Sayfa 23/69 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 550 madde; 177 - 184 arası.

Konu: IZFAS - İzmir Firça Sanayi ve Ticaret AŞ

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
    yılsonu geldi. bu fiyatlardan kapanacağını tahmin ediyorum .geçen senede aynı fiyatlarda kalıp ocak ayı itibariyle yükselişine devam etmişti.en azından yılın en düşüğü,yılın en yükseği gibi standart paylaşım yapan yazmak için bişeyler karalayan arkadaşlarda başka meşgale bulurlar.

Bu kağıt yükselir yada düşer bunu tahtacı bilebilir fakat İzfaşın tahtasını gün içi izlerseniz matriks kullananlarınız varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarlar gün içi 20>>25 bazen 30 kuruş civarı yukarı yapıp aşağıya çekip kapanış yapıyor buna bir şey diyemem ancak bazı değişik işlemler oluyor 10 bin lot satışa yazıyor 8,88 ve 8,89 bunu bu günlerde sık sık yapıyor satısa yazıp alıyor kendi malına işlem yapıyor dikkat çekmeye çabalıyor çünkü o alışlar gerçek olsa kağıt primlenmesi gerekir inandırıcılığı yok işte alangerli denilen işlemler bunlar olması gerekir bu tahtada çok dikkatli olunması gerekir herkesin kendi düşüncesidir bol şans

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Bu kağıt yükselir yada düşer bunu tahtacı bilebilir fakat İzfaşın tahtasını gün içi izlerseniz matriks kullananlarınız varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarlar gün içi 20>>25 bazen 30 kuruş civarı yukarı yapıp aşağıya çekip kapanış yapıyor buna bir şey diyemem ancak bazı değişik işlemler oluyor 10 bin lot satışa yazıyor 8,88 ve 8,89 bunu bu günlerde sık sık yapıyor satısa yazıp alıyor kendi malına işlem yapıyor dikkat çekmeye çabalıyor çünkü o alışlar gerçek olsa kağıt primlenmesi gerekir inandırıcılığı yok işte alangerli denilen işlemler bunlar olması gerekir bu tahtada çok dikkatli olunması gerekir herkesin kendi düşüncesidir bol şans

Beyaz hissesinde de böyle işlemler yapıyorlardı ,hisse. A grubuna geçti sonrası malüm şuan ki fiyatı 60 küsur. Fonlara falan işlem yapmış olabilirlermi ,Gerçek olmasa primlenmezdi demişsiniz ertesi gün %3 primlendi.Derinlikli matriks aldım artık izliyorum alıcılarla satıcılar Beyaza cok benziyor acaba aynı tahtacımı yükseltiyor.

Alıntı Originally Posted by babanın oğlu kemal Yazıyı Oku
    Beyaz hissesinde de böyle işlemler yapıyorlardı ,hisse. A grubuna geçti sonrası malüm şuan ki fiyatı 60 küsur. Fonlara falan işlem yapmış olabilirlermi ,Gerçek olmasa primlenmezdi demişsiniz ertesi gün %3 primlendi.Derinlikli matriks aldım artık izliyorum alıcılarla satıcılar Beyaza cok benziyor acaba aynı tahtacımı yükseltiyor.
    İzfaşın yükseliş tarzının beyaza teknik olarak benzediğini zannetmiyorum beyaz daha dik şekilde gitmişti izfaş arada dinlenip tekrar flama bayrak şeklinde gitmeye çalışıyor bu tahtayla ilgili negatif düşünmemin sebebi tahtadaki işlemlerin yoğunlukla karşılıklı olmasından gercekte bi alıcı satıcı dengesi olmadan bir şeyler yapılmaya calısılıyor gibi biz izlenim edindiriyor ve 30 kurus yukarısını almaya calısırken 20 kurus aşağısında sadece 100 lot yada 50 lot civarı ortalama alıs yazıp hemen bi üst kademesine 1 kaç bin lot satıs yazıyor işte burda bende oluşan düşünce yukarıdan alım yapılıyor hissi verilip bi şekilde maldan çıkmaya calısıyorlar aslında tahtada alıcı falan yok olası bi şekilde alıcı gelse ne yapar bilinmez fakat elinde mal olan birisi satış yapmak isterse muhtemelen düşüşe geçer kim bilir kaç kademe aşağıdan karşılarlar velasım kelam yükselir düşer bunları tahtacı bilir bol şans inş iyi olur.

5. Dün bizim son kalan arkadaşlarda izfaş ile vedalaştı bizim ekipten kimse kalmadı herkes düzenli şekilde çıktı tahtadan güzel kazandık şansımızı artık başka yerlerde arayacaz gerçi defalarca bulaşmayız artık dedik girdik ama o ayrı bundan sonrası bence ya hızlı yükseliş olur ya da düşüş biz kazandık inşallah tahtanın spekleride kazanır çünkü ilk günden bugüne tahta da kimseyi üzmediler almak isteyen aldı satmak isteyen sattı kendimizden biliyoruz ucuz fiyatlı alsak da spek üstümüze oynamadı istediğimiz fiyatta da satışımıza imkan verdi inşallah kendileri de kazanırlar

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by türkeş Yazıyı Oku
    Dün bizim son kalan arkadaşlarda izfaş ile vedalaştı bizim ekipten kimse kalmadı herkes düzenli şekilde çıktı tahtadan güzel kazandık şansımızı artık başka yerlerde arayacaz gerçi defalarca bulaşmayız artık dedik girdik ama o ayrı bundan sonrası bence ya hızlı yükseliş olur ya da düşüş biz kazandık inşallah tahtanın spekleride kazanır çünkü ilk günden bugüne tahta da kimseyi üzmediler almak isteyen aldı satmak isteyen sattı kendimizden biliyoruz ucuz fiyatlı alsak da spek üstümüze oynamadı istediğimiz fiyatta da satışımıza imkan verdi inşallah kendileri de kazanırlar

hadi hayırlısı olsun,ben daha buralardayım, dün bi araştırma yaptım onun sonucunu bekleyecem .Bu hissenin farklı beklentilerle çok farklı yerlede gideceği düşüncesindeyim. C grup tan B gruba geçmek sonrasında Bedelsiz sermaye vermek bence bugunlerin habercisiydi. 3 er ay aralıklarla gerçekleşti.her 3ayda bir bişeyler oldu .En son 10.ayda beklentiyi satın aldı yani kendi düşüncem Ocak ayındada devam ederse geçen sene olduğu gibi her 3 ayda bir beklentilerle 2018 sonuna gelecek fiyatları düşünemiyorum.Bakalı izliyip görücez.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
    Açıklamalar

%51 oranında bağlı ortaklığımız İzmir Rulo Sanayi Ticaret A.Ş. ile Standart Civata Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında bağlı ortaklığımız bünyesinde üretim ve satışı gerçekleştirilen Rulopa ve VEGA markalı ürünlerin pazarlanması ve dağıtımı için görüşmelere başlanmış olup, konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır.

Yani diyor ki artık ciroyu 3e 5e katlama zamanım geldi.
    Sonra ver elini A grubu ve Ulusal endekse demek ki spek mipek hikaye ,ben boşu boşuna yükselmiyorum.Daha da çok yükseleceğim piyasa fiyatımı ciromdaki artış arttıracak.
    Bence artık 10üstü fiyatlamalar gelecektir.Sonrası Allah kerim ama eğer bu haberlerin devamı gelirse Banvit örneği ortada.

8. yarın OSMANLI MENKUL GEDİKTEN ALDIĞI 16000 lotu satar.ky olur

Sayfa 23/69 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •