Sayfa 23/992 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bugün Antalya şubesini aradım dün pay repoyu 24.00 ile bağlamışlar(burada 24.00 yazan arkadaşı doğrulamış oldular).Ankara şube 23.80 demişti.Yaptıkları ayıp mı desem yoksa kapitalist sistemde kör tuttuğunu mu....Sen karar ver.Fon alacağına düz repo 23.49 a atsaydın daha iyi olurdu sanırım.
    Şimdi aynı yeri arayıp benim Mt yi değiştirin diyecem ama mt ye yazık olacak .Yeni mt dahamı bilgili olacak onuda bilmiyorum.İşin aslı mt lerin eline kaldık .
    Dowjonesda bir laf vardı.Rollsroyce ile gezenlerin işe metroyla gidip gelenlerden yatırım tavsiyesi aldığı yerdir diye .
    Kısaca mt lere güvenmemek lazım.Bu forum ve burdaki arkadaslar olmasa şu an 16 lardan parayı bağlıyor olacaktım belkide ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    fibada dolar kuru makası nasıl?

sitesine baktım ama serbest piyasa, merkez bankası kurları yazılmış ama bankanın kurunu bulamadım

bu seçim sandıkları nerede duruyor? birileri gece bu sandıklardaki oyları değiştiremez mi? devletin tüm kurumlarına hakim iktidar lehine özellikle istanbul el değiştirirse, bizi bırakın(biz zaten biliriz de) yabancı yatırımcı uzun vadeli olarak bu ülkeye nasıl bakar? cds oranlarının eski düzeylerine gelme ihtimali tümden ortadan kalkar.

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Şimdi aynı yeri arayıp benim Mt yi değiştirin diyecem ama mt ye yazık olacak .Yeni mt dahamı bilgili olacak onuda bilmiyorum.İşin aslı mt lerin eline kaldık .
    Dowjonesda bir laf vardı.Rollsroyce ile gezenlerin işe metroyla gidip gelenlerden yatırım tavsiyesi aldığı yerdir diye .
    Kısaca mt lere güvenmemek lazım.Bu forum ve burdaki arkadaslar olmasa şu an 16 lardan parayı bağlıyor olacaktım belkide ..

Olay mt değiştirerek halledilemez ,benim gördüğüm oranlar sanki ''şube bazında'' farklılık gösteriyor.Aynı yatırım hesabı üzerinden farklı bir şube için hesap açılabiliyorsa birkaç şubede hesap açmalı kim daha iyi oran verirse bağlamalı.

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    fibada dolar kuru makası nasıl?

sitesine baktım ama serbest piyasa, merkez bankası kurları yazılmış ama bankanın kurunu bulamadım
    Hiç bilgim yok ama geçmişte diğer bankalara göre daha iyiydi

6.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu seçim sandıkları nerede duruyor? birileri gece bu sandıklardaki oyları değiştiremez mi? devletin tüm kurumlarına hakim iktidar lehine özellikle istanbul el değiştirirse, bizi bırakın(biz zaten biliriz de) yabancı yatırımcı uzun vadeli olarak bu ülkeye nasıl bakar? cds oranlarının eski düzeylerine gelme ihtimali tümden ortadan kalkar.
    Değiştiremezler ama iptal edilen oylar üzerinden düzeltme yapıp kendi lehlerine çevirebilirler .
    Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemli demiş biri ..İşde o oluyor şu anda maleseff[emoji35]

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Değiştiremezler ama iptal edilen oylar üzerinden düzeltme yapıp kendi lehlerine çevirebilirler .
    Oyları kimin verdiği değil kimin saydığı önemli demiş biri ..İşde o oluyor şu anda maleseff[emoji35]

CHP lehine olup iptal edilen oyları saymayıp , AKP lehine olup iptal edilen oyları geçerli sayıp, sonucu değiştirmeye çalışabilirler.

Ya da en basiti depolarda saklanan oyları ilgili çuvallarda değiştirirler. Neden Değiştiremezlermiş?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

100 yıllık demokrasi yoluluğunun sonuna geldiğimize inanıyordum ki seçimde farklı bir sonuç çıktı ....Eğer sonucu değiştirilerse ortada demokrasiden falan bahsetmek anlamını yitireceği gibi sıkışan gaz patlaması ile ülke çocuklarımız için yaşanılmaz bir duruma düşmesinden de endişe ediyorum....

Sayfa 23/992 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •