Her tabanda girişmi olacak yani :)
Printable View
Ben bugün çıktım nakitteyim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.31 den sattığım 15.000 lotumun karı ile bugün 6.10 dan 1000 lot ve 6.19 dan 1000 lot alarak geri döndüm aklımda olacağına portföyümde olsun :)
zarar etsemde üzülmem zaten sadece izfaş dan ettiğim kar ile alıyorum zarar edersem izfaş dan gelen izfaş a gider :)
ahhh orders ahhh kulakların çınlasın
İzmir Fırça hisseleri iki ayda 3 liradan 6 liraya çıktı. Otoriteler tedbir aldı. Kulisler de iki isim öne çıktı
BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER
İzmir Fırça (IZFAS) hisseleri son iki ayda yüzde 100 yükselerek 3 lira seviyesinden 6 liranın üzerine çıktı. Hissede yaşanan sert yükselişe karşı tedbir alan otoriteler hissede 13 Aralık’a kadar açığa satış ve kredili işlemleri durdurdu. Şirket tarafında ise hisselere iki ay gibi kısa sürede yüzde 100 prim yaptıracak önemli bir gelişme ya da kamuya açıklanmış özel bir durum yok.
Hissede, Serkan Korkmaz ve Kocakafa Erkan olarak piyasada tanınan isimlerin işlem yaptığı iddia ediliyor. Oyuncuların, yaşı 70’i geçmiş Güzin Işık’ın hesaplarını kullandığı öne sürülüyor. Anadolu Yatırım’daki 430 bin adet hissenin de bu konuyla ilişkili olduğu söyleniyor.
RODRİGO İLE KARŞILIKLI İŞLEM İDDİASI
Rodrigo Tekstil hisselerinde de aynı isimlerin işlem yaptığı, zaman zaman karşılıklı pozisyonlar aldıkları ileri sürülüyor.
Serkan Korkmaz'ın Rodrigo hissesi aldığı, Kocakafa Erkan’ın da karşılığında İZFAS hissesi aldığı söyleniyor. Yine Anadolu Yatırım takasındaki 330 bin adet hissenin de karşılıklı işlemler kapsamında alındığı iddia ediliyor. Bu arada şirkete yakın isimlerin de işin içinde olduğu öne sürülüyor. Devam eden alengirli işlemlerin nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor ancak, yatırımcıların söz konusu hisselerde dikkatli olmaları öneriliyor.
Serkan bey Erkan bey bi deyin hele nereye kadar gideceksiniz vallahi üzmem sizi ben de gönül verdim bu kağıda :)
inanmıyorsanız forum geçmişimi okuyun :)
ısıtıp ısıtıp adamlar kopyala yapıuştırla aynı haberleri yapıyor.
bu kadar aciz ve basit ,kendini medya sanan bi haber portalı daha yeryüzüne gelmedi.kesin bunların elinde de izfaş vardı da hisselerini kaptırdılar bu haberlerle düşürmeye çalışıyorlar. çok eğleniyorum benim gibi mallarını kaptırıp düşerse yerine koyma sevdasındalar.
yoksa niye aynı haberleri devamlı yazsınlar :)
alemin kralı izfaş izfaş izfaş lay la lalala :yahoo::yahoo::yahoo::halay::halay::halay::party:: party::party:
yıllar önce böyle bir hisse alıp keyfini sürecekken yine abuk sabuk adamlar yüzünden yarı yolda trenden inmişti.bu sefer inat ettim ya zengin oluruz ya da az karla çıkarız.daha önce sattığım hisse arka arkaya gelen beklentilerle elinde olanı zengin etti,satım fırsatını her zman veriyorsa beklentisi var diye düşünüyorum.
2. beyaz filo yolda yolun açık olsun
vayyyyy be neler olmuş burda 8.19 :party::party::party::drunk::drunk::drunk:
1000lotla 30kademe düşer diyen geri zekalılar vardı hani ,o dediklerinden sonra kaç kademe gitti ben sayamadım.
Bence bu hissede ciddi şeyler olacak gibi , bugun seans odasında izledim adamlar silip süpürdü ne kadar satan varsa hiç bakmadan aldılar.kademeleri ve alan satanı görünce daha iyi anlıyorsunuz.hatta seans sonuna doğru elindeki hisseden kurtulmak isteyen biri resmen aşağıya doğru basarak sattı ona bile banamısın demediler saniyesinde toparladı.karar verdim yarından itibaren bende alım satım ekranını görebileceğim sistemden satın alıcam.yüzeyselle bu iş olmuyormuş gerçekten.
vbts bugün kalktı tecrübelerim önümüzde ki 1-2 ay çok marj yakalanır diyor takipteyiz
Bitcoin in kralı burda . İZCOİN :) buraya yazıyorum isteyen screen alsın ,yazdığımı silmeyeceğim.
