bistin efsane tahta yapıcısı Papaz!! Namı diğer kont drakula
Originally Posted by Fıght clup bistin efsane tahta yapıcısı Papaz!! Namı diğer kont drakula Benden daha kötü düşünenlerde varmış Selamlar svg Fıght clup
Originally Posted by Hisseci 16 Benden daha kötü düşünenlerde varmış Selamlar svg Fıght clup Dostum saygılar sevgiler bizden, teşekkür ederim. Bekliyoruz iste sessiz sessiz 😶
Originally Posted by Fıght clup Dostum saygılar sevgiler bizden, teşekkür ederim. Bekliyoruz iste sessiz sessiz bizde katıldık kervana hayırlı olur inş...
Originally Posted by Hisseci 16 bizde katıldık kervana hayırlı olur inş... Ya nasip dostum, hayırlısı olsun insallah
Originally Posted by Fıght clup Ya nasip dostum, hayırlısı olsun insallah 3,35 verdik kambersiz düğün olmaz derim kısmetse yarın aranızdayım
ytd deli saçmasıdır
Bizde bindik trene. Bakalım durakta mı inicez yoksa giderken dışarı mı atacaklar bizi Bol kazançlar herkese. Ytd
Originally Posted by akrep4401 3,35 verdik kambersiz düğün olmaz derim kısmetse yarın aranızdayım Originally Posted by talebe37 Bizde bindik trene. Bakalım durakta mı inicez yoksa giderken dışarı mı atacaklar bizi Bol kazançlar herkese. Ytd hayırlı olsun inş hep beraber kazanırız.
Forum Rules
Yer İmleri