İşyat bugun pay repo yapamıyor.
Hazineden kaynaklı arada böyle oluyormuş .
TI1 fon %21.90
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İşyat bugun pay repo yapamıyor.
Hazineden kaynaklı arada böyle oluyormuş .
TI1 fon %21.90
arkadaslar ziraat yatirim hesabi actim. ancak gecelik faiz almak icin simdi ne yapmaliyiyim. hala sifre elime ulasmamis (email gelecek dediler) ama internet bankada yatirim hesabi gozukuyor.
parani gecelik faize yatirmak istiyorum ve hic dokunmayacagim
sayin memorex
onlar kagitlari imzaladim ve simdi yatirim hesabi var. borsa hesabida zaten internetden aca bilirim.
ancak actiktan sonra parani vadesizden o hesaba actaracagim demi? orada bir islem yapmam gerekmiyormu sadece para yatirsam gecelik faiz isliyormu?
Yeni Oranlar:
QNB aylik
TL 20%
USD 3.10%
HSBC aylik
TL 20.50
USD 3.00%
Afiyet olsun.. :)
Syg,
HSBC HSL kodlu PPF alindi..
Dolar 5.30 a gerilerse dolar alinacak...
Syg,
:Sad::kahkah: Bune Hız ,Sebebi Belli...
https://t24.com.tr/haber/belediyeler...aniyor,815188?
10-15 gün sonra bir ödemem var ve param dolarda,
günlük dolar oranı iyi olan bi banka arıyorum, sizce hangisi olur?
Odeabank Oksijen Hesabı değerlendirebilirsiniz: https://www.odeabank.com.tr/tr-tr/bi...jen-hesap.aspx
Elbette tutara ve yeni müşteri olup olmamanıza bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte şu an için yıllık %3.75 civarında bir oran mevcut...
https://fibabanka.com.tr/bireysel/me...raz-hesap.aspx gecelik %4 veriyor
Bugün Antalya şubesini aradım dün pay repoyu 24.00 ile bağlamışlar(burada 24.00 yazan arkadaşı doğrulamış oldular).Ankara şube 23.80 demişti.Yaptıkları ayıp mı desem yoksa kapitalist sistemde kör tuttuğunu mu....Sen karar ver.Fon alacağına düz repo 23.49 a atsaydın daha iyi olurdu sanırım.
Banka müdürü arkadasimdan aldigim bilgiye gore pzt 75-100 baz puan arasi artis gelecek mevduatlara, buna göre hareket etmeyin fakat ihtimal yüksek, muhtemelen tekrsr 24 e dogru hizli dusus trendinden sonra yukselis trendine giriyoruz.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Faiz oranlarina bakmadan kredi isteyenlerde. Artış varmış
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi aynı yeri arayıp benim Mt yi değiştirin diyecem ama mt ye yazık olacak .Yeni mt dahamı bilgili olacak onuda bilmiyorum.İşin aslı mt lerin eline kaldık .
Dowjonesda bir laf vardı.Rollsroyce ile gezenlerin işe metroyla gidip gelenlerden yatırım tavsiyesi aldığı yerdir diye .
Kısaca mt lere güvenmemek lazım.Bu forum ve burdaki arkadaslar olmasa şu an 16 lardan parayı bağlıyor olacaktım belkide ..
bu seçim sandıkları nerede duruyor? birileri gece bu sandıklardaki oyları değiştiremez mi? devletin tüm kurumlarına hakim iktidar lehine özellikle istanbul el değiştirirse, bizi bırakın(biz zaten biliriz de) yabancı yatırımcı uzun vadeli olarak bu ülkeye nasıl bakar? cds oranlarının eski düzeylerine gelme ihtimali tümden ortadan kalkar.
100 yıllık demokrasi yoluluğunun sonuna geldiğimize inanıyordum ki seçimde farklı bir sonuç çıktı ....Eğer sonucu değiştirilerse ortada demokrasiden falan bahsetmek anlamını yitireceği gibi sıkışan gaz patlaması ile ülke çocuklarımız için yaşanılmaz bir duruma düşmesinden de endişe ediyorum....
Denemedik aracı kurum ,banka kalmadı nerdeyse ..
Hepsi aynı nerdeyse ..Mt iyi ve deneyimli ise kazanç artıyor.
Kardeşim Hsbc ile çalışıyor .Bankada bir mt var .Doları geçen sene 6.10 lardan aldırmış ,altını 260 lardan ..
Mt al sat yaparak doların ortalamayı 5.50 lere kadar çekti ,altındada öyle ..
Arkadaşlar TL ye SWAP lı mevduat yapan bankalar hangileri? Oran alan var mı?
İş bankası ve Garanti artık biz swaplı mevduat yapmıyoruz dediler. Bilgisi olan var mı?
Hsbc müşteriler için tehlikeli bir banka ,ilk fırsatta dcd ye yönlendiriyor.Bir kere dcd patladı mı debelen dur.Dövizde yukarı aşağı hızlı hareketler ve yüksek marjlı gelgitler olurken dcd ye yaklaşmayacaksın açılan şemsiyeyi kapatmak zaman alır.Kardeşinin maliyetini düşürmüşler fakat üzerine zaman maliyetini ekleyince gene zarardadır ve psikolojik sıkıntısı da extra zarar.
Arkadaşlar bir konuda bilginize ihitiyacim varda n kolayda 28 lik bonolari kismi satiyordum ihityac oldukca baktım kismi satilan bonolara hic faiz islemiyor bu boylemi acaba mt isliyor diyordu bunu nereden ogrenebilirim yardımlarınız için teşekkürler.
enpara 18.75 değil miydi öyle diye hatırlıyorum 19.25 olmuş
Merhaba arkidişler,
Vakıfbankımızdan aldığım taptaze, sıcacık vadeli mevduat oranını sizlerle paylaşmak istiyorum:
500bin ABD Doları 32 gün süreyle temdit edilmiştir. Oranımız %3,7'dir.
Herkese selamlar
Enpara 1 aya da 6 aya da yüzde 20 veriyor.
Bunun anlamı enflasyon düşse bile faizlerde düşüş beklenmiyor olabilir mi?
Eğer önümüzdeki 6 ay ortalama yüzde 20 faiz sözkonusu olacaksa günlük gidip bileşikten para kazanmak daha mantıklı.
Ancak, enflasyon baz etkisinden düşer ve reform vs. ile dışarıdan para girerse 6 ay boyunca garati olan enpara yüzde 20 faiz çekici olabilir.
Zamanında spotaja aldanıp mevduatta uzun bağlayanlar ki 24-25 üzeri Nkolay bono almamışlardı, onların pişmanlıkları gibi bir durum da oluşabilir.
O vakit nkolaydan kimisi 1, kimisi 2 yıllık faizi garanti alıyor şu an.
Öyle pay repo, ppf gibi ıvır-zıvır işlerle uğraşmadan...
Üstelik istenirse her gün bozabilme serbestliği ile...
Aracı kurumumda bugün ki gecelik takasbank oranları. 2 tl civarı da takasbank komisyonu kesintisi var. Aracı kurum kesinti yapmıyor... Mevduat karşılığı kaça geliyor bilen var mı?
http://https://i.hizliresim.com/0R571Z.png