matriksten bakmıştım devanın hisse sayısı 199 milyon küsür görünüyor yabancılarda citi deutche 12 milyon 400 bin almışlar.
verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim bu durumda şirketin primlenmesi daha rahat olur 2015 lerden beridir aynı fiyat seviyelerinde ve ayrıca 2017 rallisinden de nasibini almamış...
Ortak Ünvanı Ortaklık Sermayesi Pay(%)
EASTPHARMA S.A.R.L. 164,424,760 TL 82.20
Diğer 35,594,528 TL 17.80
Evet netten baktım dediğiniz gibi sn kevgirli...
günlükte grafik pek bir şey söylemesede haftalı grafiğinde macd al vermiş ve güzel bir tobosu mevcut hedef 5,63 der formasyon gereği4,69 fib 0,5 seviyesi olarak görülüyor ve manuel çizimdede aynı seviyeler ilk direnç görünüyor 4,69 aynı zamanda 4 saatlik grafikte de önem arz ediyor fib 0,61 seviyesi ben alım için ya 4,80 beklerim yada düzeltme yapmasını bana görede düzeltme seviyesi 4,16 dır herkese bol kazançlar
bluestar topiğini kirlettiysek kusura bakma
ytd deli saçmasıdır
Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders; nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters
(Hz. Mevlâna)
Sn kevgirli dün youtube ta bir video izledim dr. yaşar erdinç hoca ekonomist . yaşar hoca temel analiz olarak hisseyi inceledi ve yükselme potansiyelinin olduğunu belirtti yatırımları tamamlamış. Belirttiğiniz bilgi de çok önemli yerli ilaç firmaları primlenecektir o zaman.
Yer İmleri