Kimseye al-sat demiyorum . Önümüzdeki sene herkes İzcoini konuşuyor olacak o kadar da iddaliyım .
Banvitte - Link - Beyazda ne olduysa biz elimizdekini erken verdikten sonra oldu. Burdan inşallah emekli oluruz.
yılsonu geldi. bu fiyatlardan kapanacağını tahmin ediyorum .geçen senede aynı fiyatlarda kalıp ocak ayı itibariyle yükselişine devam etmişti.en azından yılın en düşüğü,yılın en yükseği gibi standart paylaşım yapan yazmak için bişeyler karalayan arkadaşlarda başka meşgale bulurlar.
Bu kağıt yükselir yada düşer bunu tahtacı bilebilir fakat İzfaşın tahtasını gün içi izlerseniz matriks kullananlarınız varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarlar gün içi 20>>25 bazen 30 kuruş civarı yukarı yapıp aşağıya çekip kapanış yapıyor buna bir şey diyemem ancak bazı değişik işlemler oluyor 10 bin lot satışa yazıyor 8,88 ve 8,89 bunu bu günlerde sık sık yapıyor satısa yazıp alıyor kendi malına işlem yapıyor dikkat çekmeye çabalıyor çünkü o alışlar gerçek olsa kağıt primlenmesi gerekir inandırıcılığı yok işte alangerli denilen işlemler bunlar olması gerekir bu tahtada çok dikkatli olunması gerekir herkesin kendi düşüncesidir bol şans
Beyaz hissesinde de böyle işlemler yapıyorlardı ,hisse. A grubuna geçti sonrası malüm şuan ki fiyatı 60 küsur. Fonlara falan işlem yapmış olabilirlermi ,Gerçek olmasa primlenmezdi demişsiniz ertesi gün %3 primlendi.Derinlikli matriks aldım artık izliyorum alıcılarla satıcılar Beyaza cok benziyor acaba aynı tahtacımı yükseltiyor.
İzfaşın yükseliş tarzının beyaza teknik olarak benzediğini zannetmiyorum beyaz daha dik şekilde gitmişti izfaş arada dinlenip tekrar flama bayrak şeklinde gitmeye çalışıyor bu tahtayla ilgili negatif düşünmemin sebebi tahtadaki işlemlerin yoğunlukla karşılıklı olmasından gercekte bi alıcı satıcı dengesi olmadan bir şeyler yapılmaya calısılıyor gibi biz izlenim edindiriyor ve 30 kurus yukarısını almaya calısırken 20 kurus aşağısında sadece 100 lot yada 50 lot civarı ortalama alıs yazıp hemen bi üst kademesine 1 kaç bin lot satıs yazıyor işte burda bende oluşan düşünce yukarıdan alım yapılıyor hissi verilip bi şekilde maldan çıkmaya calısıyorlar aslında tahtada alıcı falan yok olası bi şekilde alıcı gelse ne yapar bilinmez fakat elinde mal olan birisi satış yapmak isterse muhtemelen düşüşe geçer kim bilir kaç kademe aşağıdan karşılarlar velasım kelam yükselir düşer bunları tahtacı bilir bol şans inş iyi olur.
Dün bizim son kalan arkadaşlarda izfaş ile vedalaştı bizim ekipten kimse kalmadı herkes düzenli şekilde çıktı tahtadan güzel kazandık şansımızı artık başka yerlerde arayacaz gerçi defalarca bulaşmayız artık dedik girdik ama o ayrı :) bundan sonrası bence ya hızlı yükseliş olur ya da düşüş biz kazandık inşallah tahtanın spekleride kazanır çünkü ilk günden bugüne tahta da kimseyi üzmediler almak isteyen aldı satmak isteyen sattı kendimizden biliyoruz ucuz fiyatlı alsak da spek üstümüze oynamadı istediğimiz fiyatta da satışımıza imkan verdi inşallah kendileri de kazanırlar :)
hadi hayırlısı olsun,ben daha buralardayım, dün bi araştırma yaptım onun sonucunu bekleyecem .Bu hissenin farklı beklentilerle çok farklı yerlede gideceği düşüncesindeyim. C grup tan B gruba geçmek sonrasında Bedelsiz sermaye vermek bence bugunlerin habercisiydi. 3 er ay aralıklarla gerçekleşti.her 3ayda bir bişeyler oldu .En son 10.ayda beklentiyi satın aldı yani kendi düşüncem Ocak ayındada devam ederse geçen sene olduğu gibi her 3 ayda bir beklentilerle 2018 sonuna gelecek fiyatları düşünemiyorum.Bakalı izliyip görücez.
Açıklamalar
%51 oranında bağlı ortaklığımız İzmir Rulo Sanayi Ticaret A.Ş. ile Standart Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında bağlı ortaklığımız bünyesinde üretim ve satışı gerçekleştirilen Rulopa ve VEGA markalı ürünlerin pazarlanması ve dağıtımı için görüşmelere başlanmış olup, konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır.
Yani diyor ki artık ciroyu 3e 5e katlama zamanım geldi.
Sonra ver elini A grubu ve Ulusal endekse demek ki spek mipek hikaye ,ben boşu boşuna yükselmiyorum.Daha da çok yükseleceğim piyasa fiyatımı ciromdaki artış arttıracak.
Bence artık 10üstü fiyatlamalar gelecektir.Sonrası Allah kerim ama eğer bu haberlerin devamı gelirse Banvit örneği ortada.
yarın OSMANLI MENKUL GEDİKTEN ALDIĞI 16000 lotu satar.ky olur
bu tip küçük kağıtların mali yapısının güçlenmesi açısından bu tip anlaşmalar önemli kar marjının yüksek olduğu bir sektör cirolar artarsa temettü ve bedelsiz oranlarını yüksek dağıtabilir ki düşük karlılıklarda bile %50 bedelsiz vermiş bir firma takipte olmakta fayda var
vay be haftayı 9.50 den kapatmış
hisseye bak yıllık bazda 1 e 10 dan fazla kazandırmış izfaş altın madeni gibi
dikkatli olmakta fayda var demirbaş yatırımcı olmamak lazım
Aranıza yeni katılan biri olarak......Takaslara bakarsak.
1,Ziraat 1,344,000
2,A1 Yat 904,000
3,Şeker 626,000
4.Garanti 533,000
5.iş 490,000
Son bir ayda farkettiğim İş yatırımda azalma çabası var.
Fakat hisse gerilemiyor. ilk 3 kurumun takası düşmedikçe sepetin %50sini değerlendirebilirim.
Dönme dolap gibi ne yapmak istediğine karar veremedi
dirençler denendi, silkeleme yapıldı,destek seviyelere geldi, bolinger bandı sıkıştı, macd ve momentum referans çizgilerine geldi şimdi sıra 9.50 all-time high seviyesini kırmakta takipte olmakda fayda var izliyoruz
Şaşgın şaşgın debelenip duruyorsun
babanın oglu kmal alma bunu demedim mi
03.01.2018 tarihinde KAP'ta açıklamış olduğumuz ve %51 oranında bağlı
ortaklığımız İzmir Rulo Sanayi Ticaret A.Ş.
ile Standart Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında bağlı ortaklığımız
bünyesinde üretim ve satışı gerçekleştirilen Rulopa ve VEGA markalı ürünlerin
pazarlanması ve dağıtımı için görüşmelere başlandığı ifade edilmiştir.
İştirakimiz İzmir Rulo
üzerinden yapılması planlanan iş ilişkisinin İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret A.Ş.
tarafından yürütülmesine karar verilmiş ve bağlı ortaklığımız bünyesinde üretim
ve satışı gerçekleştirilen Rulopa ve VEGA markalı ürünlerin pazarlanması ve
dağıtımı için Standart Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile Şirketimiz arasında
sözleşme imzalanmıştır
Çok çokkk iyi haber ,atmasyon uyduruktan görüşme yapmadıklarının belirtisi.Demek ki bu yıl satışa ve pazarlamaya yönelip ciroyu ve karı katlayacaklar.Piyasa değeride artıyor Ulusa geçiş yakındır.
dayanamadım dün 10.000 lotla küçük bi dönüş yaptım :)
hadi bakalım hayırlısı beklentimizde hayallerimizde büyük üzme bizi mutlu et izfaş :)
Burda ve seykm 2 tahtada alıcı yok gibi işlemler ya karşılıklı yada ky alımları olabilir burda oldugu gibi sayın türkeş alım yaptığını yazmış demek o yüzden 9,70 lere çıktı fakat tahtada kademe zayıf olduğundan kapanış aşağıda kalıyor seykm bugün 10,20 görmüş kapanış 9,64 gün içi gördüğü en düşük yerden sizcede bu kağıtlar riskli değilmi asıl dikkatimi çeken izfas gönderdikleri olumlu haberleri tahtacı neredeyse hiç dikkate almıyor zira açılışdan belli