Sayfa 22/964 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 169 - 176 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. Alıcı olsa daha verecekler.. bu kadar mal dağıtmak istemelerinin ardından ne çıkacak bakalım.
    Kağıt ciddi operasyon geçirmiş olmasına rağmen kaç liradan bu rakamlara geldi. Bir yıl bekleyen dahi iyi kazandı bu da gerçek. Bir yıl bekleyen herkesin kağıdı iki mislinden fazla..
    öyle düşünmek de lazım. Kağıdı 2 liranın üzerinde iken alım yapıldığında acaba bu fiyatlardan aşağı düşecek mi diye korkarak alım yapan bir sürü yatırımcı vardı burada. Hülasa kısa orta vadede görünüm negatif.

2. Ya her cuma günü eksi kapatıyor diyeceğim de, bu her gün eksi kapatıyor. Madem ki çok satmak istiyorlar. O zaman hisseyi çıkarın öyle satın. Haaaa!!! siz çok para istemiyorsunuz, unutmuşum... para size dokunuyor ya illa aşağıdan vereceksin.

3. Zaten hisse 4 civarında, 5,6,7 maliyetli insanlar kalkıp buradan satar mı? Ben şahsen satmam. O yüzden yukarı çekin bence.

4. ipeke'nin eşlik edememesi sağlıklı bir yükseliş değil gibi. Şu kozaa ve İpeke'nin ipini bir bıraksalar Kozaa ipeği 5'e katlar. Çok hızlı bir kağıt.

5. Sürecin sonuna doğru geliniyor. Hisse 2 lerden 7 li fiyatları test etti ve düzeltme yaptı. Eğer beklenen bilanço, mahkeme sonuçları ve satış haberleri için Sürecin sonuna geliniyor. Görünen o ki bu yoldan herhangi bir sapmada yok. Daha dün ipek holdingin medya firmaları satışa çıkarıldı. 5 aralıkta teklif alacaklar. Sıra önemli şirketlere geliyor. Zaman daraldı. Bu saatten sonra kim bu kağıdı 2 lira gibi fiyatlara geri bıraksın. Bu çok anlamsız. Bence geri plan oyunlarla istedikleri malı toplayınca çok farklı fiyatlar görülecektir. Yoksa 7 li fiyatlar boşuna test edilmedi. Bu yabancı fonlar ağzım gözüm kağıdı götürecekler. Tabi bu benim fikrim. Bazı arkadaşlar yok önüne gelene mal veriyorlar. Kağıdı dağıtıyorlar falan filan diye yorumlar yapıyorlar. Doğrudur ama bence dağıttıklarıda sen ben değil kendileri. Bu görüntülerle tedirgin olanların malını alıyorlar. Işin sonu yaklaşmışken her hareket normal bence. Amac büyük resmi kaçırmamak. Çünkü bu firmalar satılacak. Bu konuda hiç bir teretdüt yok. O halde büyük resmi kaçıtmadan sonucu beklemek lazım. Sürede artık çok kısaldı. Umarım sabredenler çok mutlu olur. Sona doğru her şey normal giderken niçin hisseyi satsınlar. Çok anlamsız gibi. Benim acizane görüşümdür. YTD

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tekrardan iki liraları göstermezler bence. Böyle bir fikirde olmak doğru değil. İki liranın altında alım yaptığımızla kalmadık çoğumuz 5 kitabı. Üzerinden de parça parça mallandık ve ortalamamız iki liraları geçti. Ben her zaman derim uzun vade en az iki sene sonrasına yatırım için güven veren bir kağıt. Ben 6 liradan çıktığımda sabret kal bekle yazıları doluydu sayfalar. Daha 29 gün önce. Bir aylığına satıp geri döneceğim demiştim. Bugün mal olmuş 4.70. Bize 1e 3 verdi. Tekrardan alım için uygun zaman gelince ben de ortaklığa katılacağım. Burada eskilerden yazan kimse yok ama bilin bir yıl önce 2 liraya alınmayan kağıdı 7.20 den 6 ya bir dünya sattılar. Zamanı gelince toplamakta grçecekler ki ı zaman bu zaman değil. Ben sadece tablolara bakarım. Bu benim değerlendirmem. Bol kazançlar dilerim

7.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    20 yıllık borsa hayatımda böyle profesyonel mal yediren bir grup görmedim Allah sonumuzu hayır etsin alıcı var gösterip anında basiyorlar
    mrb mal yedirdiğini nasıl anlıyorsunuz? takaslarda ben göremedim

8.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    20 yıllık borsa hayatımda böyle profesyonel mal yediren bir grup görmedim Allah sonumuzu hayır etsin alıcı var gösterip anında basiyorlar
    Niçin mal vermeye çalışsınlar. Sepep nedir. Bence işte senin algıladığın gibi mal dağıtıyorlar görüntüsü algısı yaratıyorlar bence. Ve bunu çok sert yapıyorlar. Böylece panikleyeni alıyorlar. Çünkü yeteri kadar düzelttiler. Bunun sonu sert yukarı görelim bakalım. Bu asansöre binecek kimse kalmadı. Sattıklarını geri almaya çalışıyorlar bence BMC. YTD.

E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 22/964 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •