ben de geleceğim. biraz düşse..
Printable View
ben de geleceğim. biraz düşse..
3.30+ kapanış olabilir..
Afferin len izmir adam olcak senden ha gayret:)
Son 2 saat güzel bir hareket yaptı. 3.21 üzeri kapanış yapması olumlu benim açımdan.
3 aylık beklentiler fena değil. Izmdc genelde son güne bırakmıyor. Tahminim Cuma günü bilanço gelir.
İnş beklenenden yüksek gelirde bu hareket devam eder.
Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c7c6b45542.png
Eğer keserse bak boyle olur
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81f9f4158d.jpg
[emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugünde 3.40+ görebilir gibi.
Yapmayın yaw
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabii fener gibi süzmeyi bulmak zor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakkını yemeyin Buda az süzme değil:)
Selamlar...
3.26 ortalama ile aranizdayim.
3-5 gün tereddüt ten sonra diğer senetle vedalaşıp geldim :)
İndikatörler çikolatalı pasta gibiydi, dayanamadım.
Allah utandırmasın. Herkese bol kazançlar dilerim...
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoşgeldiniz sn tetra çok karşılaşır olduk:) bol kazançlar dilerim.
tetra hoşgeldin hisseci beni unutmayın güccük bir lotla aranızdayım
akrep de buralarda anladığım kadarıyla...
:one:
Onunla da hep karşılaşıyoruz, demek ki bizlerin benzer yatırım tarzımız var .Ben Sektörde bir karlılık beklentim ve teknik göstergelerini beğendiğim için girdim. Bilanço sonuçlarına bakıp, tamam ya da devama karar vereceğim. Hissiyatım Cuma seans sonu gönderir bilançoyu.Önceliklerim, satış ve karda önceki dönemlere göre artış, düşük borç, kasada çok para ve özsermaye karlılığı.
eyvallah dostum hoşgeldin erbos çok bekletti totaldede ilk hareketi saymazssam çok şey kazandırmamış gerçi maliyetim 35 lerde ama ilk 60 hareketinden sonra sürekli salınıp durdu tknsa yı ve karel erbosdan dolayı gözgöre göre kaçırdım erbos bilançosundan sonra ya buraya eğer tahta çıkmazssa sağlam bir giriş yapacağım yoksada elimizdeki ufaklıkla idare edeceğim umarım kazanırız hepberaber ii akşamlar
ben de buradayım. cok konuskan degilimdir ama selam vermek istedim :) hisseci16 dostum ile aynı yerde olduğumu ve pişman olduğumu bilmem :)
hayırlı akşamlar cümleten.
Toplanmisiz yarın ara gazını verelim o zaman
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
Yarın bizim için iyi bir gün olur umarım.....Herkese bol kazançlar.
böyle seanslara hazırlıklı olun, tecrübesizlerin malını itinayla alıcak:plc: inşallah benimkini almaz:oleyo:
Sevgili kardeşim selamlar...:wave:
Ağanın alması bir yana 3.28 den gır-gır olsun diye aldığım 50 lotluk serüven şimdilik 5050 lotla 3.24 te sonlanmış bulunuyor...
Görünüşü bakılırsa tahtaya gelene cömertçe veriyor...Hayırlısı diyorum...3.23 kırılmasa iyi olur...:yes:
Doğruyu söylemek gerekirse ECILC gerçekten yüzümü güldürdü...Pazartesi temettü günü... Sonrasında gereken değerlendirmeyi yapacağım... Ama eski aşkımdanda asla vaz geçmiş değilim...Arada sırada al-sat yapıyorum ama henüz tam manasıyla girmiş sayılmam...İzmir'in geri çekilmelerinde hisse oranımı artırmayı düşünüyorum.. İlk çeyrek bilançosunun pek yüz güldürmese de ikinci çeyrek bilançosunun gayet olumlu olabileceği kanısındayım... Bol kazançların olsun.:yes:
yarın bir hareket beklıyorum ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9401b70a82.jpg
Normalde elimde olan hissenin grafiğini paylaşmam, bu grafik burdaki dostlar icin olsun
Onaya geldik diyor çizgiler ve karar aşamasındayiz, 2,25 alti kırmızı 2.23 altinda koyu kırmızı yakar renkler!!!
Benim maliyetim aşağılarda ve al sat yaptığın lotlar olduğu icin rahatım, psikolojimi kaybetmiyorum:)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 den şimdilik vedalaştım...:wave:
3.20 de Pusudayım..:ss: