin dahil olmadigini unutmayalim.
Biraz sabir. 5-6 ay sonra acaba hangi rakamlari konusabiliriz? Bekleyelim ve gorelim.
Kasım ayında yabancıların en çok aldığı hisseler sıralaması
https://pbs.twimg.com/media/DPo35pBXcAASE3V.jpg
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1331037
İPEK aylık takas
http://imageturko.com/?di=SP90
Yaslanin arkaniza yabanci takasinin kademeli 50mil olmasini izleyin.
Benim ki 10 galiba 10 yıl sonra gelir [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir ışık. .
Saat 09:30'a kadar tahmin yapabilirsiniz.
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ
İpeke ile Kozaa'yı Kardemer(A ve B)' ye benzetiyorum. Kozaa(Kardemir B), ----- İpeke (Kardemir A) Hızlı gidenler ve öncü grup Kozaa. :)
Koza arayı açıyor Arap tayı gibi maşallah bizimki eşek kırbaç ta vursan hızı belli
Bu oturan boğa misali yerinden kıpırdayamıyor....
Yatırım tavsiyesi değildir..