sn.BLUESTAR devanın sermayesi 200.019.000 TL olup %82'si international pharma'nın elinde ve piyasada %18 = 35.200.000 adet var. :rules:
Printable View
matriksten bakmıştım devanın hisse sayısı 199 milyon küsür görünüyor yabancılarda citi deutche 12 milyon 400 bin almışlar.
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bu durumda şirketin primlenmesi daha rahat olur 2015 lerden beridir aynı fiyat seviyelerinde ve ayrıca 2017 rallisinden de nasibini almamış...
Ortak Ünvanı Ortaklık Sermayesi Pay(%)
EASTPHARMA S.A.R.L. 164,424,760 TL 82.20
Diğer 35,594,528 TL 17.80
Evet netten baktım dediğiniz gibi sn kevgirli...
günlükte grafik pek bir şey söylemesede haftalı grafiğinde macd al vermiş ve güzel bir tobosu mevcut hedef 5,63 der formasyon gereği4,69 fib 0,5 seviyesi olarak görülüyor ve manuel çizimdede aynı seviyeler ilk direnç görünüyor 4,69 aynı zamanda 4 saatlik grafikte de önem arz ediyor fib 0,61 seviyesi ben alım için ya 4,80 beklerim yada düzeltme yapmasını bana görede düzeltme seviyesi 4,16 dır herkese bol kazançlar
bluestar topiğini kirlettiysek kusura bakma
Sn kevgirli dün youtube ta bir video izledim dr. yaşar erdinç hoca ekonomist . yaşar hoca temel analiz olarak hisseyi inceledi ve yükselme potansiyelinin olduğunu belirtti yatırımları tamamlamış. Belirttiğiniz bilgi de çok önemli yerli ilaç firmaları primlenecektir o zaman.
https://invst.ly/6ai0q flama hedefi 8.2x ler büyük resim...
Bugün endeks negatif bütün hisseler ekside.... DEVA da devam ediyoruz haftalık grafiğe göre işlem yapıyorum ufak tefek gelgitlerden etkilenmiyoruz...
benim için problem değil şirkete güveniyorum bekleriz... artı yapmadan senetten çıkmam... temel analizini yaptım senedin bekleyip göreceğiz. herşeyin bir eder değeri var bu senedin de.
DEVA hissesi endexten dolayı düştü hisse değerinden ucuz şuanda
kardeş sen bu işi bırak bence,insanları yanıltıyorsun,daha dün sasa,ya methiyeler düzüyordun şimdi hocadan etkilendim sattım diyorsun böyle olmaz bunu yapmamalısın,deva bir patron hissesidir ne zaman gideceğini patrondan başka kimse bilemez belki 2020 belki 2025 deva,dan fazla ümütlendirme insanları yazıktır günahtır dürüst ve tutarlı ol
Deva ile yola devam ediyoruz satış hedefimiz 6-6.3 arası burda kayıtlara geçsin
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım AL Sat tavsiyesi değildir
Orta uzun vadede hep aynı senette kalınacak diye bir kaide yoktur Sasa temel olarak güzel bir hisse herzaman takibimde sadece bana göre aşırı değerlendi uygun fiyatlar oluşursa tekrar alırım
Deva nın yıl sonu karlılık oranını net dönem karı en az 80 milyon TL bekliyorum zararları kapadı ve temettü potansiyeli oluştu
bak sevgili kardeşim bir kere daha yazıyorum sanırım deva,nın patronu yabancı bir fonun başındaki kişi,lotları tek tek sayıyor,temel analizin doğru olabilir,fakat soru şu şirket kurumsal değil evet bir gün hisse gider taki sen,başkası kalmayana kadar,şirket kurumsal,yatırımcısını düşünen bir anlayışta olsaydı zaten deva,nın fiatı şu ana kadar dediğin fiatlara çoktaaaan gelmiş olması gerekirdi amacım seni ve arkadaşları yatırım tavsiyesi olmamakla bereber bilgilendirmek inşallah ben yanılırım sizler kazanırsınız ben deva,da bu süreçleri yaşamış bir arkadaşınız olarak konuşuyorum sağlıcakla kalın
Bilgiler için teşekkür ediyorum. sn cottono ;
dediğiniz gibi şirket ne zaman yukarı hareket eder bilemeyiz. Deva nın bilançolarını ve karlılık yapısını inceledim 2018 diğer senelerden farklı olacağa benziyor çünkü ilkkez şirket artıya geçiyor gerçek anlamda. kısmet tabiki herşey dediklerim gerçekleşecek mi göreceğiz. ama borsada gelecek satın alınır bende bu fiyatlardan 6- 6.3 arasını satın almak hedeflemek istiyorum.
https://invst.ly/6br59 ekte aylık grafik görülmekte.
Kısmetse nasibimiz varsa alırız.
DEVA hissesini elde tutmaya devam ediyoruz stratejimizde bir değişiklik bulunmamaktadır.
Pegasus 35 lerden aşağıya doğru süzülür...
DEVA 4.50 fibonacci desteğidir.. hedefimiz 6,3 TL ilk etapta Tahmini Süre: 2 Ay. Kar potansiyeli : %30-40 arası.
not: Yatırım tavsiyesi asla değildir.
prkme şuan tamamen spekülatif durumdadır.
DEVA fibonacci desteği aşağı yönlü kırılmıştır fakat hissede kalmaya devam ediyoruz endeks ten dolayı dün tüm senetlerde olumsuz bir durum yaşandı. şirketin karlılığı iyi gelecektir bu sebeple pozisyonumuz sağlam.
SASA 10,30 altına inmeden asla almam Yatırım tavsiyesi değildir.
LKMNH hissesinden de bir miktar aldım hayırlısı diyelim...